שירשור חדשים

שירתפוז

New member
חלק 2

"כן. היו" "אתה רוצה לספר לי עליהן?" "אני לא חושב שאנחנו צריכים להיכנס לזה, זה היה ממש מזמן, באמת זה כבר לא חשוב.." "אולי בכל זאת נכנס לזה?... לא נפסיד כלום, בסה"כ אנחנו מדברים פה עלייך" עפר נושך את שפתיו ומסתדר בשפתו הוא נושם עמוק ומוציא "אבא שלי.. הוא לא תמיד הבין אותי, לפעמים הרגשתי שגם הוא זלזל בי... ולא ממש שתקתי" אורנה מקבצת את ענייה "איך זה התבטאה הזלזול הזה מצד אבא שלך?" עפר מהנהן בראשו מימין לשמאל ומשמאל לימין "אני לא ממש זוכר, לפעמים שהייתי עוזר לו בעבודה, הוא עובד במשתלה, לא היה מסכים שאני אכנס בכלל לשטח המשתלה, ואת יאיר הוא שמח לקבל בתור העוזר שלו.... את לא מבינה, אבא שלי היה טייס, מדובר על בן אדם פרפקציונסט, ואני פשוט לא עמדתי בסטנדרטים שלו.." "אני שומעת על הקול שלך, נימה של אכזבה, אתה חושב שאכזבת אותו?" "מאוד. מאוד, תמיד הייתה לי הרגשה שאני הכבשה השחורה, אף עם לא הרגשתי שהוא היה מרוצה ממני.. נפגעתי נורא, והייתי ילד מאוד בכיין, כל הזמן הייתי רץ לאמא שלי ובוכה לה" "היית ילד בכיין? אני לא חושבת שיש דבר כזה, אני חושבת שמה שטוב בילדים זה שאין להם עדיין את הפחד להראות רגשות ולכן הם מרשים לעצמם לבכות... אם יצא שבכית הרבה, כנראה שנפגעת הרבה.. לא ככה?" עפר חושב תוך כדי עיסוק בקרע בחולצתו ומהנהן לחיוב בראשו. אורנה שמה לב לעיסוק של עפר, ומחייכת "היה לך קשה להתמודד עם כל הקהל שהתגודד סביבך?" עפר החזיר בחיוך "כן, היית צריכה להיות שם, פשוט לא נורמאלי.." "למה אתה חושב שזה לא נורמאלי?... בסה"כ לא כל יום יוצא לפגוש כוכב טלוויזיה ברח'.. ועוד יפה ומוכשר כמוך, ממש מציאה" "אני באמת לא מבין מה יש להתלהב ממני, יש כל כך הרבה כמוני" "אתה שם לב לזה?" "למה?" שואל עפר בתמימות "לזלזול שלך בעצמך... קבוצה של אנשים התגודדה סביבך, זה אומר שהם מעריכים אותך... אתה לא חושב?" "אני לא יודע, אולי הם רק רוצים תמונה או חתימה כדי להגיד אח"כ לאנשים שהם מכירים שהם ראו אותי... " אורנה נושמת עמוק ומחליפה תנוחה, היא מסתכלת על עפר וחושבת... שתיקה של 10 שניות. "אתה יודע על מה אני חושבת" עפר עוזב את הצווארון ומביט בעיניה של אורנה. "אני נזכרת בשידור שראיתי, שידור של התוכנית ששדרת פעם, אקזיט?... אני נזכרת בבחור שראיתי שם, ואני רואה את הבחור שיושב מולי ואני מתקשה להאמין שזה אותו אחד..." "מה הכוונה?" "הבחור שראיתי בטלוויזיה היה בחור מלא בטחון עצמי אפילו מופרז, בחור בלי שום מעצורים שנראה נהנה מכל רגע בחיים שלו, והנה יושב מולי אותו אחד רק שאין פה שום מצלמה ושום קהל, והנה מתגלה בחור לגמרי אחר, רגיש, אולי קצת פגוע.. יכול להיות שהתדמית שיצרת לעצמך נתפסה באנשים וקשה להם לראות את הצדדים האחרים בך? ואני מודה באשמה עד שהגעת לכאן גם אני קניתי את התדמית שיצרת.." עפר חושב "אני לא יודע... זה קשה לי לדעת מה אנשים חושבים עליי" "אני חושבת שאתה פשוט שחקן טוב, היית כ"כ עסוק באקזיט בבניית התדמית של הילד הרע ואנשים כ"כ השתכנעו שהם מתקשים להבין שיש שם יותר מזה, ושיש לך עוד צדדים.. אני חושבת שכשהיום נכנסת למונית קיבלת את הסתירה המטפורית הזאת מצד הנהג, והוא בעצם עורר אותך, ואז קלטת באמת איך אתה נראה בפני אנשים, מה אתה חושב?" עפר נשאר ללא מילים.. " יכול להיות שזה איכשהו מחזיר אותך אחורנית בזמן, לתקופה שגם אביך לא ממש קלט אותך..?" עפר הוריד את גבותיו וקימט את מצחו... "אתה לא חייב לענות לי עכשיו, אני רוצה שתחשוב על זה... ואולי תנסה להתבונן על עצמך קצת מהצד... אחרי הכול אקזיט נגמרה וזה הזמן לתפוח דך חדש להראות לכל המזלזלים מי אתה באמת.. כי אני לפי ההכרות, האומנם קצרה שלי איתך, אני רואה שיש בך המון.. אז תחשוב על זה?" עפר מהנהן בראשו לחיוב "כן אני אחשוב על זה..." "טוב, נראה לי שהזמן נגמר" עפר ואורנה קמים מהשפות.. עפר: "אממ אורנה, איכפת לך להביא לי פלסטר, פשוט אין לי בדירה החדשה.." "בהחלט, אני אביא לך חבילה שיהיה לך למקרה חרום". עפר מחייך.

שירתפוז

New member
טיפול מס' 4

השעה 19:55, נשמעת דפיקה בדלת. אורנה פותחת את הדלת, רואה את עפר עם קסדה על הראש ולידו עוד דמות קצת יותר גבוהה ממנו עם קסדה, לפי הירכיים הסיקה שזאת אישה, למרות שהיה קשה לדעת בגלל הקסדה. עפר הוריד את הקסדה "טוב.. אז נדבר?" אמר לדמות שלידו... "נדבר" אמרה הדמות והורידה את הקסדה, אז הבחינה אורנה שאכן מדובר באישה, שיערה האסוף צץ לו מהקסדה וגלש על כתפיה כמו שוקולד.. חיוך היה על פניה, היא התכופפה קצת ונשקה לעפר על לחיו... "בהצלחה בטיפול.. אל תשכח להרים טלפון, אולי נקפוץ עם אילן לים".. עפר חייך לעברה "טוב מתוקה, אני אתקשר... תודה על הטרמפ".. עפר חיבק את האישה "סעי בזהירות" והיא החלה לצעוד לעבר המעלית "ביי ותהנה בטיפול" ונכנסה למעלית. "אז מה שלומך עפר?" עפר מסתכל למטה ומבין שהקסדה נשארה אצלו "אויש הקסדה שלה!" "אתה יכול לתפוס אותה... לך תביא לה אני אחכה" לפתע נשמע קול של אופנוע נוסע מלמטה.. "לא משנה, אני כבר אביא לה בהזדמנות" חייך עפר... "טוב, בוא נתיישב, להכין לך משהו לשתות?" הולכים לעבר חדר הטיפול "לא תודה, אני לא צמא" ומתיישבים. "אז מי זאת הייתה?" "סתם ידידה... היא הרכיבה אותי על האופנוע שלה" "אתה נורא שזוף, היית בים?" "כן הרגע חזרנו מהים... אני ו... טלי... הידידה" מצביע לעבר הדלת "היא עושה רושם של בחורה נחמדה מאוד... זה בכוונה השיזוף?" "כן היא מאוד נחמדה, היא.... היא גם חכמה... אני אוהב לבלות איתה.. ככה להעביר איתה סתם את הזמן" אורנה חייכה והנהנה בראשה לחיוב "אתה מרגיש איתה בנוח." "כן, מאוד. כשאני איתה הכי נוח לי... באמת..." "כמה זמן אתם מכירים?" "לא הרבה, עבדנו ביחד... ממש... באופן ממש אינטנסיבי... ויצא לנו להיות הרבה זמן ביחד, הכרנו והתחברנו.." "כל כך נוח לך איתה... זה נשמע לי דבר נפלא, אז למה אתם בעצם לא זוג?" "אממ..... א.. אנחנו.... היינו... פעם... כשעבדנו ביחד, זאת לא הייתה ממש זוגיות.... זה היה זוגיות עם מטרה... כ.. כאילו.. לא באמת, אני מתכוון" עפר קצת נלחץ ומגמגם הוא מרגיש לו בנוח. "קצת איבדתי אותך. מה זאת אומרת זוגיות עם מטרה?" עפר מתפתל בספה מצד אל צד, העניים שלו זזות כל פעם הוא בא לומר, אבל הפסיק באמצע.. "א... כאי... זו לא הייתה באמת זוגיות זה היה מין רומן תקשורתי כזה... את יודעת כדי ליחצן את הטלנובלה... לא...לא באמת יצאנו...." "אוקי. זה מלחיץ אותך?" "לא ממש" "אתה לא מרגיש בנוח." "כן. אפשר מים?" אורנה מחייכת חיוך מרגיע "בטח, בטח" היא קמה למטבח. מוזגת מים לכוס ונותנת לעפר.. עפר שותה הכול במהרה. "רוצה עוד?" "לא תודה." "בטוח?" "כן כן, אני מלא..לא יכול לשתות יותר.." עפר מחייך "זה מפריע לך שאנחנו מדברים על טלי?" עפר משתעל "אממ לא... לא ממש" "אתה נראה לי קצת לחוץ, אולי זה בגלל שלא נוח לך... שורף לך העור? כי אני רואה שהשתזפת הרבה היום.." "לא לא אני בסדר.." "אוקי. אז אמרת שהייתם זוג אבל זה לא היה אמיתי כי בעצם זה נכפה עליכם מטעם ההפקה. נכון?" "כן" "אתה חושב שאם לא היו כופים עליכם את זה, הייתם זוג, או שזה היה רק בגלל שזה כביכול נכפה עליכם?" עפר חושב "אני לא יודע.." "אתה הייתה רוצה להיות הבן זוג של טלי?" עפר משתעל קצת וזז בספה "טלי מאוד נחמדה.... אמממ.. כן הייתי רוצה...אבל...." אורנה מרימה את גבותיה "אבל מה?" "אני לא יודע אם טלי הייתה רוצה... להיות הבת זוג שלי.." "שאלת?" "ל..לא" "אז איך אתה יודע?" "אני יודע... אני... אני מרגיש... היחס שלה כלפיי..." "מה איתו?" "אנחנו ידידים כאלה... אני לא מרגיש שהיא נמשכת אליי... היא מתייחסת אליי באופן כזה... נו... איך אני אסביר לך.... כאילו שאני אח שלה..." "אתה נמשך אל טלי?" "אני?.... אממ.... היא מאוד נחמדה, באמת, יש לה מלא יתרונות, היא חכמה ויפה ומוכשרת והיה לי מאוד נעים לעבוד איתה... באמת היא מלח הארץ, אני מרגיש לידה כ"כ מוגן, אני אוהב לשבת מאחוריה על הקטנוע לשים את הידיים שלי על הבטן שלה, להיות צמוד אליה ולהרגיש את חום גופה, אפילו פעם אחת שמתי את הראש שלי על הגב שלה המלך הנסיעה והצלחתי לשמוע את פעימות הלב שלה, ולהריח את ריח הבושם שהגיע מצווארה... אני אוהב שהיא מבקשת ממני למרוח עליה קרם הגנה בים, אני אוהב שהיא קוראת לי בלונדי, שהיא נותנת לי סטירה כשאני מעצבן אותה... א.. אני.... כן... אני חושב שאני מאוהב בה...."

שירתפוז

New member
חלק 2

"זה נשמע מקסים. מה שאתה אומר" "כן" מחייך חצי חיוך, וקוצץ את ציפורניו עם השיניים ומביט למעלה למנורה... "אולי תגיד לה את זה?" "אין סיכוי... היא תפוסה... חבר שלי.. הכרתי לו אותה... ישר אחרי שנגמרו הצילומים.." "מי אילן?" "כן! איך את יודעת את השם שלו?" עפר מתפלא "שמעתי שהיא אמרה לך, בדלת, שאולי תלכו איתו מחר לים.." "נכון, יש לך זיכרון טוב!" אורנה צוחקת "תודה.." שתיקה של 10 שניות "אני לא מבינה משהו.." "מה?" "אם את יודע שאתה נמשך אל טלי, למה, למה בעצם הכרת לה את חבר שלך?" עפר מגרד בראשו "כי..... כי... כי, היא, היא לא נמשכת אליי.... אני רואה, אני, אני מרגיש, אמרתי לך, היא מתייחסת אליי כמו אל אח... אין לה מושג שאני חולם עליה בלילה, אין לה מושג שהיא מטריפה אותי כשהיא נושקת לי לשלום.... אני.... אני, רציתי את הטוב בשבילה, אילן הוא בחור נפלא.... חבר טוב, טוב להם ביחד, טוב לה..." "ומה איתך?" "מה איתי?" "איפה אתה בכל המשוואה הזאת?" "אני החבר הטוב של שניהם, זה שהם אוהבים לקחת לים, זה שהם אוהבים לשלוח לקיוסק לקנות להם ארטיק, זה שהם אוהבים להשאיר על החוף, כדי שישמור על התיק, והם יוכלו ללכת למים ולהתמזמז שם בין הגלים..." "זה נשמע ממש עצוב, אתה מרגיש החמצה? כאילו אתה יכולת להיות במקומו ולהיות עם טלי בכל הסיטואציות האלה?" "כן, אבל זה לא ריאלי... טלי לא נמשכת אליי.." שתיקה של 10 שניות. "איך אתה יודע? לא שאלת אותה... לפעמים מה שנראה לעין לא תמיד נכון... זוכר את הטיפול האחרון שלנו... שדברנו שאתה מרגיש שמזלזלים בך?" "אה אה כן.." "יכול להיות שגם אתה מזלזל בעצמך? יכול להיות שאתה משדר את הזלזול הזה, ובגלל זה אנשים אחרים מזלזלים בך?" עפר חושב 5 שניות של שקט "אתה יודע לפעמים אנחנו חושבים על עצמנו משהו מסוים, ואנשים פשוט קולטים את זה.... מה עם טלי, גם היא מזלזלת בך?" עפר ממשיך לקצוץ ציפורניים "אני חושב שהיא חושבת עליי שאני... אולי... אולי, לא מספיק טוב בשבילה... אולי שאני לא בוגר מספיק, גם מבחינה גופנית אני מרגיש... מרגיש, שלא נוח לה, למשל לנשק אותי... בכלל, תמיד נרתעתי מלהסתכל על בחורות יותר גבוהות... ממני, אני מתכוון... זה נראה לי בלתי אפשרי, מין איום כזה... בכלל יצא לי פעם לגלוש באיזשהו פורום וקראתי תגובות, עלינו, ואנשים אומרים שאנחנו לא מתאימים... ו... ואני חושב שגם טלי חושבת ככה... אני קצת מדיי בשבילה, בהכול... אני לא ראוי לה.." שקט של 10 שניות אורנה נושמת עמוק... "זה דברים קשים מה שאני שומעת ממך, עכשיו גם המעריצים שלך מזלזלים בך..." "אממ.. לא... אנ... אני..." עפר מגמגם, הוא מבולבל לגמרי... "העולם שאתה מתאר לי, זה עולם אכזרי קצת לא?" עפר שותק ומסתכל על אורנה.. "בפגישה שעברה הזכרת את זה שאבא שלך מזלזל בך, הנהג מונית אולי גם האנשים בדיזינגוף לא באמת אהבו אותך אלא רצו חתימה או תמונה רק כדי להשוויץ, ועכשיו מישהי שאתה באמת אוהב, אפילו מאוהב, ואת זה אתה אמרת, גם היא מזלזלת בך?.... יכול להיות שאתה אוהב את זה? יכול להיות שהזלזול הוא הקטליזאטור שלך... מה שמניע אותך? מכל האנשים שדברנו עליהם, היחידה שלא אמרת שהיא זלזלה בך הייתה אמא שלך ז"ל..." עפר נשאר ללא מילים בפיו הוא חושב מה לענות, הוא לא יודע לאיזה שאלה לענות קודם... "אני אוהב את טלי, אבל אין לי את האומץ להגיד לה... ומה אני אגיד לה, אחרי ששידכתי לה את חבר שלי אילן... אנחנו חברים טובים ואני לא רוצה להרוס לו.. והיא, היא נראתה לי ממש מאושרת איתו..." שקט בחדר כ 15 שניות... אורנה מסתכלת על עפר במבט בוחן "אתה נראה לי קצת חיוור..." "כן, פתאום אני לא מרגיש טוב... אני יכול ללכת לשירותים?" "כן בבקשה זה בסוף המסדרון..." קול של שיעול נשמע מהשירותים... "עפר את בסדר...?" כעבור 10 שניות... "כן.. כן אני בסדר..." "הקאת?" "כן, לא יודע מה קרה לי... " "זה בסדר, זה סימפטום של לחץ... זה משחרר, זה טוב... לעשות לך תה?" "כן.." "תשטוף את הפנים בינתיים, אני אעשה לך ונמשיך" כעבור 2 דק' "אתה מרגיש יותר טוב עכשיו?" עפר לוגם מהתה החם.. "כן.... אני מצטער, אני לא יודע מה קרה לי.." "אתה לחוץ?" "כן.. קצת.." אורנה מחייכת "אתה יכול לנסות להבין מה גורם לך להיות לחוץ?" "אני לא יודע... כשאמרת לי את הדברים האלה זה הלחיץ אותי... וגם נזכרתי פתאום שיש לי מחר מפגש מעריצים.... מפגש כזה של הפורום הרשמי שלי, וגם מועדון לילה יום למחרת... הכול פתאום קפץ לי לראש ואז היה לי לחץ כזה בקיבה והייתי חייב להוציא את זה.... אני מצטער על הבלגן.." "אין לך מה להצטער, אני חושבת שזה מאוד טבעי להילחץ ממה שספרת זה באמת מלחיץ...." "כן אני לא עומד בזה... שבוע שעבר הייתי במפגש מעריצים.... היו כ"כ הרבה אנשים..." "זה מפחיד אותך להיפגש עם המעריצים?" "אמממ קצת... לא יודע.... אני לפעמים מפחד, שהם יתאכזבו ממני, שהם לא יקבלו את מה שהם ציפו לו.... אני אפילו נכנס לפעמים לא בתור עצמי, אלא בתור מישהו אחר לפורום הרשמי שלי... סתם כדי לראות שהם עדיין זוכרים אותי... לא יודע זה מין אינסטינקט כזה...." "מה אתה אומר... זה חשוב לך? אז בעצם למה אתה לא נכנס בתור עפר...?"

שירתפוז

New member
חלק אחרון

"לא יודע.... אני מרגיש שאם אני אכנס בתור עצמי הם לא... הם לא יהיו אמיתיים.... והם ידעו שאני עפר, ויהיה אסור לי לאכזב אותם, וככה כשאני נכנס בתור מישהו אחר, לא מצפים ממני..." "אתה מפחד לאכזב. אתה חושב שאכזבת את אבא שלך.... אמרת שהוא היה מזלזל בך..." "אמממ.. אני חושב שבאיזהו מקום הוא היה רוצה שאני אהיה משהו יותר רציני מאשר שחקן או מנחה... הוא ציפה ליותר.... באיזשהו מקום.. אני די מרגיש שכן... שהוא מאוכזב ממני.." "לפי דעתי שחקן, או מנחה או מה שאתה עושה במועדון לילה, שאגב ראיתי ומאוד נהניתי ולפי דעתי אתה מאוד מצחיק שם, אלה מקצועות מאוד יפים מעניינים וחשובים, לבדר את העם בזמן מלחמה זה דבר מאוד תורם וחשוב.... לא ככה?" "אמממ כן זה חשוב.... אבל..." "אבל?" "לא יודע..." "אתה יודע הרבה הורים מפתחים ציפיות מהילדים שלהם, והרוב מתאכזבים לבסוף, כל אדם הוא אינדיבידואל, עם שאיפות ורצונות משל עצמו... לא תמיד יוצא שהילד רוקד לפי החליל של הוריו... ואני לא רואה שום דבר לא טוב בזה ההפך... את עצמאי ואתה עושה מה שאתה אוהב וזה מה שחשוב..." עפר חושב... ומחייך "כן זה חשוב... לעשות מה שאני אוהב... אני אזכור את זה.." אורנה מחייכת "אז מה אתה מתכוון לעשות עם הקסדה?" עפר מביט על הקסדה.... "אני חושב שאני אחזיר אותה לבעלים שלה..." אורנה מחייכת "יופי, אז לאחל לך בהצלחה?" "במה?" "אתה כבר יודע... תהיה חזק ותגיד לה.. אני חושבת שאתה נושא על ליבך קצת יותר מדיי... בגלל זה קרה מה שקרה והקאת.. לאט לאט תוריד מליבך מטענים, אני אעזור לך.... " "עפר קם מהספה אוחז בקסדה מסתכל עליה ונושם עמוק, "אז תאחלי לי בהצלחה." "בהצלחה מתוק" עפר מסתובב לעבר הדלת ויוצא.

מ א י י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני מיכאל
השתלבות נעימה ומהירה
הסיפור יפה מאוד

0ליוש0

New member
ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif

אני מכירה את הסיפוקק את שמת בקומונה של עפר שכטר איזה סיפור יפה זההה את מוכשרתתת:]

שירתפוז

New member
תודה!! :)

טיפול מס' 4 השעה 19:55, נשמעת דפיקה בדלת. אורנה פותחת את הדלת, רואה את עפר עם קסדה על הראש ולידו עוד דמות קצת יותר גבוהה ממנו עם קסדה, לפי הירכיים הסיקה שזאת אישה, למרות שהיה קשה לדעת בגלל הקסדה. עפר הוריד את הקסדה "טוב.. אז נדבר?" אמר לדמות שלידו... "נדבר" אמרה הדמות והורידה את הקסדה, אז הבחינה אורנה שאכן מדובר באישה, שיערה האסוף צץ לו מהקסדה וגלש על כתפיה כמו שוקולד.. חיוך היה על פניה, היא התכופפה קצת ונשקה לעפר על לחיו... "בהצלחה בטיפול.. אל תשכח להרים טלפון, אולי נקפוץ עם אילן לים".. עפר חייך לעברה "טוב מתוקה, אני אתקשר... תודה על הטרמפ".. עפר חיבק את האישה "סעי בזהירות" והיא החלה לצעוד לעבר המעלית "ביי ותהנה בטיפול" ונכנסה למעלית. "אז מה שלומך עפר?" עפר מסתכל למטה ומבין שהקסדה נשארה אצלו "אויש הקסדה שלה!" "אתה יכול לתפוס אותה... לך תביא לה אני אחכה" לפתע נשמע קול של אופנוע נוסע מלמטה.. "לא משנה, אני כבר אביא לה בהזדמנות" חייך עפר... "טוב, בוא נתיישב, להכין לך משהו לשתות?" הולכים לעבר חדר הטיפול "לא תודה, אני לא צמא" ומתיישבים. "אז מי זאת הייתה?" "סתם ידידה... היא הרכיבה אותי על האופנוע שלה" "אתה נורא שזוף, היית בים?" "כן הרגע חזרנו מהים... אני ו... טלי... הידידה" מצביע לעבר הדלת "היא עושה רושם של בחורה נחמדה מאוד... זה בכוונה השיזוף?" "כן היא מאוד נחמדה, היא.... היא גם חכמה... אני אוהב לבלות איתה.. ככה להעביר איתה סתם את הזמן" אורנה חייכה והנהנה בראשה לחיוב "אתה מרגיש איתה בנוח." "כן, מאוד. כשאני איתה הכי נוח לי... באמת..." "כמה זמן אתם מכירים?" "לא הרבה, עבדנו ביחד... ממש... באופן ממש אינטנסיבי... ויצא לנו להיות הרבה זמן ביחד, הכרנו והתחברנו.." "כל כך נוח לך איתה... זה נשמע לי דבר נפלא, אז למה אתם בעצם לא זוג?" "אממ..... א.. אנחנו.... היינו... פעם... כשעבדנו ביחד, זאת לא הייתה ממש זוגיות.... זה היה זוגיות עם מטרה... כ.. כאילו.. לא באמת, אני מתכוון" עפר קצת נלחץ ומגמגם הוא מרגיש לו בנוח. "קצת איבדתי אותך. מה זאת אומרת זוגיות עם מטרה?" עפר מתפתל בספה מצד אל צד, העניים שלו זזות כל פעם הוא בא לומר, אבל הפסיק באמצע.. "א... כאי... זו לא הייתה באמת זוגיות זה היה מין רומן תקשורתי כזה... את יודעת כדי ליחצן את הטלנובלה... לא...לא באמת יצאנו...." "אוקי. זה מלחיץ אותך?" "לא ממש" "אתה לא מרגיש בנוח." "כן. אפשר מים?" אורנה מחייכת חיוך מרגיע "בטח, בטח" היא קמה למטבח. מוזגת מים לכוס ונותנת לעפר.. עפר שותה הכול במהרה. "רוצה עוד?" "לא תודה." "בטוח?" "כן כן, אני מלא..לא יכול לשתות יותר.." עפר מחייך "זה מפריע לך שאנחנו מדברים על טלי?" עפר משתעל "אממ לא... לא ממש" "אתה נראה לי קצת לחוץ, אולי זה בגלל שלא נוח לך... שורף לך העור? כי אני רואה שהשתזפת הרבה היום.." "לא לא אני בסדר.." "אוקי. אז אמרת שהייתם זוג אבל זה לא היה אמיתי כי בעצם זה נכפה עליכם מטעם ההפקה. נכון?" "כן" "אתה חושב שאם לא היו כופים עליכם את זה, הייתם זוג, או שזה היה רק בגלל שזה כביכול נכפה עליכם?" עפר חושב "אני לא יודע.." "אתה הייתה רוצה להיות הבן זוג של טלי?" עפר משתעל קצת וזז בספה "טלי מאוד נחמדה.... אמממ.. כן הייתי רוצה...אבל...." אורנה מרימה את גבותיה "אבל מה?" "אני לא יודע אם טלי הייתה רוצה... להיות הבת זוג שלי.." "שאלת?" "ל..לא" "אז איך אתה יודע?" "אני יודע... אני... אני מרגיש... היחס שלה כלפיי..." "מה איתו?" "אנחנו ידידים כאלה... אני לא מרגיש שהיא נמשכת אליי... היא מתייחסת אליי באופן כזה... נו... איך אני אסביר לך.... כאילו שאני אח שלה..." "אתה נמשך אל טלי?" "אני?.... אממ.... היא מאוד נחמדה, באמת, יש לה מלא יתרונות, היא חכמה ויפה ומוכשרת והיה לי מאוד נעים לעבוד איתה... באמת היא מלח הארץ, אני מרגיש לידה כ"כ מוגן, אני אוהב לשבת מאחוריה על הקטנוע לשים את הידיים שלי על הבטן שלה, להיות צמוד אליה ולהרגיש את חום גופה, אפילו פעם אחת שמתי את הראש שלי על הגב שלה המלך הנסיעה והצלחתי לשמוע את פעימות הלב שלה, ולהריח את ריח הבושם שהגיע מצווארה... אני אוהב שהיא מבקשת ממני למרוח עליה קרם הגנה בים, אני אוהב שהיא קוראת לי בלונדי, שהיא נותנת לי סטירה כשאני מעצבן אותה... א.. אני.... כן... אני חושב שאני מאוהב בה...."

שירתפוז

New member
חלק 2

"זה נשמע מקסים. מה שאתה אומר" "כן" מחייך חצי חיוך, וקוצץ את ציפורניו עם השיניים ומביט למעלה למנורה... "אולי תגיד לה את זה?" "אין סיכוי... היא תפוסה... חבר שלי.. הכרתי לו אותה... ישר אחרי שנגמרו הצילומים.." "מי אילן?" "כן! איך את יודעת את השם שלו?" עפר מתפלא "שמעתי שהיא אמרה לך, בדלת, שאולי תלכו איתו מחר לים.." "נכון, יש לך זיכרון טוב!" אורנה צוחקת "תודה.." שתיקה של 10 שניות "אני לא מבינה משהו.." "מה?" "אם את יודע שאתה נמשך אל טלי, למה, למה בעצם הכרת לה את חבר שלך?" עפר מגרד בראשו "כי..... כי... כי, היא, היא לא נמשכת אליי.... אני רואה, אני, אני מרגיש, אמרתי לך, היא מתייחסת אליי כמו אל אח... אין לה מושג שאני חולם עליה בלילה, אין לה מושג שהיא מטריפה אותי כשהיא נושקת לי לשלום.... אני.... אני, רציתי את הטוב בשבילה, אילן הוא בחור נפלא.... חבר טוב, טוב להם ביחד, טוב לה..." "ומה איתך?" "מה איתי?" "איפה אתה בכל המשוואה הזאת?" "אני החבר הטוב של שניהם, זה שהם אוהבים לקחת לים, זה שהם אוהבים לשלוח לקיוסק לקנות להם ארטיק, זה שהם אוהבים להשאיר על החוף, כדי שישמור על התיק, והם יוכלו ללכת למים ולהתמזמז שם בין הגלים..." "זה נשמע ממש עצוב, אתה מרגיש החמצה? כאילו אתה יכולת להיות במקומו ולהיות עם טלי בכל הסיטואציות האלה?" "כן, אבל זה לא ריאלי... טלי לא נמשכת אליי.." שתיקה של 10 שניות. "איך אתה יודע? לא שאלת אותה... לפעמים מה שנראה לעין לא תמיד נכון... זוכר את הטיפול האחרון שלנו... שדברנו שאתה מרגיש שמזלזלים בך?" "אה אה כן.." "יכול להיות שגם אתה מזלזל בעצמך? יכול להיות שאתה משדר את הזלזול הזה, ובגלל זה אנשים אחרים מזלזלים בך?" עפר חושב 5 שניות של שקט "אתה יודע לפעמים אנחנו חושבים על עצמנו משהו מסוים, ואנשים פשוט קולטים את זה.... מה עם טלי, גם היא מזלזלת בך?" עפר ממשיך לקצוץ ציפורניים "אני חושב שהיא חושבת עליי שאני... אולי... אולי, לא מספיק טוב בשבילה... אולי שאני לא בוגר מספיק, גם מבחינה גופנית אני מרגיש... מרגיש, שלא נוח לה, למשל לנשק אותי... בכלל, תמיד נרתעתי מלהסתכל על בחורות יותר גבוהות... ממני, אני מתכוון... זה נראה לי בלתי אפשרי, מין איום כזה... בכלל יצא לי פעם לגלוש באיזשהו פורום וקראתי תגובות, עלינו, ואנשים אומרים שאנחנו לא מתאימים... ו... ואני חושב שגם טלי חושבת ככה... אני קצת מדיי בשבילה, בהכול... אני לא ראוי לה.." שקט של 10 שניות אורנה נושמת עמוק... "זה דברים קשים מה שאני שומעת ממך, עכשיו גם המעריצים שלך מזלזלים בך..." "אממ.. לא... אנ... אני..." עפר מגמגם, הוא מבולבל לגמרי... "העולם שאתה מתאר לי, זה עולם אכזרי קצת לא?" עפר שותק ומסתכל על אורנה.. "בפגישה שעברה הזכרת את זה שאבא שלך מזלזל בך, הנהג מונית אולי גם האנשים בדיזינגוף לא באמת אהבו אותך אלא רצו חתימה או תמונה רק כדי להשוויץ, ועכשיו מישהי שאתה באמת אוהב, אפילו מאוהב, ואת זה אתה אמרת, גם היא מזלזלת בך?.... יכול להיות שאתה אוהב את זה? יכול להיות שהזלזול הוא הקטליזאטור שלך... מה שמניע אותך? מכל האנשים שדברנו עליהם, היחידה שלא אמרת שהיא זלזלה בך הייתה אמא שלך ז"ל..." עפר נשאר ללא מילים בפיו הוא חושב מה לענות, הוא לא יודע לאיזה שאלה לענות קודם... "אני אוהב את טלי, אבל אין לי את האומץ להגיד לה... ומה אני אגיד לה, אחרי ששידכתי לה את חבר שלי אילן... אנחנו חברים טובים ואני לא רוצה להרוס לו.. והיא, היא נראתה לי ממש מאושרת איתו..." שקט בחדר כ 15 שניות... אורנה מסתכלת על עפר במבט בוחן "אתה נראה לי קצת חיוור..." "כן, פתאום אני לא מרגיש טוב... אני יכול ללכת לשירותים?" "כן בבקשה זה בסוף המסדרון..." קול של שיעול נשמע מהשירותים... "עפר את בסדר...?" כעבור 10 שניות... "כן.. כן אני בסדר..." "הקאת?" "כן, לא יודע מה קרה לי... " "זה בסדר, זה סימפטום של לחץ... זה משחרר, זה טוב... לעשות לך תה?" "כן.." "תשטוף את הפנים בינתיים, אני אעשה לך ונמשיך" כעבור 2 דק' "אתה מרגיש יותר טוב עכשיו?" עפר לוגם מהתה החם.. "כן.... אני מצטער, אני לא יודע מה קרה לי.." "אתה לחוץ?" "כן.. קצת.." אורנה מחייכת "אתה יכול לנסות להבין מה גורם לך להיות לחוץ?" "אני לא יודע... כשאמרת לי את הדברים האלה זה הלחיץ אותי... וגם נזכרתי פתאום שיש לי מחר מפגש מעריצים.... מפגש כזה של הפורום הרשמי שלי, וגם מועדון לילה יום למחרת... הכול פתאום קפץ לי לראש ואז היה לי לחץ כזה בקיבה והייתי חייב להוציא את זה.... אני מצטער על הבלגן.." "אין לך מה להצטער, אני חושבת שזה מאוד טבעי להילחץ ממה שספרת זה באמת מלחיץ...." "כן אני לא עומד בזה... שבוע שעבר הייתי במפגש מעריצים.... היו כ"כ הרבה אנשים..." "זה מפחיד אותך להיפגש עם המעריצים?" "אמממ קצת... לא יודע.... אני לפעמים מפחד, שהם יתאכזבו ממני, שהם לא יקבלו את מה שהם ציפו לו.... אני אפילו נכנס לפעמים לא בתור עצמי, אלא בתור מישהו אחר לפורום הרשמי שלי... סתם כדי לראות שהם עדיין זוכרים אותי... לא יודע זה מין אינסטינקט כזה...." "מה אתה אומר... זה חשוב לך? אז בעצם למה אתה לא נכנס בתור עפר...?" "לא יודע.... אני מרגיש שאם אני אכנס בתור עצמי הם לא... הם לא יהיו אמיתיים.... והם ידעו שאני עפר, ויהיה אסור לי לאכזב אותם, וככה כשאני נכנס בתור מישהו אחר, לא מצפים ממני..." "אתה מפחד לאכזב. אתה חושב שאכזבת את אבא שלך.... אמרת שהוא היה מזלזל בך..." "אמממ.. אני חושב שבאיזהו מקום הוא היה רוצה שאני אהיה משהו יותר רציני מאשר שחקן או מנחה... הוא ציפה ליותר.... באיזשהו מקום.. אני די מרגיש שכן... שהוא מאוכזב ממני.." "לפי דעתי שחקן, או מנחה או מה שאתה עושה במועדון לילה, שאגב ראיתי ומאוד נהניתי ולפי דעתי אתה מאוד מצחיק שם, אלה מקצועות מאוד יפים מעניינים וחשובים, לבדר את העם בזמן מלחמה זה דבר מאוד תורם וחשוב.... לא ככה?" "אמממ כן זה חשוב.... אבל..." "אבל?" "לא יודע..." "אתה יודע הרבה הורים מפתחים ציפיות מהילדים שלהם, והרוב מתאכזבים לבסוף, כל אדם הוא אינדיבידואל, עם שאיפות ורצונות משל עצמו... לא תמיד יוצא שהילד רוקד לפי החליל של הוריו... ואני לא רואה שום דבר לא טוב בזה ההפך... את עצמאי ואתה עושה מה שאתה אוהב וזה מה שחשוב..." עפר חושב... ומחייך "כן זה חשוב... לעשות מה שאני אוהב... אני אזכור את זה.." אורנה מחייכת "אז מה אתה מתכוון לעשות עם הקסדה?" עפר מביט על הקסדה.... "אני חושב שאני אחזיר אותה לבעלים שלה..." אורנה מחייכת "יופי, אז לאחל לך בהצלחה?" "במה?" "אתה כבר יודע... תהיה חזק ותגיד לה.. אני חושבת שאתה נושא על ליבך קצת יותר מדיי... בגלל זה קרה מה שקרה והקאת.. לאט לאט תוריד מליבך מטענים, אני אעזור לך.... " "עפר קם מהספה אוחז בקסדה מסתכל עליה ונושם עמוק, "אז תאחלי לי בהצלחה." "בהצלחה מתוק" עפר מסתובב לעבר הדלת ויוצא.

שירתפוז

New member
טיפול מס' 5

שתיקה רועמת בחדר, עפר משדר מתח וכעס.. אורנה מסתכלת על הפרצוף שלו, רואים שהוא לא רגוע.. ראשו פונה לרצפה, הגב שלו מכופף ומרפקיו מונחים על ברכיו, הוא מתנענע מעלה ומטה בחוסר סבלנות.. אורנה מסתכלת עליו... לא אומרת מילה.. השתיקה נערכת עוד כ 10 שניות עפר מרים ראשו אל אורנה "זה לא הולך." אורנה לא מבינה "מה לא הולך?" "אנחנו, הפגישה הזאת, אני חושב שהיא לא עוזרת לי ש.... שזה סתם בזבוז זמן." שתיקה של 5 שניות "אני משעמם אותך? אני מטופל משעמם.. כ.. כלום לא זז אצלי, הכול נשאר במקום, אני, אני, עזבי אני סתם בזבוז זמן בשבילך, וזה גם... זה סתם מביך אותי הפגישות האלה, אני חושב שכדאי שנחתוך." אורנה מסתכלת במבט מתפלא על עפר "אתה מתוח" "כן אני מתוח" מרעיד את רגלו הימנית, כאילו מסמן שהוא חסר סבלנות "למה אתה מתוח?" "למה? קל לך לשבת ולשאול שאלות... למה אתם כאלה רגועים כל הזמן?! אני מתוח כן אני מתוח, זה בטח משמח אותך ככה זה מבטיח לך שאני לא בסדר ושאני אמשיך לבוא לעוד כמה פגישות... למה.. למה.." אורנה מזיזה את ראשה ימינה אך עיניה נשארות ממוקדות על עפר.. "למה מה?.. עפר אני חושבת שאתה בסה"כ מתוח, אתה בטח יודע למה... אתה רוצה לספר לי?" עפר נשען על המשענת, ראשו פונה לקיר, הוא מכסה את הפנים שלו עם ידיו ומעביר אותן בשיער, לאחר מכן זורק אותן על ידיות השפה ונאנח... "מה את רוצה לדעת?" אמר בקול נכנע, עיניו הסתכלו על אורנה עם מבט מתוסכל, אפו עדיין אדום מהלחץ שהידיים שלו הפעילו על פרצופו.. "מה אתה רוצה לספר?" עפר מעביר את לשונו על שפתיו, חושב.. "הייתי שם... הלכנו לים.. אני ישבתי על החול כשאילן וטלי נכנסו למים, חשבתי על מה שאמרתי... על זה שצריך לעשות מה שאוהבים, ואז גם חשבתי על זה שהראשון שצריך לדעת שני מאוהב בטלי זה החבר שלה, זוכרת, אילן?" אורנה מהנהנת בראשה לחיוב.. "אני הרגשתי לא טוב עם עצמי... במיוחד ברגע שטלי יצאה מהמים עם הבגד ים השחור שלה, איך שהיא הלכה לעברי.. אני מת על הגוף שלה.. על הבטן שלה, איך שהיא צעדה לעברי, ראיתי את זה בהילוך איטי.. כל צעד שלה יכולתי לשמוע, כל צעד הלב שלי פעם ונהיה לי קר, היא הביאה איתה כזאת רוח מהים.. היא התקדמה וחייכה.. יכולתי לחשוב לרגע שאולי היא לא באה לקחת את המגבת, אולי תבוא אליי ותחבק אותי ותנשק אותי... אבל פתאום המציאות טפחה לי על הפנים." אורנה במבט מהופנט "מה קרה?" "אילן בא בריצה ולקח אותה... הוא הרים אותה והיא התחילה לצחוק להגיד לו שהוא משוגע, היא קראה לי לעזרה... בצחוק כזה, את יודעת... ואני חייכתי חיוך מאולץ.. מה כבר יכולתי לעשות... קמתי והרבצתי לאילן... אני כזה טיפש!" דפק בעצבנות עם היד על השולחן אורנה לא מבינה "למה אתה טיפש? אני לא מבינה... אתה שיתפת פעולה, לא?" "שיתפתי שיתפתי, רק שלא הצלחתי להשתלט על עצמי... הרבצתי לו, באמת הרבצתי לו... כ"כ כעסתי עליו שהוא ניפץ לי את הפנטזיה, איך שהוא פתאום נכנס לתמונה! לקחתי את טלי ממנו ונגשתי אליו.. הרבצתי לו, נתתי לו בעיטות ובוקסים... ותוך כדי שאני עושה את זה.. אני חושב... מה אני עושה, וחלק בתוכי לא רצה לעשות את זה... איכשהו הגענו למים הרדודים.. אילן הפיל אותי והכניס לי את הראש לתוך המים.. הוא ניסה לרגע להטביע אותי, יכולתי לראות דרך המים את טלי נגשת אליו מאחורה מושכת אותו בכתפיו.. נראה לי שהיא אמרה, "דיי תעזוב אותו" ואז הוא עזב אותי... והלך.. נשארנו אני וטלי על החוף כשרגלנו במים..." אורנה יושבת מרותקת "ומה קרה?" עפר מחייך... "לא שאלת אותי היום אם אני רוצה לשתות.." אורנה מצחקקת "אתה רוצה לשתות עפר?" עפר מחייך חצי חיוך "לא תודה שתיתי מספיק בים.." 10 שניות של שתיקה, וחילופי מבטים בין עפר לאורנה... "אז מה קרה שם אחרי שאילן הלך?" "סתם.. טלי הסתכלה עליי במבט מאוכזב... היא שאלה אותי, מה אני חושב שאני עושה בטון רוגז כזה.. מדיי פעם היא שינתה אותו ונהייתה יותר רכה ושאלה אם אני בסדר..." "ענית לה?" "היה לי קשה לענות לה.. גם בגלל שממש כאב לי... כי באיזשהו שלב גם הוא הרביץ לי... בגלל זה היא מדיי פעם החליפה טון ושאלה לשלומי.. היה לי קשה להסתכל לה בעניים.. היא הייתה כ"כ מאוכזבת... כל הפסטורליות וההרמוניה נעלמה בגללי, אני הרסתי להם הכול.. "אני לא מבינה מה אתה רוצה עפר? מה יש לך?" היא שאלה, לא ידעתי מה לענות לה.. כמו איזה טיפש הסתכלתי על השפתיים וחשבתי כמה אנחנו קרובים עכשיו, יכולתי להרגיש את הנשיפות שלה נוגעות בי.. בפה שלי, רציתי לנשק אותו... התקרבתי אליה... ו..." "ומה קרה?" "קיבלתי את הסתירה של החיים שלי.. אח"כ היא התחילה ללכת, להתרחק ממני... ואז פתאום הרגשתי את הלחץ הזה בבטן.. אני לא יודע למה, אבל התחלתי להקיא שם... כנראה את כול המים שבלעתי כשאילן ניסה להטביע אותי... וטלי... היא פתאום הסתובבה, הרמתי קצת את הראש ויכולתי לראות אותה, איך שהיא מסתובבת שהילוך איטי כזה, ראיתי את כל השיער שלה מסתובב אחריה... פתאום הכול נהיה מטושטש.. לא שמעתי כלום.. ראיתי על השפתיים שלה... היא אמרה את השם שלי.. ההבעת פנים שלה הייתה כ"כ דואגת ונסערת... ואז פתאום קיבלתי פלשבק מוזר כזה..." "מה זאת אומרת.. מה ראית?"

שירתפוז

New member
חלק 2

"לא יודע.. פתאום... ראיתי אותי כילד.. לא יודע אם סיפרתי לך, אבל כשהייתי ילד הייתה לי מחלת הנפילה... חח כל הזמן הייתי נופל.. עליתי במדרגות נפלתי... שחקתי כדורסל נפלתי... עליתי על איזה מתקן בגן נפלתי... חחח כל הזמן הייתי נופל... ואני נזכרתי כשראיתי את השפתיים של טלי כנראה צועקות את השם שלי ואת הפרצוף הדואג שלה... זה פתאום החזיר אותי לסצנה ההיא שהייתי ילד קטן, והלכתי עם אמא שלי לגינה... ונפלתי שם מאיזה מתקן... ואמא שלי ראתה את זה... וראיתי אותה אז בדיוק כמו שראיתי את טלי בים... צועקת את השם שלי... לא שמעתי גם אז את הצעקה רק ראיתי בשפתיים שלה את השם שלי.... וגם אותה ראיתי בהילוך איטי רצה אליי...." עפר נושך את שפתיים ומתעסק באצבעות, המבט שלו מופנה למטה. "אפשר מים?" בקול ילדותי וצרוד "כן אני כבר אביא לך..." אורנה הולכת למטבח מוזגת מים לכוס ומביאה לעפר... עפר אוחז בכוס ולא שותה.. שתיקה של 10 שניות "טלי מזכירה לך את אמא?" עפר חושב "אולי... אני לא יודע" "אז מה קרה שם בחוף?" "מתי?" עפר מבולבל "אחרי שטלי רצה אלייך, אחרי שהקאת.." עפר חושב ומכווץ את עניו "אני לא ממש זוכר... אני זוכר שפתאום ראיתי רק חול, כנראה שנפלתי על הרצפה או משהו... ואז הרגשתי שמישהו מחזיק.. בבטן.. מושך אותי... לא הבנתי מי זה.. ואז ראיתי מעבר לכתף שלי תלתל שחור... וידעתי שזאת טלי.. היא כנראה ניסתה להרים אותי.. שאני אקום... לא יודע כנראה שהתעלפתי או משהו... התחלתי להשתעל והיא חיבקה אותי עם יד אחת וביד השנייה היא משכה לי בשיער, כנראה כוונה לי את הראש למעלה כדי שאני לא אקיא..." "אתה זוכר מה הרגשת באותו זמן? איזה מחשבות עברו לך בראש באותו רגע?" עפר חושב "לא זוכר.. אני זוכר ש... שהיה לי ממש חם... החום היה מעיק, אבל מצד שני הייתה גם הקלה, זה היה גם חום השמה הבלתי נסבל וגם החום של הגוף של טלי... שהרגיע אותי..." "אני רוצה להחזיר אותך רגע, למה שספרת מקודם.. כשהיית ילד, איך אמא שלך הגיבה לנפילה?" "היא... היא הרימה אותי בידיים שלה.. " עפר מחייך "ו.. והושיבה אותי על ברכיה וליטפה לי את השיער אחורה... ואני בכיתי, והיא הייתה אומרת לי שכלום לא קרה וזה פצע קטן... ושעוד מעט זה כבר לא יכאב והכול ייגמר.." אורנה מחייכת גם עפר. שתיקה של 15 שניות "אז מה קרה בהמשך, את זוכר?" "אממ.. אני זוכר ששמעתי את הים, את הגלים שבאים והולכים... באיזשהו אופן זה היה רגע לא נעים אבל מצד שני הרגשתי את היד של טלי שמחבקת אותי.. והרחתי את ריח גופה.. רציתי באיזה צורה סדיסטית... שזה יימשך עוד הרבה זמן... ששנינו נמשיך לשבת ככה על החוף היא מחבקת אותי ודואגת לי... אין לי מושג אפילו איפה אילן היה.. באיזהו שלב הסתכלתי קצת מסביבי חיפשתי אותו... הסתכלתי על המקום שלנו, אבל התיק שלו לא היה.." "מה הרגשת?" "לא נעים.. קלקלתי הכול.. ל.. לטלי לאילן... איזה מין חבר אני?!" "זה באמת לא נעים.. בוא נתמקד רגע בהקאה... למה אתה חושב שזה קרה? זה קרה באמת בגלל שהיית חייב להוציא את כול המים שבלעת? או שזה קרה כי נלחצת מכל המצב ומזה שאתה בעצם לא שולט בגוף שלך, שמרביץ לאין, אבל המחשבות שלך התנגדו? או שזה קרה, כי אולי.. ואני אומרת אולי, זה היה איזשהו קריאה לתשומת לב מצד טלי?" עפר חושב וחושב, הוא לא יודע מה לענות.. "אני לא יודע.. אני פשוט הרגשתי לחץ להקיא.." "אז מה קרה אח"כ?" "לא יודע פתאום מצאתי את עצמי בתוך מונית עם טלי לידי מחזיקה לי את היד.... אין לי מושג איך היא הצליחה לסחוב אותי עד למונית.. עצרנו ליד הבית שלי והיא אמרה שכדאי שאני אשתה, כי אם לא אני אתייבש.. רציתי להגיד לה... את יודעת.. אבל לא היה לי את האומץ, הרגשתי שהיא שונאת אותי שהרסתי לה את היום שהיא צריכה לטפל בי במקום ליהנות עם אילן, שכנראה כעס עליה כי הגנה עליי..." "אתה יודע עפר.. שנאה זה רגש מאוד חזק.. אם היא כ"כ שונאת אותך, למה אתה חושב שהיא כ"כ הגנה עלייך, הרי היא יכלה להשאיר אותך שם על החוף חסר הכרה וללכת עם אילן לאיזה בית קפה, אתה לא חושב?" עפר חושב.. "לא יודע.." "אז איך זה נגמר?"

שירתפוז

New member
חלק 3

"אז איך זה נגמר?" "כשטלי הלכה להביא את הפלסטרים, אלה שאת הבאת לי... הבנתי באיזה סיטואציה אני נמצא.. ונזכרתי שוב שאמרת לי שצריך לעשות מה שאוהבים... היא הורידה לי את החולצה כדי לשים לי פלסטר על הפצעים... והסתכלתי עליה כשהיא פתחה את הפלסטר... רציתי להגיד לה את האמת... לא הצלחתי לדבר... התקרבתי אליה רציתי לנשק אותה... היא לא שמה לב, היא הייתה עסוקה בפלסטרים... איך שהיא הרימה את המבט התרחקתי... ואז היא אמרה לי תוך כדי שהיא שמה לי את הפלסטר על הפצע.. "אויש בופי מה יהיה איתך... אתה כזה ילד" וחייכה..." שתיקה של 10 שניות "היא אמרה לך ילד. נעלבת?" "לא, פשוט הבנתי שזה לא יילך... ושאני סתם ילד... ילד טיפש, שהרס את היום לחבר הכי טוב שלו ולאישה שהוא הכי אוהב" אורנה מבחינה שעפר לא שתה את המים "לא שתית בסוף.." "לא משנה כבר.. אני אשתה בבית, במילא נגמר הזמן".. עפר קם והולך.

esterosh

New member
ברוכה הבאה!

הסיפורים מאוד יפים ומרגשים. שאלה: כתבת את הסיפור בצורה בדיונית או שככה באמת עפר מצטייר בענייך?

randu

New member
ברוכה הבאה לכולללם!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני רן,בן 14.

למעלה