ריטושים להשבוע
מ מאייי1 New member 11/10/10 #2 אני אוהבת שאתם מרטשים אשמח אם מישהו יוכל לרטש לי תעניינים האלה מתחת לעיניים אתם תותחים, תודה מראש..
S Sweet Fantasy New member 12/10/10 #3 בבקשה הרשתי לעצמי להוריד את העגיל אני חושבת שבגלל שהתמונה קצת לא איכותית הוא נראה כמו כתם מוזר ולכלוך יותר מאשר עגיל..
בבקשה הרשתי לעצמי להוריד את העגיל אני חושבת שבגלל שהתמונה קצת לא איכותית הוא נראה כמו כתם מוזר ולכלוך יותר מאשר עגיל..
L lost green eyes New member 13/10/10 #7 באמת באמת ועם יד על הלב הוצאת מהתמונה הזו את המיטב. את פשוט תותחית !!
S shaked2010 New member 12/10/10 #4 ריטוש אם אפשר.. לעשות אור על התמונה הרבה הרבה.. היא מאוד כהה בעייני לא אכפת לי שיראו שזה פוטושופ ואם אפשר להוסיף עגיל באף
ריטוש אם אפשר.. לעשות אור על התמונה הרבה הרבה.. היא מאוד כהה בעייני לא אכפת לי שיראו שזה פוטושופ ואם אפשר להוסיף עגיל באף
S shaked2010 New member 13/10/10 #13 עוד אחת.. חברה שלי ראתה את העגיל שעשיתם לי והיא רוצה גם אז.. אם אפשר לעשות עגיל באף על התמונה הזאת עגיל כמו שעשו לי.. חישוק.. אם אפשר שלא ממש יראה פוטושופ
עוד אחת.. חברה שלי ראתה את העגיל שעשיתם לי והיא רוצה גם אז.. אם אפשר לעשות עגיל באף על התמונה הזאת עגיל כמו שעשו לי.. חישוק.. אם אפשר שלא ממש יראה פוטושופ
S shaked2010 New member 15/10/10 #29 חחחח עשיתי סימן שאלה כי אף אחד לא מתייחס זה לחברה שלי.. לעשות לה עגיל באף כמו לי..
S Sweet Fantasy New member 13/10/10 #14 בקשה אישית ל-NLO אשמח אם תוכל ובא לך ו.. יש לך זמן לעשות מהתמונה הזאת שלי משהו קודר.. ואם לאחרים בא להשתעשע בה, כמובן ,תהנו.
בקשה אישית ל-NLO אשמח אם תוכל ובא לך ו.. יש לך זמן לעשות מהתמונה הזאת שלי משהו קודר.. ואם לאחרים בא להשתעשע בה, כמובן ,תהנו.