שאלה לבנות

magenta73

New member
זה שבעיניך זה נראה לא טוב

לא אומר שבעיני אחרות זה נראה לא טוב, וזה גם לא אומר כלום לגבי סיבת הבחירה של הבחורים להעריך שיער. רוצה להיכנס לפסיכולוגיה בגרוש? מה... אפקט שמשון וכאלה?... דאחיל ראבק, כל אחד עושה מה בא לו. לא תמיד צריך לערב את פרויד.

papaya3

New member
את צודקת לגבי הטעם

כיוון שרושם ההודעה ביקש חוות דעת, עניתי לו בשיא הכנות, לא הייתי מפצירה או מבקשת מגבר שיגזוז מחלפות ראשו או פוסלת להכרות גבר עם שיער ארוך, ולכן גם אם הוא מאריך, אני לא חושבת שזה יפגע בסיכויו לפגוש נשים.(אם זה מה שמטריד אותו). ואם כבר בשיער עסקינון ירמי קפלן- פן או החלקה?

HANGMANN

New member
אה כמובן ..תיאוריות יש לכל דבר

אני יכול לחשוב על כמה השערות לתיאוריה בקשר לשאלתך..נתחיל מזה שבחורים אחרי גיל 20 בד"כ זה מרד בצבא...הצבא חירע אותם בתספורת ..3 שנים קצר ..בלי מדרגה ...בלי ג'ל לשיער ..בלי איזה תלתל שיקפוץ מקדימה ..נאדה..לכן אחרי צבא הרבה מגדלים שיער ..כחלק מהתמרדות בצבא עוד דבר אנשים שמתבגרים קשה להם לקבל את זה שהם הולכים ומתקרבים לגיל 30 ..הם רוצים להשאר צעירים קולים אז הם מגדלים שיער ויש כאלה שמגדלים כחלק מתרבות..הודית שאנטית...או דרום אמריקאי..למשל בארגנטינה רוב הגברים עם שיער ארוך..זה עניין של תרבות... וכמובן יש את הקטע של מראה ויופי שחלק חושבים שזה הולם אותם

orrin

New member
תראה

אתה יכול למצוא תאוריות פסיכולוגיות/סוציולוגיות/אבולוציניות לכל דבר החל בבן הזוג שאנחנו בוחרים וכלה בצבע הגרביים. העיקר- וזה קצת נשכח בדברים שלך- שמאחורי כל תאוריה יש אדם ולכל אדם יש טעם ורצונות וצרכים אחרים ואין דרך להכליל..... וגם בתיאוריה- כל אחד עונה לחלק ממנה ולא לכולה.....

magenta73

New member
תביא כבר ת'תמונה...

ואז אני אגיד לך אם היא מחממת או לא...

HANGMANN

New member
כרגע הוא עדיין לא מספיק ארוך..

בשביל קוקו..אבל שהשתחררתי מצבא והשיער התארך לקוקו קבלתי הרבה מחמאות ..השוו אותי להרבה שחקני קולנוע

shaniza

New member
וואלה

בזכותך העברתי עכשיו יותר מחצי שעה בכמה אתרי מעריצות שלו אחחח... אם היה אינטרנט בתקופה שהייתי מכורה אליו ...

magenta73

New member
גרררררררר.... הוא מאמם. מ-א-מ-ם.

ואני... אני עדיין מכורה, מה לעשות... מה שמזכיר לי שהחברה הכי טובה שלי ואני, יש לנו טעם שונה לגמרי בגברים, אבל ממש. מ-מ-ש. והוא היחיד שאנחנו מסכימות עליו. ויש לנו מנהג ללכת לסרטים שלו, בקולנוע, ממש על הפתיחה ולגרגר כל הסרט... גררררר......... מהמם.

magenta73

New member
ו... נ.ב.

גברת שניזה... מהר לענות על הסקר מי אני ומה שמי. תודה מראש, ההנהלה.

ג'וני דפ הוא פשוט קונצנזוס...

לא מכירה מישהי אחת שלא תהיה מוכנה להרוג בשבילו! הבנאדם גם סקסי גם יפיוף ויש לו קסם שחבל על הזמן

HANGMANN

New member
ג'וני דפ? חחחחח הגזמתן ביג טיים

עשיתי שיעורי בית לראות מי זה הג'וני דפ המדובר שמעו אכזבתן אותי ...נתחיל מזה שאין לו שיער ארוך ..ואם יש לו זה בכלל לא מתאים לו...שיער ארוך מתאים יותר למראה הלטיני ...אני לא רואה איך שיער ארוך משפר את מעמדו של ג'וני דפ...זה בכלל לא מתאים לו...אני ממש לא מבין ממה הבנות פה מתלהבות כלכך ..יש לו מראה של איטלקי ממוצע בשכונות העוני של איטליה... ועוד לא דיברתי על זה שהוא חרא של שחקן חחח ועל האישיות שלו השנויה במחלוקת ..היה לו עבר של גניבות לא?? הקיצר בנות מה מצאתן בו?? כאילו מזה אתן מתלהבות?? אבל הוא כזה סתמי..כלומר אין בו כריזמה או משהו מיוחד...כמו שאמרתי הוא נראה בסדר אבל לא יותר מזה..

למעלה