שני מתגייסת!!

לא! לא! אוף. רציתי לראות את זה!

אבל לא היה לי אומץ להעביר חדשות עם כל המלחמה עכשיו.

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|לא,אני ידעתי שזה יהיה שם אבל

המלחמה >< כל היום על 10 ו22 >< (אחחח אני שונאת חדשות,תמיד דיכאוני ><) למזלי אני בהרצליה|רמה"ש..

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|ד"א זה היה בMTV הרגיל?

(אם אני לא טועה ><) ואם אני שוב לא טועה זה יהיה גם היום D:

30stm boo

New member
איזה מפגרת אני!!

שעתיים אני מול "הספירה לאחור " שלVH1!!! חשבתי זה שם ולא בMTV אוף!!!

30stm boo

New member
וואי אתם לא מבינים מה קרה לי היום..

היום יום שבת,ואנחנו משפחה דתיה ופתאום באמצע החיים אנחנו שומעים "צבע אדום"-תבינו אף פעם לא היה פה "צבע אדום"!!! מרוב לחץ הדלקנו את הטלויזיה לראות מה קורה,והטלויזיה היתה (לפני שבת) על ערוץ VH1 אז כשהדלקנו פתאום אני רואה מול העיניים שלי את הקליפ של ABL!!! קצת מפחיד הטיימינג... בכל מקרה ראינו שיש את הפעולה הזאת בעזה ואמרו שאנחנו צריכים להיכנס למקלטים... וגם זה היה קצת מפחיד.. קיצר,היה לי יום משוגע!!... גם לכם קרה משהו היום עם כל הבלאגן הזה??

etmiys

New member
הקפיצו חבר'ה שלי לבסיס..

תודה לאל שלפחות אותי לא.. איזה כיף. אה! והבסיס שלי נכנן לטווח הטילים. גם זה כיף גדול..

גם את אח שלי..../images/Emo7.gif

הוא הנהג של מח"ט גבעתי, ובבוקר יום שבת המח"ט התקשר אליו ב-11 בבוקר, ואמר לו תוך רבע שעה ליהיות בתחנת דלק, ואני לא הספקתי לראות אותו, וההורים שלי היו הים וגם לא הספיקו לראות אותו.. ואנחנו כולנו בלחץ אטומי, וזה מזה מפחיד..!

וואו!.. זה נשמע כל כך הזוי

בנות, אני כל כך שמחה שאתן בסדר. רק תהיו חזקות, ואל תיכנסו יותר מידיי לפאניקה. הצבא מגיב, וזה טוב. זה יותר מנחם לדעת שאף אחד לא יושב ושותק להם כשהם מפוצצים בתים וערים ומוציאים אנשים מהשגרה שלהם, מכניסים אותם לפאניקה..

AlmogiToMars

New member
טוב....

אם אתם לא זוכרים אני גרה באשדוד.. ובואו נגיד שאנחנו ממשששש אבל ממשש לא רחוקים מאשקלון ועזה מתכננת לעבור גם אותנו.. גם אצלנו נשמעה היום אזעקה מפחידה ביותר.. בואו נקווה שזאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה של האזעקה הזאת..... :-\

30stm boo

New member
אני גרה לא רחוק מאשדוד-

וכשנפל בקרית גת ישר הזעיקו גם אותנו!!! אנחנו בין אשדוד לקרית גת (ורוב הסיכויים שאצל הערבים אנחנו בכלל לא מופיעים על המפה שזה גם כן משהו...) מפחיד!!

adiiiXD

New member
גם אני הייתי באשדוד כשהייתה האזעקה...

זה היה ממש מלחיץ

DarkSecretLove

New member
ואו בנות שלי באמת תהיו חזקות

אני עברתי את זה לפני שלוש שנים בערך במלחמת לבנון השניה. זה יכול לטמטם אנשים אבל באמת תהיו חזקות ותשמרו על עצמיכן ..בבקשה. פשוט תנסו לא "להשתגע" כמו שקרה לי,תנסו להשאר כמה שיותר חזקות!! ובבקשה תשמרו לי על עצמיכן!

30stm boo

New member
וחוזרים ללימודים...

יאאלה אחרי כל זה גם צריך לחזור ללימודים!!! אוף!! טוב אז לכל מי שחוזרת בהצלחה בובות!!

למעלה