סקר לקראת השנה החדשה

../images/Emo140.gifסקר לקראת השנה החדשה

לפני שסוגרים שנה <נ.ב הסקר נגנב בלי בושה ממקום אחר> מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. ספרו על רגע עצוב במיוחד. מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? ומה אחלתם ולא קרה? איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? ואיזה תעדיפו לשכוח? מה השתנה בכם השנה? איך אתם מסכמים את השנה?

L L B

New member
ברשותכם חבר'ה, עונה על הסקר ../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? סופסוף לא עבדתי. נחתי כמו שצריך וקניתי מחשב!!! מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? גיליתי שהמחשבות על ריקי שלי לא פוסקות...
ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. - הלכנו לשחק באולינג בחולון יחד עם חבר וחברה שלי ו... התגלגלתי על המשטח מול כול שם...
ספרו על רגע עצוב במיוחד. - גיליתי שהמטפלת שלי מאוד רגישה. היא בוכה ב-80% מהפגישות שלנו... מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? איחלתי לעצמי שאמצא בנזוג ו... מצאתי! ומה איחלתם ולא קרה? איחלתי שלא אפגע בעצמי יותר...
איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? את היום שבו השופטים אמרו: "גזר הדין- אנו גוזרים על הנאשם שש שנות מאסר מתוכן חמש בפועל ושנה אחת על תנאי..." ואיזה תעדיפו לשכוח? את ההשפלות משסניגור...
מה השתנה בכם השנה? התבגרתי בלי סופפפפפ!!! איך אתם מסכמים את השנה? היה טוב וטוב שהיה.
L.L.B

גם אני עונה..../images/Emo24.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? סלחתי לכמה אנשים טובים... כמה שזה משחרר...
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? נו... סוף סוף לא קרה שום דבר רע...
ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים: הייתי שיכורה... אני זוכרת שזה היה מצחיק....
ספרו על רגע עצוב במיוחד: הבנתי שתמיד אשאר 1.50. .... סתאאאאאם... מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? להתחיל לטפל... באחרים...
ומה אחלתם ולא קרה? להכיר מישהו... או משהו....
איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? הרגע בו פגשתי את הלברדורית שלי... הייתי בשוק!
משוגעת עליה... ואיזה תעדיפו לשכוח? היתה לי שנה מדהימה! ולכל הפורום!!! שתהיה לכם שנה מהממת.... תאהבו את עצמכם עד הסוף!!!! תנו לעצמכם בלי חשבון.... שתהיה לכם המון אהבה ושתמיד יהיה שם מישהו שמוכן לחבק...
מה השתנה בכם השנה? איך אתם מסכמים את השנה?

טאו גמני מוסיפה לגבי הלברדורית

גמלי היה נעים לפגוש אותה
שלחי לה ליטוף באוזן

j e t l a g

New member
מאוחר, אבל הנה אני בשנה שעברה

הדבר הכי טוב- הנסיעה לסיני הדבר הכי רע- לא קרה משהו רע בצורה יוצאת דופן. הכי מצחיק- ידיד שלי ואני ישבנו וצחקנו משך שעה שלמה -על כלום ! זה היה אחד המצחיקים ביותר שקרה לי. פשוט לצחוק על כלום, מהצחוק אחד של השני. רגע עצוב- השיחרור מצה"ל ופרידה מאנשים יקרים. איחלתי לעצמי שיקרה וקרה- טיול לדרום אמריקה..שקורה בקרוב מאוד. איחלתי ולא קרה- למצוא אהבה... אירוע שארצה לנצור לעד- נשיקה ראשונה עם אדם שמאוד אהבתי. מה אעדיף לשכוח- הפרידה מאותו אדם. מה השתנה בי- גיליתי עוד כמה דברים על עצמי. איך אני מסכמת את השנה- היה משובח, חבל שאני לא יכולה להישאר בגיל הזה. שנה מופלאה ומלאת אהבה לכולנו !

אם אפשר לדבר ממרום ה 33...

הנוחות שב 22 היא מאוד תלויית תרבות, וזה קל להיות מרוצה כשכל המוצלחים בטלביזיה בגילך, והמטבוליזם גם עובד טוב... מה שקשה אבל גם יפה זה להתעלות מעל הטיפטופים החיצוניים ולמצוא משמעות יותר פנימית בגיל. לדעתי, הגיל שלך יכול להטריד אותך רק אם אתה לא התפתחת מבחינה מנטלית להיות בגיל הכרונולוגי שלך... ואז כן, יש בעיה...

j e t l a g

New member
תרבות=טלביזיה ?

תלוי תרבות כן, ואמנם הגדרת תרבות עבורי לא בהכרח קשורה לטלויזיה, או סוג הטלויזיה המאוד מסויים שעליו נדמה לי שדיברת. אני מוצאת עצמי מתעניינת בתחומים ומתעסקת בדברים שאת רוב בני גילי לא מעניינים וזה תמיד היה כך, מאז שאני זוכרת את עצמי. זה קשור מאוד לעובדה שגדלתי עם שני אחים הגדולים ממני בהרבה, ולעולם התוכן המגוון שנחשפתי אליו בתור ילדה, נערה מתבגרת ולתפקידי בצבא. אבל תמיד זה בא יחד עם רצון שלי,כך שאני לא מתלוננת :) 33 זה גם מספר יפה, איך אתה ביחס אליו?

טלביזיה = תרבות

לדעתי במידה רבה הטלביזיה היא ראי התרבות בה אנו חיים... באמת העניין עם הגיל הוא מאוד יחסי, גם אני הייתי בן זקונים, וגם קורים לי בחיים הפרטיים כל מיני דברים שאמורים לקרות בגיל 50 בערך (לא אפרט בפורום נרחב זה) אז אני עדיין דיי עסוק בדברים שאני מרגיש שהם קצת מקדימים את זמנם עבורי... להגיד לך את האמת, יש תמיד תקופות שבהן מרגישים - וואי לא הספקתי מספיק דברים יחסית לגילי, ואז מנסים לצבור חוויות בכדי להגיד, הנה אני בגיל הזה ואני בחיים לא אסתכל אחורה בחרטה. אבל אף פעם אין מספיק דברים, אלא אם כן באמת מגיעים לבור תחתית שכבר נמאס לדוש ב-אני. כיום אני מרגיש מאוד שלם, 33 זה גיל מגניב לגמרי, האמת - הרבה יותר מתאים לי מאשר 22, גיל 22 נראה לי מתוסבך לאללה! אבל זה דבר דינאמי, אם אני לא מאוזן, אז תמיד יכולה לנקר ההרגשה שהגיל מבעס. כעקרון המטרה שלי היא שבגיל 80 אני גם אגיד - אין כמו גיל 80, קשה קצת להשתין אבל ממש כיף להסתכל על החיים עם כל ההבנות שיש לי עליהם! נראה לי שקצת הסתבכתי, מה שרציתי לשאול אותך - האם את שמחה שאת בת 22 או שאת שמחה שאת לא בגיל אחר?

j e t l a g

New member
שמחה...

לגבי הטלויזיה כראי אני מעט חולקת עליך, יש משהו במה שאתה אומר, יחד עם זאת הטלויזיה מציגה את הדברים באופן קיצוני ומעוות לרוב, מהירות ההתרחשויות בטלויזיה היא עצומה ולא מחוברת לדופק החיים היומיומי, לכן,לדעתי אדם ש"מכור" לטלויזיה מנוון בהרבה בחינות בחייו. ובתשובה לשאלתך- שמחה להיות בת 22 ! (-:

שמח ששמחה :)

בכל מקרה לגבי הטלביזיה - אני מבין מה את אומרת, זה ברור. אבל עצם העובדה שזה מה שיש בטלביזיה אומר הרבה, לדעתי זה מקביל לשנים האחרונות של האימפריה הרומית, שהבידור שם גם היה קיצוני - עם הגלדיאטורים ומופעי ה"ריאליטי" שהיו בקולוסאום. זה סימן את ההתנוונות של האימפריה, כמו שהטלביזיה גם מסמנת משהו.. יש דיסק של מאיר אריאל שנקרא "רישומי פחם" עם שיר על זה...

j e t l a g

New member
אימפריות נופלות

לאט... כמו בשירו של דן תורן. וגם את השיר של מאיר אריאל ז"ל אני מכירה. ואתה- תרשום על זה זכויות יוצרים, כי לפני שתשים לב תעלה ריאליטי חדשה למסך העלוב ותעסוק בגלדיאטורים ואריות רצחניים. (-;

תיקתקית

New member
תשובות

אף פעם לא עניתי על סקר בפורום, אולי זה בגלל שזה עדיף על ללמוד להסתברות... מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? בטיפול.. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? נרשמתי לאוניברסיטה ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. ביום שבת נפלתי כמו לולב בבית של חברתי. נרטבו תמונות שהיא צילמה. היא התפוצצה מצחוק ואמרה, אני לא יודעת מה קורה עם התמונות האלה, זו כבר פעם שלישית שהן נרטבות .. ספרו על רגע עצוב במיוחד. על זה לא
מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? האמת? לא איחלתי כלום, עד כמה שזכור לי. בעיקר רציתי לפרוץ גבולות. ומה אחלתם ולא קרה? לצערי אני לא לומדת פסיכולוגיה. איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? טקס השחרור שלי. כל השירות הצבאי באופן כללי. ואיזה תעדיפו לשכוח? השבועיים שלפני תחילת האוניברסיטה, במהלכם הייתי צריכה לתמרן בין שחרור מוקדם לצבא לקבלה מאוד מאוד מאוחרת לאוניברסיטה, ולא לשתף אף אחד בכלום - נגד עין הרע. מה השתנה בכם השנה? אני משתדלת לתפוס דברים בפרופורציה ולא להגיב באימפולס. איך אתם מסכמים את השנה? חרא שנה, האמת..

למעלה