שלום , חדשה כאן וסקרנית.

../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifאיזה חברים נחמדים. תודה

על הכנסת האורחים. ואני כלך מתנצלת שאולי אני שואלת באמת כדי לדעת, ולא לפגוע חס וחליא באף אחד, זוהי לא דרכי , אני לא מסוגלת לפגוע אפילו בזבוב. סילחה שוב ואני מקווה שתקבלו את שאלותי בגדר הסקרנות ובגדר הרצון לדעת. תודה וחג שמח לכולכם!!

מחשבה פשטנית ורדודה ולא מקורית

תגידי לי ליז האם את מקורית ויחידה. מה פסול בפסלים ותמונות לנוי ? איזו מחשבה פשטנית ורדודה ולא מקורית להאשים את מי שועששששששה זאת בעבודת אלילים. כשגבר יהודי או מוסלמי עושה זאת אני מבין שהוא מקורי אם כי לא יחיד. כשאישה עושה זאת זו חזרה על מלל שהיא לא מבינה.

../images/Emo13.gif צדוק, אני אולי לא מקורית..ואין לי ידע

אבל אתה לא צדיק!! מיכייון שאם תיקרא את השירשור , תבין שהשאלות שלי באות מחוסר ידע לחלוטין. אני אישית אוהבת אמנות של שירה ופסלים, ואני לא חרדית, ולא כלום, אני נמצאת פשוט בהרבה דילמות בזמן האחרון בחיים שלי, ושואלת הרבה שאלות, ומה רע בזה??? ואם אתה רוצה לענות לי זה בסדר, אבל אם אתה רוצה להעליב אותי, ולהגיד שאני לא מקורית, פשטנית ורדודה , אז זה גם בסדר, כי אני מתארת לי שאתה משתמש במילים האלה נגדי, מכיון שאולי אתה בקיא בתורתך, אבל ביחסי אנוש ??? אני לא בטוחה. שיהיה לך חג שמח.

lion 7

New member
בבקשה

לגבי יום ראשון ומעברו מיום שבת , נא לבדוק כאן בקישורי הפורום תחת ההגדרה שאלות נפוצות .. וברוכה הבאה

../images/Emo24.gif תודה ליאון, והכל בסדר צדוק.../images/Emo140.gif|חיבוק

וקראתי והפנמתי המון מההסברים שבקישורים למעלה. תודה לכם. ונא לא להתרגז אם אשאל עוד כמה שאלות בהמשך, שאולי זה יהיה יותר מחוסר ידע, בבקשה.
שלכולם יהיה סוף שבוע ניפלא , חגים שמחים לכולם ורק טובות ובשורות טובות.

למעלה