ממש אבל ממש לא לעניין../images/Emo88.gif
אני יודע שאת מותשת והכל. אני יודע שאני גם לא הייתי כאן כמו שצריך בשנה האחרונה. (אני באמת מצטער על כך
) וכן אני גם עברתי את עידן התמימות שכולנו נישאר כאן איכשהו נהיה חברים טובים. תכלס את משהו סמלי בפורום הזה ולפחות עד שהסדרה לא שובקת חיים (ובבקשה בלי דיבורים על ירידה מהמסך. כולנו מסכימים שהסדרה רחוקה מימי הזוהר שלה אבל ויסטריה ליין זה המקום שכולנו כל כך אוהבים לחזור אליו אז בבקשה קצת רגישות) לחשוב על עוד עונה כשאת לא מנהלת זה באמת איום ונורא. כולם מסכימים איתי בעניין הזה! אני כן חושב שאת נותנת מאוד את הנשמה לפורום וכשקורים דברים מתישים או שאין פידבק מספק זה נורא מייאש ומחרפן. לכן אני חושב שאת צריכה למצוא דרך לרוקן ולהתרוקן באופן קבוע ולרענן את המצב. אולי לקחת עוד מנהל שישא איתך בנטל (אהמ...) ובתכלס ליצור לעצמך שגרה שבה הניהול יהיה הרבה יותר ופחות מתיש. יום אחד זה יגמר אולי אבל עד אז אני חושב שצריך לשמור על הגחלת. אין מה לעשות יש כאן קהילה באמת מגובשת לתפארת ויש למנהיגים אחריות. זה לא פשוט אבל מי שמסוגל לזה זו את! זה לא פשוט לגיבורים להבין שהם באמת מסוגלים אבל אני סומך עלייך שהאסימון יפול בסופו של דבר.
אני יודע שאת מותשת והכל. אני יודע שאני גם לא הייתי כאן כמו שצריך בשנה האחרונה. (אני באמת מצטער על כך