מתי מתחילה העונה הבאה?

james p

New member
ממש אבל ממש לא לעניין../images/Emo88.gif

אני יודע שאת מותשת והכל. אני יודע שאני גם לא הייתי כאן כמו שצריך בשנה האחרונה. (אני באמת מצטער על כך
) וכן אני גם עברתי את עידן התמימות שכולנו נישאר כאן איכשהו נהיה חברים טובים. תכלס את משהו סמלי בפורום הזה ולפחות עד שהסדרה לא שובקת חיים (ובבקשה בלי דיבורים על ירידה מהמסך. כולנו מסכימים שהסדרה רחוקה מימי הזוהר שלה אבל ויסטריה ליין זה המקום שכולנו כל כך אוהבים לחזור אליו אז בבקשה קצת רגישות) לחשוב על עוד עונה כשאת לא מנהלת זה באמת איום ונורא. כולם מסכימים איתי בעניין הזה! אני כן חושב שאת נותנת מאוד את הנשמה לפורום וכשקורים דברים מתישים או שאין פידבק מספק זה נורא מייאש ומחרפן. לכן אני חושב שאת צריכה למצוא דרך לרוקן ולהתרוקן באופן קבוע ולרענן את המצב. אולי לקחת עוד מנהל שישא איתך בנטל (אהמ...) ובתכלס ליצור לעצמך שגרה שבה הניהול יהיה הרבה יותר ופחות מתיש. יום אחד זה יגמר אולי אבל עד אז אני חושב שצריך לשמור על הגחלת. אין מה לעשות יש כאן קהילה באמת מגובשת לתפארת ויש למנהיגים אחריות. זה לא פשוט אבל מי שמסוגל לזה זו את! זה לא פשוט לגיבורים להבין שהם באמת מסוגלים אבל אני סומך עלייך שהאסימון יפול בסופו של דבר.

adii1201

New member
לא זה לא בגלל שזה מתיש..

אני מנהלת בתפוז מ-2006, אני פשוט קצת מיציתי. אני לא אומרת שאני אעזוב את הפורום, אבל כל ההתעסקות הזו, לא יודעת, מיציתי
חוצמזה, כמו שאמרתי, אני מתחילה ללמוד ואני לא בטוחה כמה זמן יהיה לי

james p

New member
כן הבנתי את תחושת המיצוי.

וגם הבנתי שהיהיה לך פחות זמן להשקיע. לכן אני אומר שכדי למצוא שיגרה שבה תוכלי לתת מעצמך לפורום ב"קטנה" יותר. במצב שבו לא תרגישי שמיצית יותר מדי וזה מחרפן אותך. זה כל החפירה שלי לעיל.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif עדי את כזו עמה כשאת עצבנית!

היא= קבלת הפנים אף אחד לא דיבר עליך בגוף שלישי

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמאיפה לך../images/Emo11.gif?

LeAnnDylan

Well-known member
זה היה ברור

צריך להיות ממש טמבל כדי לכתוב משהו כזה או להבין את זה בצורה שאת הבנת. אני לא מכירה את ההיא שכתבה אז אני אסתמך על ההיכרות איתך ואקבע שאם מישהי מכן יצאה טמבלית זו בטח את

LeAnnDylan

Well-known member
תחסמי

על מי את מאיימת
גם ככה אני נכנסת לפה רק כדי שלא תבכי שאף אחד לא כותב פה. תחסמי אותי והנטל הזה יורד מכתפיי

adii1201

New member
וי חוצפנית../images/Emo2.gif

*note to self להיות טרול בפורום של דילן
*

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את מזה לא מאיימת עליי

איזה טרולית את כבר יכולה להיות בפורום קאנטרי? תבואי ותגידי שאת חובבת משמשים?
את זה אנחנו כבר יודעים עלייך;;

יעל י

New member
טוב בסדר ...עומדת בפינה...

ובכל זאת למרות כל החוקים והסדר וכו' זה עדיין פורום ולא איזו מוסד חינוכי שהמפר צריך לקבל עליו את הדין. צריך להתייחס להכל בפרופורציות. לגבי באופן אישי שכ"כ אוהבת אבל לא ידעתי שיש כזה פורום ופתאום גיליתי-שמחתי-התלהבתי וישר שאלתי.בלי לחשוב פעמיים ובלי להתעכב על כלום. סליחה. בכל מקרה קבלת הפנים מאד לא מעודדת להישאר. שוב... תודה וסליחה.

adii1201

New member
אני משתדלת להיות נחמדה../images/Emo6.gif

אני סתם פשוט מתוסכלת

adii1201

New member
כן, אבל תביני שאת לא היחידה

וזה מציק! אני מבטיחה לך שאם היית יושבת ומשקיעה הרבה והיו באים ומקלקלים לך, זה היה מעצבן גם אותך...

adii1201

New member
*אני לא התכוונתי לשלוח../images/Emo12.gif*

בכל מקרה, מה שרציתי להגיד זה שאני מבינה מה את אומרת, אבל מבקשת גם שתביני אותי, כי בסופו של דבר אני מנסה להיות נחמדה לכולם, ויצא שלא הייתי אלייך, אבל זה היה יכול להיות כל אחד אחר, כי נכנסים לפה מלא ושואלים שאלות בדיוק כמו שאת שאלת ומתעלמים מהחוקים של הפורום. חשוב לי לציין, ואני אומרת את זה כל כך הרבה פעמים, שאני סלחנית מאוד. פורומים אחרים היו מוחקים לך את ההודעה, מעיפים אותך מהפורום וחוסמים אותך עד שהיית מתנצלת 20 אלף פעם. ואני יודעת כי אני הייתי גם בפורומים אחרים. אז אני קצת כועסת לפעמים אבל הכוונה היא לא לגרש
אז תישארי

יעל י

New member
נותנת צאנס.אז...

על מה אתם מדבריםנ (יש גברים פה) שאין עונה נוכחית? אני למשל חוזרים לא רואה.

adii1201

New member
הו אחנו מדברים על למה בכלל ביקשו מאיתי להתפשט

ומי פה אוהב איילות (אין כאלה
) ועל הניסיון הנואש פה של כולם להוציא אותי מהארון
(שאני בכלל לא נכנסתי אליו
) ועוד ועוד. תישארי, אני מבטיחה שמהר מאוד תביני כמה שטויות אנחנו עושים

למעלה