תודה לכל המברכות אתמול

משוש30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נו באמת! אין דבר כזה לריב ביום הולדת הוא לא יודע את זה???? נשמע באמת שאין לך הרבה סיבות לגוג עם טלטל החולה הבעל המעצבן והחברות השכחניות
חבל שאני לא מכירה את בעלך כבר הייתי עושה לו שיחה... אם זה עוזר במשהו אנחנו כאן. מקווה שתסדירו את הדברים ביניכם ושהוא יפצה אותך בגדול

../images/Emo24.gifומזל טוב../images/Emo39.gif

ולמה את לא באה ל"הורים לפגים"? (ומתנצלת על הפאשלה-לא פתחנו לך שרשור שם...מייד רצה לפתוח!) כנסי לראות,טוב?

yaelia

New member
באחור אבל אולי עוד תופס ../images/Emo49.gif

מקווה שכל האיכסה יעבור (או שכבר עבר), והשנה הקרובה תהיה נפלאה ונהדרה ובכלל לא כמו שנפתחה.

גלשני

New member
אוףףף, נשמע רע.

מצרפת
גדול ומזכירה לך שאם בא לך לדבר - אני כאן!!

אז בגלל שלא הייתי אתמול קבלי עוד

ברכת יום הולדת גם ממני. אני מקוה שהתאוששת מאז. רציתי למלא את הדף באייקונים אבל לא נפתח לי. אז תדמייני מלא פרחים!!!

ornaok

New member
אוייש../images/Emo24.gif

קודם כל...לא הייתי פה אתמול, אז לא הייתי בין המברכות - אני מנצלת את ההזדמנות לאחל לך היום...שיום ההולדת המגעיל הזה יהיה היום המגעיל האחרון ומעכשיו והלאה יהיו רק ימים מאושרים!

אדר שלי

New member
אווווווף! כל-כך מעצבן!../images/Emo10.gif

אני מה זה מבינה אותך, יקירתי. אני הייתי מה זה מתעצבנת על החצי אם זה היה קורה אצלנו... קבלי חיבוקים וירטואליים לחיזוק!
ואגב, טלטל כבר הרבה זמן עם השלשולים האלה, או שזה רק נדמה לי? ודלקת ריאות? מתי פיספתי את זה?

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifמאחלת לך שמעכשיו רק טוב

בסדר? ונורא נורא חבל לי שככה עבר לך יום ההולדת, בכזה נאחס. יש משהו קשה בימי הולדת, ולפעמים זה מתפוצץ עם הרבה כעס ומתחים. אני בכלל בדעה שמי שצריך את החגיגה זה האמא שלנו, שנזכרת פעם בשנה בחווית הלידה
. אבל אין מה לעשות, התרגלנו לצפות שיאחלו לנו מזל טוב, שיתנו לנו משהו קטן, אפילו תשומת לב. וזה כואב כשזה לא קורה. ביום הולדתי האחרון סבתא שלי )מצמחי המרפא היתה אאוט לגמרי ואפילו לא התקשרה לאחל. זה העציב אותי פלאים וכל היום הסתובבתי עצובה. זה שונה מהחברות מהקיבוץ. אולי יש מישהו שיכול היה להזכיר להו?

dorlim

New member
רק עכשיו ראיתי ....

אז קודם כל מזל טוב קצת באיחור - הלוואי ויהיה רק טוב
ומקווה שעכשיו הדברים הסתדרו לך ואת מרגישה יותר טוב

meravido

New member
אוי מותק

מזל שיומולדת יש רק פעם בשנה
אבל ברצינות - לך אני מאחלת מזל טוב. אין מה לעשות יש ימים מנחוסים כאלה וחבל שזה קרה ביומולדת. והחלמה מהירה לילד. ולך אני מציעה לפנק את עצמך ביומולדת שלך. איך שהבעל מגיע מהעבודה שידאג לילדים ואת תצאי לך לשתות כוס קפה ושופינג לנשמה.

../images/Emo42.gifתודה לכולם

אנחנו כבר יותר טוב בינינו אבל יש עוד דרך. עוד לא קיבלתי מתנה ליומהולדת ואני מזכירה לו את זה 10 פעמים ביום. במשך 32 שנה כל יומהולדת שלי חגגתי במסעדה - ופתאום לא, ונראה לי שהוא ישלם על זה הרבה כסף - כי נראה לי שאי אקח אותו לאיזה מסעדה מפנקת ביותר! כמו שאתם מבינים עוד לא חגגנו. לפעמים ההבדלי מנטאליות בינינו הם כל כך גדולים שצריך להתאמץ כל כך קשה בשביל שזה יצליח, והחלטנו שנינו שאנחנו עושים את המאמץ הזה! וזה כבר חשוב. ושוב תודה לכולכם וחג שמח

למעלה