סקר של בוקר

עדי2211

New member
ריצה קלה בים...עם הכלב...

מגיעה מתה הבייתה , מקלחת, פיפי ולמיטה..

P u s s i c a t

New member
אמממ....

אפשר לצטט אותך לפני אימון השחיה הבא שלי?.... (ולא. אי אפשר להאמין כמה המים קרים עכשיו עד שלא נכנסים פנימה. ולא. הם לא מתחממים עם הזמן... רק בבית. אחרי.
)

תשובות...

מוציא את הכלב לטיול, נכנס להתקלח ( וכל מה שעושים תוך כדיי לפני שהולכים לישון- המבין יבין ), שם לי מוזיקה נחמדה, מעשן סיגריה, אולי מדליק איזה ג'ויינט עסיסי אם בא לי , מתחנן לכלב שיבוא לישון איתי במיטה ( לא תמיד אני מצליח ),מדליק את האור האדום , מחבק או את הכרית או את הכלב ונרדם....

sigal38

New member
מדליקים טלוויזיה

סתם בשביל הרעש לוקחים ספר טוב נס קפה.......וסיגריה וחלומות פז

Taz39

New member
דברים...

נותן מכה לשעון...פיפי..שיניים...פנים... טאז - אוהב לישון

davar

New member
סוגרת שעון מעורר

שותה כוס מים רצה לשירותים ויוצאת לשעת צעידה :)

מקווה שיום שבת

שמבינה שלא מכבה את השעון, בודקת אם אני לא חולה שמרגישה שהכל תקין מצחצחת שיניים מתלבשת ויוצאת לעבודה

"את אותם הדברים אבל לאט..."

אז ככה נראים הבקרים של המובטלת....:
הדבר הראשון אני עושה זה לכוון את הנודניק המעורר לעוד 10 דקות מתוקות של שינה... (כן כן, שמה שעון אפילו שלא צריכה לקום לעבודה...
) אחרי זה לוחצת על הקומקום, פותחת את כל התריסים והחלונות בבית, גלח"צ של בוקר.... ואז כמובן- למחשב.... רק אחרי כל אלה אני באמת מתחילה את היום... וככה נראים הרגעים של לפני השינה...:
סוגרת את כל התריסים והחלונות, מרוקנת מאפרות, מורידה עדשות ונכנסת למיטה... שם יש לי את הטקס הקבוע: סידור גבות עם הפינצטה הצמודה (בנים- לסגור פיות
), קוראת ספר או פותרת תשבץ ורק אז מכבה את האור... (בין לבין משלבת גם את הבטריות- אבל רק אם יש לי חשק...
) יופי. לילה טוב!

אוייש!!! מה עשיתי רע מה?

סיוט חיי לקום בבוקר. מרביצה לפאלפון 3 פעמים ( כן, כן, מכוון ל-3 תיזמונים שונים בהפרש של 15 דקות..) פיפי, שיניים, פנים. בגדים ואוכל לעבודה שהכנתי יום קודם. לוקחת בקבוק מים מינרלים ולאוטו. לפניי שאני מתחילה לנהוג, בעצם..שום צ'אנס שאני כבר עירה... במקרה הטוב הצלחתי לצאת בשניות האחרונות לפני שמתחילים הפקקים, 25 דק' על הכביש עם אויר נקי יחסית של בוקר, זה מה שמעורר אותי, ומכניס לי מעט אנדרנלין ליום חדש. הקפה? כשאני מגיעה לעבודה. לשתות אותו? זה כבר בשעות הצהריים

עונה לשתי השאלות../images/Emo9.gif

בוקר - אצלי כבר הרבה זמן זה צהריים, מתמתחת לאיטי, שמה דיסק שאני אוהבת , מצחצחת שיניים, מכינה קפה ושותה אותו תוך כדי בדיקת מיילים והודעות בפורום
לילה - הלילה אצלי הוא בוקר
בדר"כ נרדמת ב0400 בערך , מקלחת, צחצוח ולעולם החלומות.
*קארמה שעקב נסיבות יכולה להפוך יום ללילה *

מרכיבה ../images/Emo22.gif כמובן...

אפילו לשרותים אני לא יכולה ללכת בלעדיהם...חחחחחחחחחח ואח"כ פיפי וצחצוח שיניים כמובן...

גלית35

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

מכבה את הצלצול של הפון, פיפי+צחצוח שיניים,מדליקה המחשב +סיגריה,מקלחת ועפה לעבודה.
מקלחת,מדליקה הטי וי,אם בא לי עבודת יד
,מלטפת את
ונרדמת

למעלה