שרשןר הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה

adi love noa

New member
../images/Emo140.gifשרשןר הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה../images/Emo140.gif

שם הפרק:הבחורה שקובעת את החוקים. תקציר:כל הבנות עוברות מהפכים,ונדרשות לבחור מראה שיהלום את הסגנון האישי שלהן. פורונדה מציבה לכל הבנות כללי התנהגות,ג'ייד מתנהגת ביהירות ומעצבנת את הבנות והשופטים. תהנו מהפרק
תמונות אחר-כך...

always be me mc

New member
אוי עם הג'ייד הזאת..../images/Emo122.gif

אבל מה שכן כשג'ייד בסביבה בטוח יהיה משעשע
ו
עדי! אני לא אפספס

מגיבה על הפרק../images/Emo9.gif

אז אני קצת חדשה פה אבל על התוכנית טופ מודל קשה לוותר;שמי שלי באשר לפרק,היה פרק מצחיק לדעתי אולי לא בגלל שהיה משהו מצחיק אלא בגלל ההערות המעצבנות והמטומטמות של גייד-אני כל כך בכיתי שהיא לא עזבה-מאיפה תפסת תחת כזה ולמה שלא תורידי קצת
היא כל כך מעצבנת!!!שיוווווו עם אישה כזאת קשה להסתדר דקה בשקט
גיי אלכסנדר הצחיק אותי עם המייק אובר שלו פורונדה גם קצת עיצבנה עם כל החוקים והכול והשיער אבל נראה לי אפשר להתמודד ולסבול אותה בשקט לעומת גייד שעולה על העצבים
קצת ריחמתי על לזלי שהיא עזבה אבל אני בטוחה שהיא תצליח בעתיד ובאשר לשבוע הבא
:מה זה הקטע הזה ללכת למקלחת ביחד
כאילו מה זה
ובאשר לשבוע הבא
ללכת על המסלול-זה כל כך מצחיק אין מצב שאני אפספס את זה
אז זהו לכל הצופים והצופות מקווה שנהנתם מהפרק
וסליחה עם התגובות היו בוטות מידי
שלי

adi love noa

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ולא לזלי עזבה וונדי עזבה-נראה לי מה לא? לזלי זו לא זו עם הפוזה של המגזין לגברים? אולי אני טועה...

always be me mc

New member
עצה שלי: היכן שיש דיוות ויציאה של דיווה אז

תצחקי. תאמיני לי זה הופך את הצפייה בהן להרבה יותר נסבלת ואף כיפית
ראי דוגמא את מה שהיה בפרק: פורונדה התנהגה מוזר עם הכללים, ג'ייד הייתה
כהרגלה וצחקו עליהן שאר הבנות בצדק כי הן מגוחכות
ובאשר למה שאמרת על שבוע הבא: גם אני חוששת קצת מהקטע המקלחת והעובדה שג'ינה דביקה
אבל כמוך אני בהחלט מצפה להליכה(ונקווה שגם נפילה
) על המסלול
ושמחה שבחרת להגיב פה בסוף

בבקשה../images/Emo9.gif

ויופי שעוד מישהי מסכימה איתי שאחד מהקטעים הכי מצחיקים בתוכנית הם הקטעים שהבנות לומדות הליכה

adi love noa

New member
../images/Emo99.gifננה../images/Emo99.gif

אם זה ימשיך ככה זו תהיה הכותרת הקבועה שלי... ג'ייד כ"כ אבל כ"כ מעצבנת ושנאתי מה שעשו לה בשיער נורא אהבתי את האפרו שהיה לה וזה היה מאוד מתאים לה לא ממש ברור לי מה הם חשבו לעצמם. שנאתי גם מה שעשו לשרה,למה לעשות דבר כ"כ מכוער לאחת כ"כ יפה?אבל היה בוגר מצידה שהיא לא התלוננה והתבכיינה שם כמו ג'ייד. ננה הייתה כ"כ יפה
יפה לה קרחת וזה ממש היא נסיכה אפריקאנית מהממת-הגיע לה לנצח. פורונדה נראתה הרבה יותר טוב עם שיער ארוך אבל מה לעזאזל היא חשבה לעצמה שהיא התחילה לחלק רשימות על איך להתנהג לידה?שונאת את הבנות שחשות דיוות אבל הן ממש לא אבל למרות הכל היא שיחקה אותה עם התמונה. לא כזה אהבתי את המראה של קארי יותר מדי אמריקאי והיא נראת כמו בראץ' אבל היא נתנה הופעה ממש מרשימה בתמונה. אני אוהבת את מולי סו-היא אחת היפות וקצר ממש מתאים לה. ג'ינה מהממת,יש לה פנים כ"כ יפות והעצמות לחיים שלה מושלמות.יצאה לה תמונה ממש מהממת רק חבל שהיא כ"כ חסרת ביטחון. דניאל חמודה אבל יותר מדי גסה לטעמי והשינים שלה מציקות לי אבל היא מהממת אז נסלח לה. היתה עוד אחת ששכחתי את השם שלה כי היא הייתה נחמדה ולא יותר! הרג אותי שג'יי ביקש מהם להשתדל יותר ולא לחשוב על הקור-ממש קל לו להגיד עם המעיל פרווה שלו. השופטים הרגו אותי מצחוק עם הביקרות שלהם במיוחד נייג'ל ומיס ג'י(שדרך אגב ניזכרתי שבעונה הקודמת הוא היה עם הסלסלת פרחים וכל פעם הוריד פרח
)טוויגי ממש חמודה. טיירה הורגת אותי כל פעם מחדש עם הפרצופים שהיא תוקעת במסלול,מנסה להיות קשוחה,וגם אני אוהבת שמראים תמונה שלה אחרי המשימות. אהה וניזכרתי כמה צחקתי שמיס ג'יי עבר מהפך עם התמונות שלו
נאימה הייתה חמודה מתאים לה להיות קאבר גירל-למרות שהיא לא הייתה הפיבוריטית שלי בעונה שלה. בקיצור היה פרק נחמד מחכה לפרקים הבאים ואני אוסיף תמונות יותר מאוחר....מקווה שגם אתם נהנתם

always be me mc

New member
חח את לא יודעת כמה צחקתי בקטע עם השיער של..

ג'ייד. הייתי כל כך עם מבט
ו-
בקטע הזה. ומוזר אני לא אהבתי את השיער של ג'ייד כלל הו טוב.. על טעם ועל ריח נמאס להתווכח חח המ.. וגם אני בהתחלה חשבתי שעשו משהו מכוער לשרה אבל אז גיליתי שזה דווקא מגניב
אני מקווה ששרה תתרגל לזה ותמצא את עצמה בתוך זה כי אני ממש לא רוצה שהיא תלך הבייתה כי היא מהממת!
והיא גם מצחיקה.. מסתבר
יו איך שכחתי מהרשימה של פורונדה? זה הרג אותי
אחח חייבים להשאיר אותה ואת ג'ייד בתוכנית. הן הורגות אותי
(כן כן החלטתי לנקוט בגישה שאם אי אפשר להביס אותן אז כדאי לצחוק עליהן חח) ותרגיעי עם האהבה לננה
ג'ינה אכן מהממת ותאמיני לי זה לא רק חבל לך גם לי חבל על העדר הבטחון העצמי שלה עד כדי כך שבא לי לחבק אותה כל פעם שהיא מופיעה ונראית קצת עצובה/לא בטוחה
חח ואני שכחתי הרבה מהבנות(אולי תמונות יעזרו
) אולי כי הן לא כאלו מעניינות
יו הקטע עם מיס ג'יי אכן היה מאוד מצחיק!
אחח מזל שיש לי אותך עדידס כדי להזכיר לי את הדברים החשובים באמת
וטיירה כזו חמודה עם כל הפרצופים שלה
והעזרה לבנות..(ראו פלאשבק חיבוק עם וונדי), כפרה עליה
היא גם נראית מהממת פעם אחר פעם!
אז בקיצור: דיוות, תספורות שערורתיות, טיירה עם שלל פרצופיה ותמיכתה, שערוריות של הבנות בכלל, הירידות של השופטים אלו הן הסיבות לטופ מודל
טוב גם התמונות אבל חפיף קצת לדעתי חח נ.ב גם לדעתי נאימה הייתה חמודה אבל גם אני לא רציתי שתנצח.. רציתי את קיילן ואת את מי רצית?

adi love noa

New member
גם אני רציתי קיילן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מזל שלפחות על זה אנחנו מסכימות... ואני קצת מאוהבת בננה לא רק ביופי גם באישיות לא יודעת איך שכחתי את זה אבל היא הייתה ממש נשמה טובה שהיא לקחת למסע קניות את ג'ינה וג'ייד כי היא ראתה שהן לא מסתדרות והיא חשבה שקניות אולי יעזרו
מסכימה לגבי ג'ייד ופורונדה-זה נחמד שיש אקשן. ואני שמחה להיות זו שמזכירה לך מה באמת חשוב

always be me mc

New member
איזה פרק נחמד../images/Emo190.gif

אהבתי את כל הצחוקים על ג'ייד והיציאות שלה בתוכנית כמו "דוגמנית העל שעוד לא התגלתה" וכמובן "This is not America's Next Top Best Friend"
אז ג'ייד(כפי שניתן לראות ולשמוע), היא ללא ספק ה-דיווה של העונה לדעתי(ופורונדה נמצאת דיי קרוב לשם
) ולמרות שהיא בהחלט מעצבנת אפשר לצחוק עליה(אחרי התספורת הנוראית עוד יותר קל לעשות זאת חח) ולכן אני שמחה שהיא נשארת
ו-וונדי בלי להעליב אבל וונדי הייתה צריכה ללכת ממזמן... היא לא מפוקסת והיא גם דיי מכוערת למען האמת. הכי מכוערת מכל הבנות אז כנראה זה לטובה שהיא עזבה(למרות שהיא הייתה חמודה וריגשה אותי בסוף
) אחח והכי חשוב: איך אני שמחה ששרה וג'ינה נשארו
כי למען האמת דיי חששתי להן ואני שמחה לראות שהן לא היו בבוטום 2. ובאשר לננה.. ננה גם חמודה, גם אמיתית, גם מוכשרת, גם יפה, גם מצטלמת טוב וגם מנסה ללמד אנשים אז כפרה עליה
אני מקווה שהיא תשאר הרבה זמן בתחרות בעצם אני חושבת שהיא תשאר הרבה זמן שם
אז פרק נחמד. אהבתי כל כך את הירידה של שרה על ג'ייד
ובא לי כבר שיהיה פרק חדש

always be me mc

New member
זוועה מהלכת הג'ייד הזאת מבחוץ ומבפנים

והיא דיי
לכן אני מסכימה עם הסימון

Aspen

New member
אההההה!!!!!!

היא כל כך כל כך מגעילה אותי! כל משפט שלה בא לי להכניס לה בוקס! אבל אם היא תילך לא יהיה אקשן, אז חבל. מצד שני, אסור בשום פנים שהיא תנצח. אבל אני לא חושבת שהשופטים יוכלו לסבול אותה עוד הרבה. נראה לי שהיא המתחרה שאני הכי שונאת מכל העונות. והיא עוד אומרת שהבנות האחרות נוראיות ומשחיטות אותה. חה! תודה, הייתי חייבת להוציא את זה.

always be me mc

New member
חח אל דאגה...

אני בספק אם היא תגיע לגמר כי יש לי תחושה שכמה אנשים יעדיפו להרוג אותה לפני שזה יקרה
(ועם גישה כמו שלה גם אין מצב שיעבירו אותה) וחופשי.. פרקי את הכעס.. בשביל זה אנו פה

adi love noa

New member
בכל עונה יש אחת כזו../images/Emo6.gif

אבל ג'ייד באמת מלאה בעצמה. ואני גם מקווה שהיא תלך בקרוב למרות שאני בניגוד לגליה חושבת שהיא תישאר עוד הרבה ותתן לנו עוד המון סיבות לשנוא אותה.

Aspen

New member
../images/Emo45.gif

אכן. אבל נראה לי היא השנואה עליי מכל הכלבות של כל העונות.

adi love noa

New member
היו גרועות יותר...

הייתה אחת בעונה חמישית שפשוט לא סבלתי וגם בעונה רבעית הייתה אחת שממש שנאתי אבל אני לא זוכרת שמות...

למעלה