לא הבנת..שיביע את דעתו... אבל לא בכך ש"יירד" על חובבי הביטלס..
L lollapalooza New member 15/9/04 #29 אז זהו שאת לא יכולה לקבוע מה מותר לו להגיד ומה לא. ושוב- זה נאמר בצחוק. לא צריך להיעלב.
מ מוצארט New member 15/9/04 #31 זה באמת היה בצחוק.... אנ'לא מבין על מה ההתרגשות... אפילו יש לי דיסקים שלהם! ולכל הנפגעים, קבלו את התנצלותי, לא התכוונתי לפגוע.
זה באמת היה בצחוק.... אנ'לא מבין על מה ההתרגשות... אפילו יש לי דיסקים שלהם! ולכל הנפגעים, קבלו את התנצלותי, לא התכוונתי לפגוע.
N Nofar RHCP New member 13/9/04 #8 שלום שלום!! איזה מאאאגניב...גם אני מנגנת על קלאסית... ומעריצה תביטלס גם כן..! מקווה שתהנה איתנו בפורום.. ברוך הבא!!
שלום שלום!! איזה מאאאגניב...גם אני מנגנת על קלאסית... ומעריצה תביטלס גם כן..! מקווה שתהנה איתנו בפורום.. ברוך הבא!!
B Bullseye New member 13/9/04 #14 תודה רבה לכולם! ואני מת לגיטרה כזאת, אני חוסך כסף בינתים... אבל אני רוצה עוד כמה... שוב תודה ושנה טובה!
תודה רבה לכולם! ואני מת לגיטרה כזאת, אני חוסך כסף בינתים... אבל אני רוצה עוד כמה... שוב תודה ושנה טובה!
O On drugs New member 16/9/04 #34 ברוך הבא ביטלס גאונים אין שום ספק ואין לרדת על הפועל באר שבע אני מבקש הם לא משהו עכשיו אבל הם יחזרו ובגדול........
ברוך הבא ביטלס גאונים אין שום ספק ואין לרדת על הפועל באר שבע אני מבקש הם לא משהו עכשיו אבל הם יחזרו ובגדול........
T tribe spirit New member 19/9/04 #35 ברוך הבא!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif אני נדיה... וואי שנים לא כתבתי פה...אבל אני עדיין כאן..
ברוך הבא!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif אני נדיה... וואי שנים לא כתבתי פה...אבל אני עדיין כאן..