היה לי יום נהדר../images/Emo70.gif
נשארתי באותה כיתה, שזה מצוין כי זאת הכיתה הכי טובה, קומה ראשונה הכי קרובה שיש כי המכנחת שלנו כבר השנה השלישת היא סגנית המנהלת
אבל המזגן מקולקל כרגיל(שנה שעברה תיקנו אותו רק באמצע השנה כי הייתה אסיפת הורים
) אז אנחנו לומדים השבוע במעבדה
סידרנו את הטורים כמו שתכננו כמעט בדיוק, אני בטור שליד החלון עם החברה הכי טובה שלנו, מאחורינו שני חברין ממש טובים שלנו שהם גם זוג, הבעיה שמאחוריה נתקע איזה ילד שאנחנו שונאים וביקשנו יפה אבל הוא לא מוכן לזוז ולתת למישי אחרת לשבת שם!
ומלפני יושבת עוד חברה טובה שלי ורצינו שישב לידה עוד חבר ממש ממש טוב שלי אבל בסוף הוא בתור ליד לצד שלנו ובמקומו ילד אחר שהוא גם ממש סבבה לגמרי (מקווה שלא טחנתי לכם ת'מוח יותר מידי ובלבלתי אותכם
)
המחנכת אותה מחנכת שזה בסדר
והמורות זה החלק הכי טוב
המורה האהובה עליי שהיא פשוט
מ-ד-ה-י-מ-ה (אני לא אומרת את זה סתם כי היא נחמדה או לא נותנת שיעורים ומלמדת ברצינות - ממש לא! השיעורים שלה ממש קשים והמבחנים הכי קשים בכל הבצפר - אבל היא פשוט מורה מעולה
) מלמדת אותי השנה ארבעה מקצועות
ממש לא היינו בטוחים שהיא תלמד אותנו גם השנה וכששאלנו את המחכנת שלי מי מלמדת אותנו ספרות ותנ"ך (אלו המקצועות שהיא לימדה אותנו בעבר) אז היא אמרה שספרות, תנ"ך, לשון והבעה ואז ישר היינו בטוחים שזו מורה אחרת שלימדה אותנו לשון והבעה - *ו*י* (אני בחיים לא אכתוב את השם שלה רק ליתר ביטחון - אני פרנואידית ביותר ויש לי בעית תיאורית קונספירציות קשה
)
יש לנו מורה להיסטוריה ואזרחות סבבה שלימדה אותנו לפני שנתיים וחזרה השנה שנראה לי שהיא די אוהבת אותי
אנגלית אני לומדת עם המורה הכי מעצבנת בעולם עם קול מהגיהנום ומבטא צורם שלא סותמת ת'פה לרגע
שנה שעברה בסוף השנה היא צעקה עליי ועל חברה שלי שאם היא תלמד אותנו השנה היא תמרר לנו את החיים
האמת היא לא כזאת נוראה כמו שהיא נשמעת, אנחנו פשוט עולות לה על העצבים ברמות
אבל היא עדיין קצת כלבה
מה עוד יש...? אה כן יש לנו השנה מורה חדש לספורט (גבר!) בטח הולך להיות מצחיק ונתעלל בו כי שמעתי שהוא חננה
וזהו! והמערכת שלנו נשארה אותו דבר, כלומר מבחינת שעות לא שיעורים - ראשון, שני וחמישי 7 שעות, רביעי ושלישי 6, שישי 5 (המערכת הכי גדולה בבצפר!)
קיצר הולכת להיות אחלה שנה
ותאמינו או לא - נדמה לי שכיתת החננות שלי אולי אפילו קצת מתבגרת, סוף סוף הייתה לנו הפסקה נורמאלית שכולם סתם יושבים ומדברים ועושים צחוקים כל אחד עם החברים שלו במקום קלפים או שש-בש וכל הדברים המעאפנים האלו
מקווה שגם לכם היה כזה טוב