סקר של בוקר

../images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif סקר של בוקר ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

מה הדברים הראשונים שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר או אחרי שינה ?

phizik

New member
אממממ.........מצחצח שיניים??? ../images/Emo13.gif

מכין תה ומוריד את הכלבה.

בוקר...

ברור שהכלבה קודמת לכל דבר אחר אז : 1. מורידה את הכלבה 2. אחר שיניים בפנין וכול השאר

phizik

New member
אצלי יש שיטה מהירה....ככה שהכלבה

מחכה בערך 3 דקות מהרגע שקמתי עד לרגע היציאה. וחוץ מזה יש פעמים שהיא מסתכלת עלי במבט של..."עזוב'תי באימאש'ך תן לישון עוד קצת".

phizik

New member
יופי גאונה אם לא היית מגיבה כולם

היו חושבים שמדובר בבעל חיים שנובח....בעצם....

אני עונה ראשון ..

לפעמים אני ישר מדליק סיגריה ולפעמים זה אחרי ציחצוח שיניים, שוטף פנים מצחצח שיניים, ברור שקודם כל לפני הכל אומר שלום לכלב ונותן לו את ליטוף הבוקר שלו, אחר כך מוציא אותו לטיול, חוזר הביתה ושותה נס אם לא שתיתי לפני שיצאתי עם הכלב, פותח טלוויזיה ( לפעמים זה ישר כשאני מתעורר ) , מתקלח ( בבוקר לא תמיד ),נשכב חזרה במיטה
ומדליק מוזיקה.

ביד...

הימנית>מעיף תשמיכה במהירות! ואז אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כזה ארוך שכבר לא נשאר לי זמן רק להתלבש ולעוף לעבודה. (לפעמים אני מגרד ת'ראש וחושב אוליי לא אלך...)

אז כנראה שאתה לא נושם לפני האוף ?

יפה שיש לך כל כך הרבה אוויר לעשות אוףףףףףףףףףףףףףף ...

אצלי הבוקר מתחיל כך:

דבר ראשון מרתיחה מים נכנסת למקלחת עושה כל מה שצריך אח"כ מסדרת את התלתלים רק סידור השיער אורך לי רבע שעה, לאחר מכן מכינה לשתות לי ולנסיך ובין הלגימות מתאפרת איפור מלא כולל פודרה ומייק אפ אז מתלבשת מעירה את הבן כשאת השוקו הוא מקבל למיטה ואז מתחילה להתארגן איתו וכך מגיע הצהריים
עד שאני יוצאת מהבית.

מתווכחת

לפחות 20 דקות עם הנודניק של השעון המעורר בנייד.. פיפי, מקלחת , אוכל לחתולים, קצת על המחשב, ולעבודה... אם התעוררתי ליום בלי עבודה, או התעוררתי לא לבוקר...אני בד"כ לא אעשה כלום, ויכולה להשאר גם שעתיים במיטה עם המחשבות... זה זמן איכות עם עצמי שמאוד אוהבת

M a x i1

New member
אני לא טיפוס של בוקר ../images/Emo122.gif

אבל חייבים לקום... אז ככה: 1. מכבה בברוטליות את השעון מעורר (תודו שאפ'חד לא חשב על זה! תודו
) 2. אומרת בוקר טוב (לפעמים יש מישו בבית, ולפעמים סתם...הבית שומע..) 3. שוטפת פנים ו/ או מתקלחת (כשיש חשק).

ק י ק ה

New member
קמה לשעון להרביץ לו

הולכת לשעון השני מרביצה גם לו, פותחת את הדלת לכלב לוחצת על הקומקום מתקלחת ואז מתעוררת. (בחורף סיפור מהת..ת)

יש סיבה ?

יש סיבה שאנחנו צריכים בכלל לקום ? למה אי אפשר להיות עוד קצת במיטה, אתה תמיד חייב להזכיר לנו את הבוקר

למעלה