מגניב ! בא לי עכשיו על העיניים האלו חח ()
ת תמיד בשמחה bat New member 7/11/10 #42 שאלונת! איך משנים את הצבע של העיניים בצורה כזו מדוייקת? ניסיתי לסמן את העיניים עם הקוויק סלקשיין טול(פוטושופ) אבל לא יצא כזה מדויק. אשמח לדעת, תודה רבה
שאלונת! איך משנים את הצבע של העיניים בצורה כזו מדוייקת? ניסיתי לסמן את העיניים עם הקוויק סלקשיין טול(פוטושופ) אבל לא יצא כזה מדויק. אשמח לדעת, תודה רבה
T tutiris New member 14/10/10 #16 בבקשה תעזרו לי עם התמונה הזו ../images/Emo95.gif שלום לכל המוכשרים והמוכשרות! בעלי צילם את התינוק שלנו תמונה שהיתה יכולה להיות נהדרת, אבל לא שמתי לב שהוא מצלם והיד שלי קלקלה את הצילום... האם יש מצב לתקן? תודה מראש לעוזרים!
בבקשה תעזרו לי עם התמונה הזו ../images/Emo95.gif שלום לכל המוכשרים והמוכשרות! בעלי צילם את התינוק שלנו תמונה שהיתה יכולה להיות נהדרת, אבל לא שמתי לב שהוא מצלם והיד שלי קלקלה את הצילום... האם יש מצב לתקן? תודה מראש לעוזרים!
T tutiris New member 14/10/10 #18 לא ממש מה שהתכוונתי, אבל זה מקסים! ../images/Emo13.gif יש מצב לתקן את הצבעים בחלק העליון של התמונה שנהרסו בגלל היד שלי?...
לא ממש מה שהתכוונתי, אבל זה מקסים! ../images/Emo13.gif יש מצב לתקן את הצבעים בחלק העליון של התמונה שנהרסו בגלל היד שלי?...
S Sweet Fantasy New member 17/10/10 #38 ניסיתי להבהיר ו"ליצור" מחדש את החלק המוצל אבל זה לא יוצא מספיק טוב לילד המקסים הזה, עדיף להשאיר את התמונה ככה לדעתי (מהצד שלי לפחות)
ניסיתי להבהיר ו"ליצור" מחדש את החלק המוצל אבל זה לא יוצא מספיק טוב לילד המקסים הזה, עדיף להשאיר את התמונה ככה לדעתי (מהצד שלי לפחות)
T tutiris New member 17/10/10 #39 ../images/Emo13.gif תודה רבה על הניסיון! אני מעריכה את זה! ותודה על המחמאה!
S sima1203 New member 15/10/10 #24 טוב הוא כזה ממי, מתוק, שהייתי חייבת גם להשתעשע , אף על פי שבוודאי לא לזה התכוונת.