סקר לקראת השנה החדשה

אני- נעלמתי קצת אבל חזרתי ובגדול

מאז שחבר שלי לקח אותי לשיחת את פורשת ומגלה יותר מידי מעצמך לאנשים הלא נכונים, כנראה זז לי משהו בראש.. לא יודעת... כל ערב יש משהו אחר שמטריד את הראש, חברה שלי מתחתנת מחר, הייתי אתמול במסיבת רוקות והיום אני הולכת איתה (לצערי למקווה), אז חזרתי עם קצת שינוי, קצת יותר מועקות אבל יהיה בסדר, אני מקווה, אתמול הייתי בראיון עבודהויחזירו לי תשובה מחר לגבי הדרכה לילדים עם קשיי למידה, וככה נראית השנה שלי שעברה מהר עם המון שינויים עליות ומורדות. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? עברתי את הפסיכומטרי- שזה משהו שלא האמתי שאני יעשה בחיים, היה לי פחד מהמבחן עצמו וחוסר אמונה בעצמי מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? סבא שלי קיבל התקף לב ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. הכלב שלי נפל מהמיטה תוך כדי נביחה על הרגל שלי וזה היה הורס מצחוק...כשהוא קופץ תוך כדי אחורה ספרו על רגע עצוב במיוחד. אתמול שמעתי סיפור של מישהי שכלום לא הולך לה, כבר 6 שנים חסום לה המזל אין לה הצלחה בכלום ואין לה כבר כוחות או יכולות להתמודד ונורא כאבלי עליה מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? אימא של החבר שלי- התחילה לקבל אותי ולדבר איתי וגם אימא שלי השתכנעה לעבור מאילת לקרבתי וקרבת אחיותיה ואימה, לשם שינוי אחרי 12 שנים ומה אחלתם ולא קרה? שאני אתקבל לפרוייקט מצויינים של משרד החינוך ואלמד חינם אין כסף... אז עכשיו נצטרך לקחת מלגות והלוואות- באסה!! איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? את המבט המרוצה והמסופק של חבר שלי כשההורים שלו היו אצלנו לארוחת ערב אחרי יותר מחצי שנה שאימא שלו לא דיברה איתי... ואיזה תעדיפו לשכוח? את ההשפלות וההתקפלויות שלי מאימא שלו כדי שיהיה לי ולו טוב יחד מה השתנה בכם השנה? המון- הפרובוקטיביות נעלמה מעט, האימפולסיביות ורוח השטות התמתנו איך אתם מסכמים את השנה? שנה של שינויים, ושל התחלות חדשות!
ושתהיה לכולנו שנה של פוריות ופיריון לינוי

עדן גפן

New member
=]]

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה?היומולדת והגרעינרים שלנו
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה?חע. הרבה. ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. אוי אתמול חח כזה המד"ב שלנו היה בטוח שאני דלוקה על הגרעינר אוי דפוק זה היה מצחיק
ספרו על רגע עצוב במיוחד. אוי הרבה. מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? כלום
ומה אחלתם ולא קרה?כל דבר שאיחלתי חח איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד?קורס מד"צים ואיזה תעדיפו לשכוח?אהבה מה השתנה בכם השנה?כלום האמת איך אתם מסכמים את השנה?סבירה=]

בואו נראה..

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? - האחיינית השניה שלי נולדה - הבנתי שתינוק שרק נולד זה הדבר הכי מרגש שיש, ואפילו בכיתי מהתרגשות כשראיתי אותה בפעם הראשונה.
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? - המצב הנפשי שלי.
ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. - לא זכור לי.
ספרו על רגע עצוב במיוחד. - לא קיים משהו מיוחד במיוחד.
מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? - איחלתי אבל לא קרה.
ומה אחלתם ולא קרה? - איחלתי לעצמי שיתממשו כל חלומותי וזה לא קרה.
איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? - אין כזה.
ואיזה תעדיפו לשכוח? - אין משהו כזה.
מה השתנה בכם השנה? - התבגרתי נפשית?!
איך אתם מסכמים את השנה? - שנה עמוסה וקשה.

סלינוש

New member
מנסה לענות..

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? שאלה קשה! כנראה שיותר מידי טוב לא קרה. אבל היה טוב לרכוש ניסיון בעבודה (טיפול בילדים פעוטון, גן, וצהרונים), ובעיקר טוב היה לקבל מהם אהבה. מדהימים. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השנה? גם שאלה קשה! סבא שלי מת, אבל עד כמה שזה נשמע נוראי להגיד - זה כנראה לא הכי קשה. כנראה ההתדרדרות הכללית במצבי. התקיעות שאני חיה בה, וההשלכות של המצב הזה. כן, זה רע. אה, ושגיליתי שחברה שלי סובלת מOCD. ספרו על משו מצחיק במיוחד שאתם זוכרים. או שלא היו כאלה, או שאני פשוט נוטה לשכוח מהם... ספרו על רגע עצוב במיוחד. אחד - כשחברה שלי סיפרה לי שיש לה OCD. זה היה בלילה, באיזה קומזיץ בל"ג בעומר. בספונטניות טוטאלת. תמיד אני זו שהייתה ה"פסיכית, דיכאונית, הולכת לפסיכיאטרים, דפוקה וואטאבר". והיא תמיד הייתה איתי. ופתאום היא ישבה וסיפרה לי מה היא עוברת, והלב שלי נקרע לשמוע אותה אומרת לי שהיא מבינה סופסוף על מה דיברתי כשאמרתי שכל היום מלווה אותי ענן שחור שרובץ מעליי ולא עוזב... זה כואב. עוד רגע קורע לב שארע ממש לאחרונה - אמ של חברה שלי נפטרה מסרטן. וזו ההלויה הכי קשה שהייתי בה בחיים שלי. לשמוע את הבנות צורחות ומתחננות לאמא שלהן שתחזור - אי אפשר היה שלא לבכות בלי סוף. מה אחלתם לעצמכם שיקרה השנה וקרה? הוצאתי רשיון נהיגה אחרי מלחמה עקובה מדם.. אה ולא עליתי את כל המשקל שהורדתי. (קרוב ל60 ק"ג) ומה אחלתם ולא קרה? הרבה דברים. כמו לרדת עוד במשקל, למצוא עבודה אחרת, ללכת לטיפול, לחזור לקבוצת תמיכה. אבל זה בגללי, לא בגלל שזה סתם לא קרה. איזה אירוע/זכרון מהשנה שחלפה תרצו לנצור לעד? לא עולה לי לראש.. ואיזה תעדיפו לשכוח? את השבעה של סבא שלי. בלגאן. מה השתנה בכם השנה? חזרתי לדפוסים ישנים לא כל כך טובים, במידה כזו או אחרת. איך אתם מסכמים את השנה? בזבוז זמן

דג שמש

New member
היתה לך שנה כל כך קשה אבל משמעותית

לא נטולת רגעי קירבה ואינטימיות אמיתיים (כמו עם חברתך). אל תגידי שהיה בזבוז זמן... זה חבל! גם שנים קשות הן חלק מהחיים שלנו, וחוץ מזה - הוצאת רשיון נהיגה! זה דבר גדול... (באמת!)

סלינוש יקירה

אשמח לשמוע ממך קצת יותר מהי המחלה הזו של חברתך... ואם אפשר לדעת - באיזה קבוצת תמיכה היית? תודה... ושתהיה לך שנה מקסימה וטובה בהרבה מקודמתה !!! ליאל.

שלי....

אני אנסה לענות גם למרות הזיכרון הרעוע שלי...
מה הדבר הכי טוב שקרה לי השנה? שעברתי את שנה א' בלימודיי, ושאני עדיין עם החבר שלי שאני אוהבת מאוד מאוד !
מה הדבר הכי רע שקרה לי השנה? כל מיני אכזבות מעצמי על חוסר הצלחות או על מריבות מיותרות עם אנשים יקרים ואהובים. ובנוסף- אבא של חבר ממש ממש קרוב שלי נפטר לאחר תרדמת של כמה שנים...
משהו מצחיק במיוחד..? אה... אה... הסרט האחרון שראיתי בדי.וי.די עם חברה, סרט דיי דפוק אבל לערב בנות נחמד הוא אחלה :) (אה, לא זוכרת את שמו).
רגע עצוב במיוחד- בעיקר לשמוע על עוד אנשים שחלו במחלה הנוראית הזאת - סרטן - ולצערי השנה התווספו עוד מכרים שלי למעגל הנורא הזה...
מה איחלתי לעצמי השנה וקרה? להצליח בלימודים ולהתקדם במערכת היחסים עם החבר שלי :)
דבר שאיחלתי ולא קרה... - שדודה שלי תבריא ממחלת הסרטן
זה לא קרה.
ארוע שארצה לזכור לעד- את הטיול הגדול שעשיתי לדרום אמריקה
ארוע שאני מעדיפה לשכוח... - כל מה שעושה לי רע-מריבות,כשלונות,אכזבות.
מה השתנה אצלי השנה? נראה לי שהפכתי להיות יותר מודעת לעצמי - או במילים אחרות: התבגרתי. התחלתי להבין את עצמי טוב יותר, מה אני רוצה ומהן שאיפותיי ומה התכונות בי שהייתי משנה.
לסיכום השנה- סה"כ מודה על כל רגעי האושר ובתקווה שבשנים הבאות יהיו יותר כאלו- והכי חשוב - שכולם יהיו בריאים ושמחים ! שנה טובה לכולנו !!!

../images/Emo20.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השנה- שהתחלתי ללמוד מקצוע שאני אוהבת.
הדבר הכי לא טוב שקרה לי השנה- היו כמה. רעים ממש. משו מצחיק במיוחד שאני זוכרת... אהמ... האחרון שאני זוכרת זה שחברה שלי נפלה לפני יומיים, ואצלנו יש קטע כזה לצחוק נורא על מי מהחבר'ה שנופל (נשמע מוטרף, אני יודעת...
) רגע עצוב במיוחד- כשראיתי את ההתנתקות. זה היה ועדיין ממש עצוב. מה איחלתי לעצמי שיקרה וקרה- שאני אגדל קצת...:) נראה לי שזה קרה
מה אחלתי ולא קרה- מאוד רציתי להוציא רישיון, ולא הספקתי בגלל הלימודים. איזה אירוע אני ארצה לשמור- הרבה רגעים קטנים יפים... איזה אירועים אעדיף לשכוח- נראה לי שאני אעדיף פשוט שלא יקרו שוב, מאשר לשכוח... מה השתנה בי השנה- מלא... לטוב ולמוטב... קצת קשה להתחיל לפרט פה. איך אני מסכמת את השנה- במילה אחת: "תקווה". שיהיה טוב יותר הלאה... יעל

מה שמגניב בפורום הזה

הוא ההרגשה המאוד נוחה להישאר אנונימיים מאוד... אז, תרשה לי לא להגיב לך.

../images/Emo24.gifושלי

הדבר הכי טוב שקרה לי השנה? נפתחתי, השתחררתי תרתי משמע (צבא), למדתי לזרום, לאהוב ולקבל אהבה. להעריך את עצמי. הדבר הכי רע שקרה לי השנה? הניתוק מחברות טובות מאוד, מכורח הנסיבות. אחת מהן כי זה פשוט לא זה יותר. משהו מצחיק במיוחד שאני זוכרת? וואוו, יש המון כאלה. אחד מהם שעולה לי עכשיו זה אותו ערב בפאב עם חברות כשמישהו פתח את הניצרה של המטף והוא התפוצץ וכל הפאב התמלא עשן, והכי נורא זה שהאשימו אותנו, חבורה של בנות תמימות. הפסיקו את כל ההופעה. חחחחחחחחחח רגע עצוב במיוחד? גם מזה יש בשפע. סיום הטיפול שלי אצל הפסיכולוגית. איחלתי לעצמי שיקרה השנה וזה קרה? להיות מאושרת אולי...? נראה לי שזה זה למרות שקשה להגיד שאני מאושרת אבל אני לבטח יותר מסופקת. שלווה. אירוע/זכרון מהשנה שחלפה שארצה לנצור לעד? זכרון החודשים האחרונים שלי בצבא, הערבים הקבועים עם חברות טובות. מה השתנה בי השנה? התבגרתי, התפתחתי, למדתי לתת, הבנתי שיש עוד עולם שלם בחוץ ורוב האנשים חיים בדיוק כמוני, על כל הבעיות והכאב. והכי חשוב, הבנתי שמחר יום חדש וגם אם קשה, יש תקווה. תקווה מצילה חיים! חח איך אני מסכמת את השנה? שנה מפרה, ממלאת, גדושה בהמון היכרות והתוודעות אל עצמי ואחרים, בהחלט שנה מעולה. פעם ראשונה שאני יכולה להגיד- אהבתי!!!!

למעלה