שני מתגייסת!!

etmiys

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo195.gifשני מתגייסת!!../images/Emo195.gif../images/Emo140.gif

ממש מחר, ולצערינו, או לשמחתינו (זה היה צריך להגיע מתישהו.. וכמה שיותר מהר יותר טוב.. ככה זה נגמר יותר מהר..
), שני, המנהלת המהממת שלנו, עוזבת אותנו לטובת צה"ל, והולכת להיות מש"קית מנ"ת בחיל האוויר. ואני יודעת שהיא תגיד שהיא לא עוזבת, ובאמת, חסר לה שהיא תעזוב... אז שני, חמודה, שיהייה גיוס קל!! תלמדי, תיישמי, תתרמי, וכל השיט הזה... והכי חשוב- באמת באמת באמת תהני! תמצאי מלא אנשים חדשים, תתחברי, תעשי חיים!! ותקחי גופייה טרמית ושקיות חימום!! אה, וסבון ג'ל ללא שטיפה. זה הציל אותי בטירונות..
ותתחילי עם טייס. למרות שטייסים זה בכלל לא משהו. הכי טוב זה נח"ל, בחיי...
אוהבת המון המון!!!! בהצלחה חמודה!!

יפהשלי.

אני לא יודעת מה להגיד, הנה את...מתגייסת לך. אני בטוחה שתיצרי קשרים חדשים, תלמדי, תכייפי, תעבדי וכו'. אני....מצטערת. ואוהבת. ודואגת, ומתגעגעת. ו...באמת, אני כ"כ מצטערת. אבל הנה את מסיימת לך פרק בחייך, ומתחילה אחד חדש.
אז שיהיה המון בהצלחה, ותדעי שאת תמיד יכולה להתקשר אליי.
[מה שלמעשה את לא עושה...אבל תעשי. לול] ברי.

DarkSecretLove

New member
בובה שלי אני לא חושבת שיש עוד משהו להגיד.

יותר משאני אוהבת אותך! ושאני תמיד פה !! שיהיה לך הכי כיף ביקום,כי אחרי הכל זאת חוויה

Rock Terri

New member
בהצלחה! 3333>

את אחלה מנהלת וכולנו מתות עלייך!!! בהצלחה עם כל החרא הצבאי! אני בטוחה שילך לך מצויין! ו... נתגעגע =[ אבל אני בטוחה שאת עדיין תהיי פה וגם אנחנו תמיד נהיה פה בשבילך כי את כזאת מושי!!!! בהצלחה שוב 3> ~ויקי

Why So Serious

New member
בובה../images/Emo23.gif

זאת חויה חד פעמית שצריך להעביר עם חיוך:) ! כמו אופק..אני אמרתי את כול מה שיכולתי לומר שיום שלישי ובטלפון היום..כמובן שאצלצל עוד
צה"ל צריך להתגאות שהוא לוקח כזאת חיילת<: מתה עלייך בובי3>3>3>

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|גיוס קל ^^

סורי שלא באתי למפגש... הייתי בטיוול מעפןן ..*רק עכשיו חזרתיי!!* 3>

adiiiXD

New member
גיוס קל בובה !

די קשה לעכל שאת כבר בצבא , בחיי
אני מקווה שממש תהני שם, אחרי הכל זו חתיכת חוויה
ו... אין לי כ"כמה להוסיף, אני די בשוק עכשיו ...

גיוס קל יפה שלי3>

גאד, איזה מזל יש לי שרק עכשיו גיליתי שאנחנו כמעט שכנות. אוחחח.
אבל לפחות זכיתי לראות אותך בשלישיD; אני מאחלת לך המון בהצלחה, שתעברי את זה מהר והכי קל שאפשר
אוהבת המון!

גיוס קל ונעים...! ../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

טוב סליחה על האיחור, ושיהייה לך שירות קל ונעים, קחי הכל בקלות כי זה צבא.. לפי סיפורים הצבא יכול ליהיות החוויה הכי טובה ומהנה שלך רק אם את לוקחת הכל בקולת.. אז תהני ואת תשכחי לספר חוויות..!!!! 33333>

תודה בובות שלי ../images/Emo24.gif

אמנם לא התגייסתי באותה מתכונת כמו כולם. שזה אומר לבוא ללשכת הגיוס עם תיק שיותר גדול ממני וללכת משם ישר לשבועיים טירונות, כי מה לעשות, יש לי מחלת פרקים ועל כן אני מתנדבת בצבא ולא חיילת .. אה.. רגילה. אבל עדיין היה כיף לחזור אחרי יום ארוך ומתיש של חיול ולראות את כל ההודעות שלכן! תודה רבה לכן מהממות שלי, כמובן שאני לא אלך לשום מקום, זה הבית שלי בדיוק כמו שהוא שלכן והצבא ממש יצטרך להתיש אותי כדי להרחיק אותי מכאן.

etmiys

New member
חה חה!!

כמה זמן זה? אולי אני אהייה שם בזמן הטירונות שלך. יש לי איזה השתלמות מתישהו...

חמישה ימים

ביום חמישי יש לי את הטקס השבעה. אני חוזרת יומיות. נמצאת שם מ8 בבוקר עד 6 וחצי. אולי נתראה לפני או אחרי

etmiys

New member
יש מצב...../images/Emo9.gif

אני פשוט עוד לא בטוחה מתי ההשתלמות הזו... איפה הקורס אחר כך?

ShAhArnavonXD

New member
שני!!!!!!!

סוף סוף את מתגייסת!!! אני בטוחה שאת ממש תהני,צבא זה לא שק של ח_א... אחרי הכל את הולכת לפגוש אנשים מדהימים שילוו אותך לכל החיים! אנחנו נשארות פה ומחכות לך בקוצר רוח! תהני! ורק תהני!

AlmogiToMars

New member
שנייייייייייייי :)

אני יודעת שזה באיחוררר אבלל גיוסס קל :) ותהניי כי תאמת אומרים שהטירונות זה הכי צחוקים וזה..

i am777

New member
BuddhaForScarlett

מטורפת עליייך! - את יודעת את זה. את אחלה מנהלת ואני מקווה שתהיי פה לעיתים קרובות קרובות....(כל יום-זו פקודה!)... ושיהיה לך בהצלחה !!!
נ.ב : המחשב שלי היה מקולקל....אז לא הייתי פה.. ובקשר למפגש, רציתי לבוא ...אבל היה לי צו ראשון...*ענייני צבא* תעשי חיים בובה(פחחח)

etmiys

New member
../images/Emo207.gifחובה!

לא הייתי בטוחה לאן לנצל"ש את זה.. זוכרות את ההודעת חג שמח מהבנים? זוכרות את שהם המליצו שם על סרט דוקומנטרי- earthlings?.. אז הנה הסרט. מדהים. מזעזע. נורא. הייתי אומרת שהוא לא לבעלי לב חלש, אבל באמת שכולם חייבים לראות אותו. בואו נגיד שאם עד עכשיו לא הייתם צימחונים, ספק אם לא תפתחו נטיות. אני רק יכולה להציע בחום לא לאכול תוך כדי. מזעזע, אבל קחו לכם איזה שעה וחצי, ותראו אותו. באמת. http://video.google.com/videoplay?docid=7584730387826688635

למעלה