שרשור הכרות של חברי הפורום

אורטלי...

כן האמת החלפתי פלאפון כאילו מה שהיה לי אז השתנה ואז שוב חזרתי למספר הקבוי שלי שכנראה לא היה לכם אותו לא נורא.... אני מקווה שמפגש הבא אני אבוא ונעלה קצת זכרונות... בכל מקרה כיייף לחזור!!!! ודש לכולםםםםםםם!

שירן../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לפורום.

טוב לשמוע ממך שוב ולשמוע שאת עוד עוקבת אחרי לירון ושהכל טוב איתך
ותודה על כל הברכות
מקווה שבאמת תשארי ונראה הודעות שלך. יפה שאת זוכרת מה שהיה במפגש הראשון ואת חלק מהאנשים.

YaEloNeT

New member
../images/Emo2.gif|לירוןלב|

שתהיי בריאה איזה חיוך דפקתי כשראיתי את הניק הזה
ברוכה השבה

NeTa MuFlEtA

New member
שירנצ'ווווווווווווווווו ../images/Emo24.gif

יא מאגניב זכרת אותי ראשונה חחח
התגעגענו אליך פה. כנסי יותר הא
שמחה לראות אותך שוב.. לא שכחנו אותך בגרוש
נטע

BlaBluShit

New member
שירני../images/Emo24.gif

אוי כמה זמן לא שמעתי ממך! אני שמחה שאת עדיין אוהבת לירון ומתעדכנת בקומונה (אופס.. פורום חח) והכל.. מקווה שתישארי כאן הרבה! ויהיה נחמד לדבר איתך קצת באיי סי או מסנג'ר.. =) אוהבת המון המון אמילי =)))

nina88

New member
עונה :)

שם: נינה גיל: 17 וחצי (כמעט) כתה: סיימתי י"ב אני בן אדם חופשי כרגע =) את מי את/ה אוהב/ת (מעריצים) חוץ מלירון? חוץ מבנחמין רוחאס (אם זה אומר לכם משהו
) לא נראה לי שיש מישהו שאני אי פעם אעשה בשבילו מספיק כדי להיות ראויה להיקרא מעריצה שלו
אבל יש מלא שאני אוהבת.. אייסיקיו: לא אוהבת לא משתמשת =\ מסנג'ר: [email protected]

nitsan4u

New member
עונה... באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

שם: ניצן דבש גיל: 16 כתה: י"א את מי את/ה אוהב/ת(מעריצים) חוץ מלירון? וואי יש הרבה... אוהד חיטמן, שי גבסו, נינט
, SAVAGE GARDEN, הראל מויאל, עידן רייכל ועוד רבים וטובים...
אייסיקיו: 284051484 מסנג'ר: [email protected] ושלום לכל החדשים!

התשובות שלי../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

1)שם:שיר
2)גיל:14
3)כתה:ח'
4)את מי את/ה אוהב/ת(מעריצים)חוץ מלירון
אלי יצפאן,תום אבני,הדס מורנו,אגם רודברג,יהודה סעדו,צביקה הדר,יהודה לוי,הראל מיואל,הראל סקעת,מאיה בוסקילה,שירי מימון,רוני סופרסטאר,יעל בר-זוהר ולירון לב
5)אייסיקו:344101759
6)מסנג'ר:אין

../images/Emo140.gifשרשור הכרות של חברי הפורום../images/Emo140.gif

הקפצתי את השרשור שכבר לא קופץ כי עברו מעל 3 ימים מאז שהוא נפתח,גם חדשים מוזמנים לכתוב על עצמם כאן. תרשמו גם את תאריך יום ההולדת שלכם כדי שנוסיף אתכם לרשימת ימי ההולדת שנמצאת במאמרי הפורום
גלישה מהנה בפורום

nitzan 2bis

New member
תכירו גם אותי

אני ניצן טוביס בת 16 תאריך לידה: 10.11.89 אני מגבעת אבני..-ישוב בצפון ליד טבריה

nitzan 2bis

New member
האא ושכחתי

איסיקיו- 276971085--צרפו אותי נדבר בכיף מסנג'ר- [email protected] מה אני אוהבת????---אוהבת לרקוד ולצחוק ואת מי חוץ מלירון--אני אוהבת הרבה מירי מסיקה, מוקי, שירי מימון ועוד הרבה

palola

New member
סוף כל סוף! ../images/Emo122.gif

אז קודם כל שנה טובה לכולם! אני אלה מהצפון, 17 ואני ממש שמחה שנפתח פורופ ללירון כי זה ממש חסר לי וחוץ מזה שזה ממש מגיע לו ולנו המעריצים... אז שיהיה כיף לכולם וזהו בערך........

o C r A z Y o

New member
גם אני! ../images/Emo109.gif

שם: ענבל גיל: 19 כתה: בצבא! את מי את/ה אוהב/ת(מעריצים) חוץ מלירון? לא מישהו מסויים... סגנונות- פופ, אולדיז.. אייסיקיו: מסנג'ר: לא נכנסת לשניהם...!

למעלה