סיכום פורום שבועי

always be me mc

New member
י"ב ומה פתאום לחזור בעשר בלילה?

10 שעות= עד השעה חמש אז 11 עד שש בערך
אז חן נסחפת
חכי חכי שגם את תסיימי בחמש, שש יום אחד
ותודה!
אני באמת אזדקק ל 'בהצלחה' השנה

CheN323

New member
חחחח זה היה בציניות ../images/Emo3.gif

ואני מניחה שגם אני אסיים ככה מתישהו... יש לי מגמה דורשת

West Doll

New member
יואו אלוהים איזה צפופים....

אפילו אצלנו זה לא כזה צפוף... אני כבר מתה לסיים את השנה הזאת ואז זהווווווו אין בצפר
זה רק אני התחיל ואני כבר רוצה שיגמר!! יאללה שיגמר כבר

CheN323

New member
וואי

היה לי יום נחמד פלוס... המערכת נחמדת {חוץ מזה שבימי ראשון אני חוזרת הביתה אחרי 4 שעות מחשבים רצוף. כמה חבל
}, המורה נחמדת {או שהיא סתם עושה את עצמה
}, הכיתה ממש אחלה. אצלנו זה בצפר שש שנתי, אז זה מצחיק- רק עברנו מבנה וזה אומר שאנחנו בתיכון. יאייי

dandi221

New member
היה לי יום נהדר../images/Emo70.gif

נשארתי באותה כיתה, שזה מצוין כי זאת הכיתה הכי טובה, קומה ראשונה הכי קרובה שיש כי המכנחת שלנו כבר השנה השלישת היא סגנית המנהלת
אבל המזגן מקולקל כרגיל(שנה שעברה תיקנו אותו רק באמצע השנה כי הייתה אסיפת הורים
) אז אנחנו לומדים השבוע במעבדה
סידרנו את הטורים כמו שתכננו כמעט בדיוק, אני בטור שליד החלון עם החברה הכי טובה שלנו, מאחורינו שני חברין ממש טובים שלנו שהם גם זוג, הבעיה שמאחוריה נתקע איזה ילד שאנחנו שונאים וביקשנו יפה אבל הוא לא מוכן לזוז ולתת למישי אחרת לשבת שם!
ומלפני יושבת עוד חברה טובה שלי ורצינו שישב לידה עוד חבר ממש ממש טוב שלי אבל בסוף הוא בתור ליד לצד שלנו ובמקומו ילד אחר שהוא גם ממש סבבה לגמרי (מקווה שלא טחנתי לכם ת'מוח יותר מידי ובלבלתי אותכם
)
המחנכת אותה מחנכת שזה בסדר
והמורות זה החלק הכי טוב
המורה האהובה עליי שהיא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה (אני לא אומרת את זה סתם כי היא נחמדה או לא נותנת שיעורים ומלמדת ברצינות - ממש לא! השיעורים שלה ממש קשים והמבחנים הכי קשים בכל הבצפר - אבל היא פשוט מורה מעולה
) מלמדת אותי השנה ארבעה מקצועות
ממש לא היינו בטוחים שהיא תלמד אותנו גם השנה וכששאלנו את המחכנת שלי מי מלמדת אותנו ספרות ותנ"ך (אלו המקצועות שהיא לימדה אותנו בעבר) אז היא אמרה שספרות, תנ"ך, לשון והבעה ואז ישר היינו בטוחים שזו מורה אחרת שלימדה אותנו לשון והבעה - *ו*י* (אני בחיים לא אכתוב את השם שלה רק ליתר ביטחון - אני פרנואידית ביותר ויש לי בעית תיאורית קונספירציות קשה
)
יש לנו מורה להיסטוריה ואזרחות סבבה שלימדה אותנו לפני שנתיים וחזרה השנה שנראה לי שהיא די אוהבת אותי
אנגלית אני לומדת עם המורה הכי מעצבנת בעולם עם קול מהגיהנום ומבטא צורם שלא סותמת ת'פה לרגע
שנה שעברה בסוף השנה היא צעקה עליי ועל חברה שלי שאם היא תלמד אותנו השנה היא תמרר לנו את החיים
האמת היא לא כזאת נוראה כמו שהיא נשמעת, אנחנו פשוט עולות לה על העצבים ברמות
אבל היא עדיין קצת כלבה
מה עוד יש...? אה כן יש לנו השנה מורה חדש לספורט (גבר!) בטח הולך להיות מצחיק ונתעלל בו כי שמעתי שהוא חננה
וזהו! והמערכת שלנו נשארה אותו דבר, כלומר מבחינת שעות לא שיעורים - ראשון, שני וחמישי 7 שעות, רביעי ושלישי 6, שישי 5 (המערכת הכי גדולה בבצפר!)
קיצר הולכת להיות אחלה שנה
ותאמינו או לא - נדמה לי שכיתת החננות שלי אולי אפילו קצת מתבגרת, סוף סוף הייתה לנו הפסקה נורמאלית שכולם סתם יושבים ומדברים ועושים צחוקים כל אחד עם החברים שלו במקום קלפים או שש-בש וכל הדברים המעאפנים האלו
מקווה שגם לכם היה כזה טוב

always be me mc

New member
שמחה שכיף לך ושהכול:

ורוד וטוב אצלך
אבל כאשר לך יהיו בגרויות ושעות ארוכות לי לא יהיה בכלל בית ספר
למרות שיש בזה גם פן שלילי-בלי בית ספר
בינתיים תהני משנות התמימות שלך בבית ספר

West Doll

New member
../images/Emo6.gif איזה יום מהנה!

מקווה שתהני ככה כל יום בבצפר

dandi221

New member
חנ'נווווש תודה גם לך!../images/Emo140.gif

חחח לך היה יום לא רע בעצמך הא?
מבריזנית

FRIENDSforever

New member
../images/Emo10.gifלא רוצה בצפר!!../images/Emo105.gif

7:45-הגעה+הלכתי לבקר את הביניינים של החט"ב..כולם חיבקו אותי וזה..(כי אני חמודה..) 8:15- אחרי מסדר משעמם תחת הייתה שעה עם המחכנת חילקה מערכת וזה... 8:55- כנס באודיטוריום...רקדנים וזה..חחחח מכאן, למדנו לפי המערכת!!!!! יש לי מילה(או כמה מילים) שבא לי לכתוב, אבל נעזוב את זה... טוב...כנראה שזה התיכון..

West Doll

New member
חח כי את חמודה?

טוווווווווב נו...את צודקת
ו..וולקאם לתיכון הצפוף מותק

West Doll

New member
אווף...היה היום מזה משעמם..אלוהים!!

קמתי היום במיוחד ב-7 בבוקר כדי לא להפסיד את ההסעה כמו שעשיתי כל בוקר עד עכשיו
אז אכן קמתי ואז הגענו לבצפר...והיו הרצאות כאלה משעממות
אז יצאתי באמצע וגררתי איתי איזה חברה...ישבנו בכיתה ריקה וסיפרנו חוויות
ואז אמרו שיש עוד הרצאה אז התעצבנו ותיפסנו על הגדר והלכנו הביתה...חחח כן..כן...אז מה אם הברזתי על היום הראשון של בצפר...זה לא שהיה משו מעניין גם ככה
אההה והספקתי לראות ברפרוף את המערכת שעות שלי--מעצבן...מערכת מעפנה והמורים עוד יותר
אוווווווף

עונה מקווה שתביני

נתקעתי בכיתה עם תלמידים ממש מפגרים והם מתנהגים כמו ילדים בגיל 6
בהמשך היום אני בלשון בהקבצות לומדת עם רכזת לשון ולבד-רק עם ילדה אחת שבבין כל אני לא אוהבת ..ושתי החברות הכי טובות שלי הלכו להקבצה אחרת עם מורה יותר טובה ונחמדה
באנגלית אנחנו לומדים 45 תלמידים בכיתה
..והמורה סיוט מהלך
הדובדן שבקצפת זה שמתמטיקה המקצוע האההוב עלי אני לומדת לבד שנים קודמות למדתי עם המורה עדי ועכשיו היא נוטשת אותי ומלמדת את ידידה שלי..ואני נתקעתי אם מורה שכולם אומרים שהיא מלמדת רע
למה?!?! זה לא פר כל המזל הרע בא אלי
אבל אני רואה שגם לגל לא הלך טוב ולעוד כמה
שנה טובה לכולם החופש הבא עוד בסוף החודש

dandi221

New member
אוי איזה באסה../images/Emo4.gif

חבל
אבל אם זה מנחם אותך גם הכיתה שלי תקועה בכיתה א'

למעלה