עידכון שבועי

טולייצ

New member
../images/Emo140.gifעידכון שבועי../images/Emo140.gif

סתם כי בא לי להציק לכם חבריי היקרים לפורום. ובעיקר משום שבשישי שכחתי לעדכן,אחח מה שמנות יתר של סמים מהבוםבמלה גורמות לאנשים.
אז קודם כל נא ברכו את כל החדשים והחדשות שהצטרפו לפורום,וקבלו אותם ב
ענקי ומתוק! בשבוע שעבר ביום חמישי האפרורי התקיים לו מפגש פורום מוזר שכזה,ונחשו מי היה שם! נכון..פרקשון אהובי הסלב(
הכל מאהבה),וגם שטיצה היקרה נדמה לי,ודודי היקר שעוזב אותנו לטובת ביקור בפולין הקרירה. (איחול נסיעה טובה יגיע בהמשך). דפקתי ברז נחמד במפגש,מצטערת,עייפות יתר. מקווה לראות את כל חבריי הפורום במפגש הבא :) דודינקה תהנה המון המון המון ותביא לי מתנות מפולין,תחזור בשלום ועמוס בזכרונות,ושוב,תביא לי מתנות (נו יש שם כל מיני עפרונות כאלו מעץ שחברים שהיו שם הביאו לי,ומיני בבושקות,תבחר משהו נחמד).
בהזדמנות זו אשמח אם כל אחד שיגיב יסביר לנו גם מה מקור הכינוי שלו. מעתה כל שבוע אני אעלה לפורום עידכון נחמד,מוזמנים לתת לי רעיונות ותגובות במסרים. בברכת שבוע טוב,אורטל(יום אחד גם אני אהיה מנהלת)

פרקשון

New member
אהובך הסלב כאן

אחלה עידכון לא נורא מה שקרה במפגש והשם שלי זה..סתם כי ככה קוראים לטמגוצ'י שלי בפלאפון.... תני כבר את האיסיקיו שלך!

טולייצ

New member
חחח טמגוצ'ים עדיין קיימים?? ../images/Emo153.gif

חחח אני ארשום לך במסר. (מנסה להימנע מהטרדות)

פרקשון

New member
ועוד איך קיימים

איך אפשר בלעדיהם (חח אל תשחקי אותה מבוקשת)

טולייצ

New member
חח תזהר!

כנס באישי לשעה האחרונה,זה יראה לך את כל ההודעות האחרונות שנרשמו בפורומים שאתה נמצא בהם בשעה האחרונה,תשים לב שרק אני ואתה מציפים פה חחחח

dsol

New member
חחח אפשר להגיד....

למרות שגם אני מגיב פה אבל לא בכמות שלכם ^

טולייצ

New member
חח אז בעצם אתה

רומז : א.שאנחנו מאוד משועממים ב.שאנחנו מכורים לפורום (דייי איזה בוםבמלה)

dsol

New member
אמממ כן

אבל גם אני ^ רק שאני קורא בערך 5-6 פעמים הכול ורק שנמאס לי כבר לקרוא אני מגיב

JALULA2

New member
אחלה עידכון!

העידכון ממש נחמד! והכינוי שלי זה ג'אלולה (כמו שכבר ראיתם) וזה בגלל שכשאחותי נולדה היא לא הפסיקה לקרוא לי ג'אלולה ועד היום היא קוראת לי כך (והיום היא בת 12)

dsol

New member
חעחחח תודה

חח אני עדיין פה (לצערכם ^) ב 01:00 אני יוצא לשדה תעופה ^ אז...עד אז תצטרכו לסבול אותי קצת חח וטולי אם את רוצה מתנה אז את צריכה לפגוש אותי ^ תבואי לרוקצ ותקבלי מתנה מפולין ומקור השם שלי.... d=the sol=soul d- ההתחלה של השם הפרטי שלי sol- ההתחלה של השם משפחה חחחח משמעות כפולה כזו... ואני יוסיף גם איך הגעתי אליו: הייתי בשיעור אנגלית.וכולם יודעים כמה משעמם זה יכול להיות והמורה לא נתנה לי לישון כל פעם שהורדתי את הראש היא צעקה עלי אז התחלתי לקשקש במחשבת ולרשום כל מיני שטויית כדי שתחשוב שאני עובד ובטעות הגעתי לזה ומאז.....(3-4 שנים) אני עם הכינוי הזה

טולייצ

New member
נחמד

אה שוב תהנה המון
אמ..יש אפשרות שאני אבוא,למרות שאני מעדיפה לנסוע לרעננה עם חברים. נראה כבר.

dsol

New member
תודה.... אולי

תבואי עם החברים האלו וככה יהיה הכי טוב ^

ערב טוב:)

מה קורה? תודה על החיבוק=] חחח אולי גם אני אבוא למפגש הבא, למרות שאני לא מכירה אף אחד:) [חוץ מדודי] מקור השם שלי הוא כמובן משיר של גרין דיי :) שאני מאוד אוהבת... ולא רק זה, אני חושבת שאני ילדה יוצאת דופן, [ולא במובן הטוב והגאוותני חח] אני מוזרה ושונה, ואני חושבת שלמרות שיש בי המון דברים לא כל כך טובים אני יכולה לקחת את זה לצד הטוב ולהיות נדירה במי שאני ובמה שאני :) וה - 8 הנוסף, זה בגלל שהשם היה תפוס [למרבה הצער
], אז הוספתי את מס' המזל שלי :) נ.ב. דודי תביא גם לי משהו מפולין חח

dsol

New member
חחחחח טוב אני יעשה רשימה של כל....

מי שרוצה משהו ומה הוא רוצה ^ חעחחח סתם אני יביא לך ....

invAsion

New member
אחחחח.. אינוייז'ן.. ../images/Emo103.gif

אני מניח שיש פה אולי מישהו שהיה רואה סליידרס? ("גולשים בזמן", שם מפגר שאני לא משתמש בו). בקיצור, בעונה השניה יש פרק מ ע ו ל ה
שנקרא invAsion. זה פחות או יותר זה. וגם סוג של מחווה לסקריפט הגאוני לmIRC, שנקרא invision

למעלה