מתי מתחילה העונה הבאה?

Itay Simons

New member
אני מאמין שהכוונה היא

לנצל שרשור קיים להודעות מסוג זה
בכל מקרה- העונה השמינית עולה ב-25.9 בארה"ב. בארץ הקודש- טרם ידוע, בטח תעלה באיזור דצמבר. יום טוב

adii1201

New member
לא רק../images/Emo8.gif

כתוב בכניסה לפורום: חדשים? נא לקרוא לפני פתיחת הודעה!!!!!! הודעות שייפתחו לא לפי החוקים של הפורום יימחקו ללא אזהרה! ומה שכתוב בפנים זה את זה: נא להתריע בכותרת ההודעה על ספוילרים לפרקים שעוד לא שודרו בארץ. נא להתריע בכותרת על הודעות ליהוקים, עזיבות והצטרפויות של שחקנים לסדרה. נא להודיע על מש"ש בכותרת לספוילרים לפרקים שעוד לא שודרו בכלל. נא לקרוא את השאלות הנפוצות לפני פתיחת הודעה חדשה. נא לנצל שרשורים קיימים אם ניתן, לפני פתיחת הודעה חדשה. נא לבדוק אם השאלה לא נשאלה כבר בעמ' הראשי לפני פתיחת הודעה חדשה. אין לדבר על הורדות בפורום! במקרה הצורך, העזרה תינתן באופן פרטי! סימון הספוילרים בכל הודעה הוא על מנת א' לתת אפשרות לגולשים שלא רואים בקצב של ארה"ב להנות מהודעות בשרשור הפרק שלא נוגעות לפרק וב' לטובתם האישית של גולשים שלא מתמצים בנהלים מקומיים של הפורום, ושיודעים שכאשר יש את סימן הספוילר הם לא פותחים את ההודעה. אני מתבקשת להקפיד על זה, הודעות שיכילו ספוילרים (ובייחוד ספוילרים בכותרת) לא מסומנות יימחקו! העונה החדשה (עונה 8) תתחיל ב- 25.9.11 בארה"ב. מועד עלייתה של העונה בארץ עדיין לא ידוע! העונה השביעית חזרה לשידורים רגילים ב- YES ב- 15.5.11 והשידורים יימשכו ללא הפסקות עד לפרק סיום העונה. כשאגב, השורה לגבי עונה 8 מופיעה בגדול כך שאפילו לא צריך להתאמץ ולקרוא הכל במקרה הזה.

adii1201

New member
היא נמצאת פה, ואין צורך לדבר עליה בגוף שלישי

ומה שאני אומרת זה שמותר לשאול שאלות, אבל לפורום יש חוקים ולצערי הרב את לא אחת ולא שתיים ויש עוד רבים כמוך ויש סדר פה, בדיוק כמו בכל מקום אחר. אני חושבת שזה לא מוגזם לבקש ממך לפתוח את ההודעה שנמצאת בראש הפורום ולקרוא את מספר השורות הבודדות שכתובות שם (כשאגב, התשובה לשאלה שלך נמצאת שם). אני מבטיחה לך שלוקח לי הרבה יותר זמן לעשות סדר בבלאגן של כאלה שרק קופצים לשאול שאלה. בגלל זה יש חוקים וזה חבל שאנשים לא מצייתים להם. אז כן, אני קצת לא נחמדה, כי קצת נמאס לי. השקעתי מספיק בהודעות האלה בשביל שהן יספקו את התשובות המתאימות והמלאות לשאלות כאלה ואחרות, כדי שאנחנו בכלל לא נצטרך לדון בזה עכשיו. זה הכל.

snavgm

New member
עדיי.. מה עובר עליך דארלינג?

את נשמעת כמעט.. כועסת. זה באמת מעצבן כל פעם ממחדש.. אבל... תזכרי שלא כולם בקיאים באיך עובד פורום. אפילו לא יודעים שיש חוקים.ואיפה הם. אני למשל - להזכירך- היכרתי רק פורומים בחו"ל וממש לא הבנתי את השירשורים ובכלל הפורום של תפוז נראה לי לא מובן לקח לך לא מעט לעזור לי להתמצא. ואגב- כתבת :" את ההודעה שנמצאת בראש הפורום ולקרוא את מספר השורות הבודדות שכתובות שם " איזה הודעה בראש הפורום? ואיפה החוקים? לא מצאתי..

adii1201

New member
אני לא כמעט. אני כועסת../images/Emo6.gif

אין בעיה שלא בקיאים, בדיוק בשביל זה יש חוקים לפורום
במיוחד בשביל זה גם השקעתי בלעשות אותם ברורים לחלוטין! והבעיה שלי היא לא עם כאלה שבאים להישאר, אלא אם כאלה שנכנסים לשאול שאלה, עושים בלאגן והולכים... כשאת נכנסת לפורום, בעמוד הראשי, מעל ההודעות, איפה שכתוב באדום ובענק שהפורום מדבר על סדרת הטלוויזיה, יש שם קופסא, עושים המשך, הכל נמצא בפנים

snavgm

New member
איפה כללי הפורום לא ממש ברור

ןעד שלא אמרת לי= לא ידעתי שצריך לחפש ב.. המשך.. אז אולי שווה לכתוב בברור משהו כמו: חדש בפורום? לפני שאתה כותב-הנה כללי הפורום ושיהיה ברור על מה לוחצים. סתם הצעה ידידותית. מה דעתך?

adii1201

New member
כתוב שם בבירור "חדשים? נא לקרוא לפני פתיחת

הודעה" אני לא יכולה לשנות את איך שתפוז נראית. בגלל זה אני מבקשת קצת תשומת לב. אני מבטיחה לך שאם היית נכנסת לפורום וקוראת אשכרה את השורה הראשונה שם, אז היית גם מתאמצת עוד קצת ומוצאת לבד את ה"המשך". אני לא יכולה לעשות יותר מזה...

snavgm

New member
אני כבר לא מבינה כלום!

סימנת משהו שאני לא רואה מה- וחיפשתי בכל העמוד- איפה יש את המילה "חדשים"? איפה????. אני כבר ממש לא מבינה- מה אני מפספסת פה? בכל אופן אצלי אין שום חדשים בדף ואם אני הייתי חדשה לא הייתי רואה ומבינה איפה זה.

adii1201

New member
תרכיבי משקפיים../images/Emo6.gif

סתם נו זה ממש בולט, איך את לא רואה את זה
? ואולי את בישנה אז רגע *מחפשת איפה לעזעאזל נכנסים לישנה BRB* אגב, אין ספק שהמערכת החדשה הרבה הרבה יותר נוחה מהבחינה הזו ואני לא יודעת למה יש כאלה שעדיין גולשים בישנה

james p

New member
אוי הפסיכולוגית המתוקה שלי../images/Emo24.gif

היא לא כועסת מאז שהיא בפורום היא משתדלת כל כך כל כך כל כך שהכל יהיה כמו שצריך. היא התמודדה עם המון כאלה שעושים דברים בלי לשים לב באיזשהו שלב זה מעלה ת'סעיף. לא שאני מעודד העלאת סעיפים רק אני מבין מאוד מאיפה זה בא. אגב היו עקרות בית מעניינות שדיברו על כביסות ובישולים כשלא הייתי? אני כל כך אוהב כשזה קורה. פעם אחת הייתה אחת שנכנסה וכשעדי העירה לה שתקרא את הכותרת היא התעצבנה כמו חיה. ד'ה פוינט איז: מנהל פורום צריך להתמודד עם המון ג'יפה זה הסיבה שאני לא מנהל פורום!

adii1201

New member
היו כמה../images/Emo6.gif איפה ההיא עם המתכונים?../images/Emo6.gif

וזו הסיבה שאני רוצה לעזוב

james p

New member
דווקא זה הכי משעשע!

זה באמת קשה אבל את כבר עושה את זה טוב כבר המון זמן את אהובה ומוערכת ובעלת הישגים. יש אנשים שפשוט מסוגלים לזה זה אולי מוזר לך אבל את אחת מהם. אז בלי קוויטינג! אני לא רוצה לשמוע על זה שוב

adii1201

New member
לא נו די אני עוזבת

אני לא יודעת עדיין מתי, כי אני צריכה למצוא מחליף, אבל אני עוזבת. אני מיציתי
חוצמזה שאני מתחילה ללמוד וזה...

למעלה