ג'ואני-משימה:
A adi love noa New member 3/8/07 #51 אני מחבבת את ג'ואני... היא לא אמריקה נקסט טופ מודל אבל בהחלט אחת החמודות. והצבע בשיער ממש הולם אותה
A always be me mc New member 3/8/07 #39 לזלי מגזינים כגון FHM ו-Stuff מחכים לך../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
A adi love noa New member 3/8/07 #52 לא אהבתי את התמונה אבל... יש ללזלי פוטנציאל,יש לה פנים מאוד מענינות...
A always be me mc New member 3/8/07 #42 היא באמת נראית קצת כמו אי.טי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק שהיא ממש לא "חבר מכוכב אחר"
A adi love noa New member 3/8/07 #53 אי.טי עם פאה-נייג'ל הזה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif השיער נראה באמת כמו פאה אבל הרבה יותר יפה לה ארוך מאשר קצת ויש לה פנים מאוד נאות וגוף יפה אז נסלח לה
אי.טי עם פאה-נייג'ל הזה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif השיער נראה באמת כמו פאה אבל הרבה יותר יפה לה ארוך מאשר קצת ויש לה פנים מאוד נאות וגוף יפה אז נסלח לה
A always be me mc New member 3/8/07 #43 ברבי מדי לטעמי../images/Emo3.gif אבל תמיד עדיף להיות ברבי מאשר להיות ברברי
A adi love noa New member 3/8/07 #54 היא פשוט יותר מדי... יותר מדי בלונדינית,יותר מדי שפתיים יותר מדי עיניים-מזכירה קצת שפנפנה. למרות שיש בה משהו יפה אבל לא הטעם שלי...
היא פשוט יותר מדי... יותר מדי בלונדינית,יותר מדי שפתיים יותר מדי עיניים-מזכירה קצת שפנפנה. למרות שיש בה משהו יפה אבל לא הטעם שלי...