שאלה לבנות

HANGMANN

New member
../images/Emo140.gifשאלה לבנות

התחלתי להאריך שיער (לא על הגב) ..הקיצר בנות אוהבות בנים עם שיער ארוך או קצר?

זה עניין של טעם ...

וגם עניין של התאמה למבני הפנים וכו' ... אני, בכל אופן, לא מתה על זה .

orrin

New member
כמה אני צריכה לחזור על עצמי????

בנות זה לא עם אין משו שמושך, מהנה, מכאיב, משמח וכו' שנכון לכולם. למה? כי בנות זה לא עם. לכל אחת יש את הטעם שלה..... ואגב- רק אני רואה פה בעיה אם מישהי איתך רק בגלל אורך השיער???? נ.ב- ולטעמי האישי- או ארוך או קצוץ מארינס...... אבל זו רק אני... רק טוב.

HANGMANN

New member
אבל.....את טועה

לבנות יש דברים אוניברסליים שאוהבות אצל הגבר ..זה התפתח אצלן עם האבלוציה..למשל?? כל הבנות מעדיפות את הגברים חטובים עם סימטריה בפנים ...זה נמצא במחקר ..ההשערה היא שגוף חטוב ותווי פנים סימטריים אצל הגבר מעידות על בריאות..דבר שהנשים ירשו לשמר ולהעביר לילדיהם בעתיד.

orrin

New member
שניה

המחקר, ויש עוד רבים כמותו, דיברו על סימטריה ועל גוון עור כחלק ממאפיינים אבולוצינוים שבעבר עזרו לגבר להשרד ולכן האישה מחפשת אותם. זה בדיוק כמו שגברים מסתכלים על ירכיים וחזה כי מבחינה אבולוציונית זה מה שהוכיח שהיא מסוגלת להביא צאצים בריאים לעולם. מכאן ועד טעם אישי יש הבדל.....

orrin

New member
ז"א

למרות שחזה הוא סמממן לפוריות יש כאלו שאוהבים אותו בגדלים שונים וכך גם לגבי שיער, עיניים ואברי גוף שונים כולל טחול מצידי

papaya3

New member
תשובה נחרצת

אני לא מכירה אפילו גבר אחד ששיער ארוך הולם אותו, נקודה.

magenta73

New member
בונו? ג'וני דפ? בראד פיט?...

לא הולם? הולם. ההוא מלהקת אקסטרים... בגיטרה. הולם. חושרמוטה הולם. ואני יכולה לתת עוד כמה דוגמאות. אקיצר...

papaya3

New member
ג'וני דפ בצעירותו וגם אז העדפתי

לראות אותו בשיער קצר, ג'וני דפ הוא ללא ספק גבר יפה תואר בצורה חריגה ולכן יונפק לו אישור מיוחד אך אני ריאלית ורוב הגברים לא נכנסים לקטגוריה הזו. בכל אופן זה עניין של טעם.

asian girl

New member
papaya3 קבלי ../images/Emo24.gif

וכך גם מג'נטה...
יש רק גבר אחד שאני אוהבת אותו עם שיער ארוך..זה סטיבן סיגל...אבל הוא יוצא דופן.. כל השאר בלי שיערות כלל או עם שיער קצר.

HANGMANN

New member
בקשר לסטיבן סיגל

דווקא את הקשיש הזה את אוהבת? סטיבן סיגל מכוער בלי קשר לשיער ארוך או לא ..הוא מכוער בכל מקרה

asian girl

New member
HANGMANN

כשתהיה דומה לסטיבן סיגל וברמה שלו - תשלח לי מסר... אם עד אז התפוז עדיין יהיה קיים...

HANGMANN

New member
לא הגזמת בכלל

אנטוניו בנדרס? גבריאל בטיסטוטה? ועד הרבה שחקני כדורגל ושחקני משחק דוגמנים וכו'

papaya3

New member
לא, פשוט לא

אני ארחיב את העניין, נערים בגיל 16 נראים טוב עם שיער ארוך, בחורים מעל גיל 20 - לא. אתה טוחן מים, על טעם וריח אין מה להתווכח, אותי מעניין לדעת מדוע בחורים באמצע שנות ה-20 ואילך פתאם מחליטים לגדל שיער, יש לך תואר בפסיכולוגיה, יש לך הסבר לתופעה?

למעלה