עידכון שבועי

laila22

New member
הממ.. ../images/Emo29.gif

laila22? זה היה אמור להיות סתם חשבון זמני, ותכננתי לפתוח אחד חדש אחרי כמה ימים, אבל התרגלתי אליו
והשם עצמו? laila כי זה פשוט נשמע לי יפה באותו רגע, ו-22 כי רק לילה היה תפוס, ואני אוהבת את המספר 22.. :) ברוב המקומות אני בכלל babble girl

בצה17

New member
מקור הכינוי שלי....

פעם היו לי הרבה חברות שהשם שלהם היה נגמר ב-ר' יום אחד החלתנו לשנות את ה-ר' ל-צ'! אז שמי הפך מ-בר ל-בצ! ובצ הוא צב מרחוב סומסום!! ככה שהמצב לא היה יכול להשאר ככה, אז התווספה לי לכינוי ה-ה' ומאז מאותו יום כינויי הוא בצה! למרות שאני כבר ממש לא חברה של הילדות האלה....

בצה17

New member
ד"א

טל(נמש - המנהלת הנערצת
) כבר לא רושמת עידכונים?!?!?!

בצה17

New member
ואת מעדכנת מצויין!!! :>

פשוט קצת מתגעגעת לעידכונים של טל... :-\

טעות

בץ הוא מפרפר נחמד ולא מרחוב סומסום....למה אני יודעת את זה??? כי בד"כ הכינוי שלי זה נולי.חחח...כן המצב קשה אז החלטנו להפוך לפרפר נחמד אני נולי וידיד שלי בץ.... טוב והכינוי החדש שלי יש משמעות יותר דפוקה בטוח שאלתם את עצמכם מה זה לעזאזל אנומה מליש (או שלא?). שיעור תנך משעמם רצח לומדים את סיפור הבריאה (בפעם המליון) ואחד ההשוואות הוא סיפור הבריאה הבבלי שניקרא "אנומה אליש" מאותו יום שלמדנו את זה חברה שלי קוראת לי אנומה מליש (יאנו מלי<--זהו שמי בישראל) אז למה לא להסחף עם זה ולהפוך את זה לניק ניים החדש שלי? אז בסבבה שלי מצאתי כינוי חדש :) מקווה שלא שיעממתי אותכם (למרות שאני בטוחה שכן) מלי 342128020

בצה17

New member
חיח ../images/Emo6.gif

דווקא ניק נחמד.... צודקת אני לפעמים מסטולה מידיי, התכוונתי לפרפר נחמד.. כזה חשבתי על הצב המצחיק הזה ודודו חיח אבל משום מה עלה לי השם רחוב סומסום :-\

נעלבתי:[

מה? את לא מנהלת? וחוצמזה! אחלה של רעיון! ודודי. טיול נעים! ואני באה למפגש הבא! המקור של השם שלי זה כי טולייצ קראה לי ככה ואהבתי

טולייצ

New member
אני לא מנהלת

אני אשמח לנהל את הפורום (אהההמ אהההמ
) חח רותמית! שמחה שנתתי ל השראה

למעלה