תודה לכל המברכות אתמול

../images/Emo140.gif תודה לכל המברכות אתמול

ולמנהלות - סליחה שאני פותחת הודעה חדשה, אבל - מעולם לא הייתה לי יומהולדת יותר מגעילה מאתמול, רוב הזמן פשוט לא הפסקתי לבכות (עד עכשיו). אני וההוא לא מפסיקים לריב כבר מיום שבת - והוא במקום לקחת את היומהולדת שלי כמשהו שאפשר לצאת מהריב איתו - המשיך את הריב ולא טרח לומר לי "מזל טוב" בבוקר - ורק ב 11 שאני כבר הייתי מאוד עצבנית - הוא "נזכר" ואז כבר לא עזר. ההורים שלי היו אמורים לשמור על הילדים כדי שנצא לחארוחת ערב - אבל לא התאים לו לצאת.... שלושת החברות הכי טובות שלי (כאלה מהקיבוץ שאנחנו חברות ילדות) לא התקשרו להגיד מזל טוב (הם פשוט שכחניות בצורה נוראית) בקיצור עוד יום מזעזע שמזכיר כל מחדש למה ציפיות יש רק לכריות בנוסף לכל זה טלטל עם דלקת ריאות ושלשולים ולכן היא איתי בבית. אז באמת תודה לכם - שהברכות כאן - היו בערך הדבר היחדי המרגש שקרה אתמול. אה ושכחתי עוד משהו - אחרי הצהריים הייתי צריכה לנסוע לעמק - לאזכרה של סבא שלי.

אביטלתל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מקווה שיהיה לך היום טוב יותר, למרות טלטל החולה

חושחושה

New member
../images/Emo24.gifאבל אנחנו פה, ואת עדיין

מוזמנת לקפוץ לקפה, ואפילו...נגנוב ביחד סיגריה!

אלינה12

New member
../images/Emo24.gif כמה עצוב לשמוע

אני מקווה שזה יעבור מהר, תשלימו ותצאו לחגוג בכל זאת. יש בחיים תקופות כאלה אצל גברים שהם מתנהגים כמו תינוקות (אצלינו לפחות אפשר להגיד שזה תקופת מחזור, ביוץ, הריון, אחרי לידה, אז מה תירוץ שלהם?)

galiaS

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב מאוחר

אכן יומולדת נאכסי. תגידי ל"הוא" (אחרי שתשלימו) שהוא נדרש לפצות אותך ובגדול...באמת, ביומולדת שלך לא להיות הכי נחמד אליך בעולם? פעם ראשונה שאני שומעת את המשפט "ציפיות יש רק לכריות". אסור להאמין בזה אפילו בצחוק.

galiaS

New member
אפשר לשאול, מה זה משנה?

הם זוג נשוי. כל הזמן רבים, לא?

galiaS

New member
טיפוטף, את יורדת נמוך

תרשי לי לא לגיב על ההערה הנבזית שלה.

טיפוטף

New member
במקומך הייתי מסתכלת על ההודעה

שלך, שהביאה לתגובה הזו, ומבינה מאיפה זה הגיע. מי שפתחה את השרשור, לא חייבת לענות לתגובה שלי. זכותה המלאה. נכון, מעבר לאמפתיה שכולן הביעו, אני היחידה ששאלה "למה". ועוד שאלתי אם "אפשר לשאול". SO? את יודעת מה, אם היא היתה עונה לי, כמו שאת ענית : "אפשר לשאול, מה זה משנה?" או במילים אחרות, "זה לא עניינך, לא בא לי להשיב וכו'" - הייתי מקבלת את זה. אבל מה זה עניין שלך? ואם כבר הודעת לאומה ש"הם זוג נשוי, רבים כל הזמן, לא?" אז התשובה שלי ואני מניחה שגם של רבות אחרות היא "לא". ואם זה מפליא אותך, אז כנראה שזה עוד אחד ההבדלים שבינינו.

אביטלתל

New member
בעיקרון את צודקת

גם אני התרעמתי על המסקנה שזוגות נשואים רבים כל הזמן ולכן לא חשוב על מה גם אנחנו לא בגדר "רבים כל הזמן", ובעצם אנחנו רבים לעיתים רחוקות אבל ההערה שלך "בעצם אולי אצלך כן?" היא עוקצנית ונראית כירידה

galiaS

New member
השתמשתי בביטוי "כל הזמן" לא בצורתו

המילולית, אלא כ- "figure of speach". לא התכוונתי שזוגות נשואים רבים מבוקר עד ליל. התכוונתי להגיד שזה קורה, שזה לא דבר חריג.

galiaS

New member
ברור שזה חשוב, אני פשוט חושבת שזה

לא ענינו של אף אחד. זה מה שניסיתי להגיד.

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני חושבת שאני ויוד מתווכחים - יחסית לזוג הרבה - ושנינו צריכים ללמוד שלא תמיד חשוב להיות צודק... הקטע הוא שזה באמת לא משנה על מה מתחיל הריב - כל העניין הוא שזה מגיע למקומות אחרים לגמרי מההתחלה. מקווה שתתחיל לנו תקופה אופטימית, סך הכל שנינו רוצים את ה"יחד, הזה רק שיש שני אנשים דעתנים, עם פתיל קצר (שנינו) וקול חזק - אז יש באלאגן!!! מצד שני ששמח אצלינו בבית אז שמח מכל הלב.

למעלה