McWeekend!~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוי הוא ענק

הוא וג'סטין שילוב מנצח אני אומרת לך! אני כל כך אוהבת את I just had sex ו- im on a boat.. הוא ענקקקקק

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifIm On A Boat אדיר!

וגם I Just Had Sex,אהבתי שהם צוחקים על קייטי פרי. אני ממש ממש אוהבת את On The Ground ואת Like A Boss בנוסף לI'm On A Boat. וגם את Jizz In My Pants. הם ממש מצחיקים!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא יצא לי ממש לשמוע אותם השבוע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
מלא שירים של AAR: Gives You Hell Move Along Dirty Little Secret Swing Swing 11:11 PM Happy Endings Too Far Gone The Last Song Damn Girl My Paper Heart One More Sad Song
הלהקה המגניבה של השבוע:
All American Rejects
קליפ שעשה לכן את זה:
Bon Jovi - It's My Life
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי עונה 1 (התחלתי לראות מחדש את כל העונות כי התחיל בטלוויזיה) עברייני על (סדרה כל כך מטומטמת אבל המבטא הבריטי מושך אותי אליה...) פוש (אין מה לעשות. התאהבתי!) המלך ארתור
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת דברים מכעיסים.... אני שוכחת אותם....
משהו ששימח:
היומולדת מתקרבת!
משהו שהעציב:
חברה ממש טובה של חברה שגם אני מכירה אותה קצת והיא תמיד ממש חמודה וחברותית... היא עוברת תקופה קשה עכשיו ולשמוע על זה זה ממש עצוב...
ציטוטיה:
אחד הילדים בשיעור מוזיקה יוצא מהכיתה. גל (המורה): ראיתם איך כל הזמן יש לו חיוך ומבט מופתע? *מחכה אותו ממש ממש טוב* הילדים: מתחילים לצחוק עליו ואז מתחיל השיעור. הילד חוזר והמורה מתחיל לצחוק וכולם אחריו. גל: בדיוק ירדנו עליך! קצת התחשבות בו גל! אתה לא אמור להגיד לו שירדנו עליו! אני: אימא מאיפה הפרחים אימא: אשתו של בעלי קנתה לי אני: מורקיס, בהורוסקופ שלי כתוב שאני אקבל דברים ממש מגניבים ליומולדת. אז אני בונה על מתנה מגניבה. אני: את יודעת, בהתחלה כשקראתי את ההורוסקופ לא הבנתי איך הם יודעים להגיד שיש לי יום הולדת בקרוב. ואז נזכרתי שזה לפי מזל... (פרץ בלונדיניות שיצא ממני) אני *עונה לפלאפון*: הלו מור: אתלאמבינהאיזהמצחיקתודהשהכרתליאתהסיפורהזהאנייושבתעכשיועלהרצפהולאיכולהלהתרומםמרובצחוק- אני: מור! יותר לאט אני לא מבינה! מור: אתלאמבינהאיזהמצחיקתודהשהכרתליאתהסיפורהזהאנייושבתעכשיועלהרצפהולאיכולהלהתרומםמרובצחוק- אני: מורררר!!!!!!!!! יותר לאט!!!!!!!!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Damn Girl - AAR
המלצת השבוע:
תראו פוש ותשמעו את AAR ואם יש לכן יומולדת ושואלים אתכן מה אתן רוצות תגידו שאתן רוצות כרטיס מתנה לצומת ספרים (קניתי עם זה את בת בולין האחרת ואת הספר הראשון בסדרה החדשה של פרסי ג'קסון - למרות שאני לא אקרא אותו עד שיהיה לי גם את הבא - ועדיין נשארו לי 10 שקל לקנייה נוספת בצומת ספרים ככה שאם אני אבחר עוד ספר הוא יעלה לי עשר שקל פחות)
התמונה הכי חמה:
חתיך! הוא לומד בבצפר שלי ואני מאוהבת בו ברמת העיקרון!

בונא.. הלוואי עליי ללמוד איתך בבצפר!

החתיכים שיש לנו בבצפר הם קטנים יותר ממני!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש לנו שני חתיכים בבצפר...

לפחות לפי דעתי.. יש את זה שבתמונה ויש עוד אחד שגם הוא ממש חתיך! ויש עוד כמה שנראים טוב אבל לא יותר מדי...

זה פשוט עצוב!!

כאילו באתי לכיתה י"ב ואין שום חתיך?! (חוץ מאחד..) כאילו כשהייתי בכיתה ט' היו לנו כל כך הרבה חתיכים... למה התקופה הזאת עברה?!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכי את לא מסוגלת להסתכל על הילדים

(הבבונים יש לציין - כי כל הבנים בגיל שאתה נמצא בו הם בבונים) בתור חתיכים

../images/Emo204.gifלהלהלהלהלה, סופשבוע.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ערבוב מטורף של כל האלבומים.
לא משתנה הרבה. ^^
הלהקה המגניבה של השבוע:
KEANE, אין ספק.
קליפ שעשה לכן את זה:
*תוהה לעצמי מה ראיתי* ... אין.
לברג'.
הו, כריס.
הרצה מחודשת של עונה ראשונה של SPN לקראת החזרה מה-HELLATUS.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
צעקתי על התלמידים של ב-ט'. אין להם טיפת יחס של כבוד הדדי. מילא אלי, אבל אל חברים שלהם לכיתה? בושה וחרפה.
הלך לי שיעור גרוע בכיתה ח'. (כל כיתה ח', זה לא משנה איפה. ><'')
משהו ששימח:
אני משתפרת בהכנת מערכי שיעור. XD
הורדתי את טיטאניק בשעה. OO''
קיבלתי את הארווי חזרה! (הארווי = ה-MP3)
סיימתי לבדוק מבחנים לכיתה ט'! כיתה ח' - היר איי קאם.
חזרתי הבייתה ברביעי בלילה כדי לחגוג את ט"ו בשבט.
סושי!!!
משהו שהעציב:
חזרתי לירושלים ברביעי בלילה כדי ללמד בחמישי. ;;;;;;;;;
ציטוטיה:
יאיי! ^^ מתוך בוחן של כיתה ח' (על פאסט סימפל): Did the man the boxes-- כן, עידן, the man did the boxes, we dont know who he did next! מתוך דיאלוג בריסורס רום: בת א' (נשואה באושר, בהיריון): "So, do you want to get married?" בת ב' (צוחקת): "Not to YOU!" הלכתי עם תמר בעיר ועברנו ליד חנות שמוכרת דברים תימניים. ביניהם היה מסטיק תימני. אז הסתקרנו ושאלנו את המוכר מה זה. המוכר: "כשתגדלו ותתחתנו - תדעו." שתינו: "אווווווווווווו-קייייי. OO''." העברתי שיעור לכיתה ח', ופתאום צלצל הפלאפון. אני (בכעס): "של מי הפלאפון הזה?" המורה שלי (שצופה בי): "אמ...." אני: *PALMFACE* "שיט." הלכתי עם אבא שלי ואחי הקטן לקניות ודיברתי איתו כל הדרך באנגלית. כשהגענו לקופה הקופאית שאלה את אבא שלי אם כל המשפחה שלנו מדברת אנגלית. אבא: "כל הילדים מדברים אנגלית. והיא-" *מצביע עליי* -"מורה לאנגלית." קופאית: "אוי!" אבא: "למה?" קופאית: "היא נראית בת 17!" אני *מהצד*: "יאיי!" וגם בקפיטריה של החטיבה האישה שמוכרת שם סרבה למכור לי אחרי הצלצול להיכנס לשיעור כי היא חשבה שאני תלמידה. תגידו, אני נראית כזאת צעירה?
דיברתי עם אחת המורות והתלוננתי בפניה על אחד התלמידים שלה. היא: "מה הבעיה? תדפקי אותו עם הציון. זה הזמן, בתעודות!" אני: "הה. זה רעיון טוב. XD" אני ואחותי מלמדות פר"ח חל"ב (פרויקט של חינוך לבריאות) בכיתות א-ג. אז לימדתי אותם על גוף האדם, ושאלתי אותם למה לדעתם הצלעות בנויות בצורה מעוגלת. אני: "אז מה יש לי כאן?" *מחווה על איזור החזה בכלליות* ילד: "ציצי!" אחותי שאלה אותם איזה איברים הם מכירים בגוף האדם. תלמיד אחר: "ביצים!" שתינו רצינו להיקרע מצחוק.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
קולדפליי - טראבל.
המלצת השבוע:
תהיו טובות.
התמונה הכי חמה:
נואופ.

סופ"ש :)

למה הפורום מת?
מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא נראה לי שמעתי מק' השבוע... :)
Katy Perry הסוסה : Teenage dream Part of me Firework Hot n cold I kissed a girl Kansas- dust in the wind MCR- welcome to the black parade MCR- famous last worlds MCR – na na na
הלהקה המגניבה של השבוע:
MCR & Katy Perry
אני עומדת לראות היום את "על הזוג מורגן שמעתם?!"
ספר\פיק השבוע:
ה"פ 3,4 ופאנפיקים על הקונדסאים :)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שפתאום אני כן יכולה לגשת ללשון שוב...
משהו ששימח:
ראיתי את חברה שלי שלא ראיתי מלא מלא זמן :)) בקושי למדתי השבוע 91 באזרחות :)
משהו שהעציב:
עייפות!
ציטוטיה:
~אני ואחותי הקטנה משחקות~ אחותי:" אנסטסיה, את תהייה תמנון ואני אהיה שוטרית " אני:" מה את תהיה?! שוטרית?!" אחותי בשירותים (כי היא קטנה מדיי ולא יכולה לנגב לעצמה) "אנססטיה, הפעם לא לכלתי את כל האסלה.." ואני T.T לא יודעת מה להגיד לה XDD אני וחברה שלי מנסות ללמוד ללשון אני:" תגידי, נולדת בבית חולים?!" היא:"כן..." אני:" אוי את גיי, את עוצמת עיניים כשאת מבקשת משאלה?! ואני יודעת מה ביקשת!!" היא:"מה ביקשת?!" אני:"כלום" ~נקרעות מצחוק~ היא:" אז מה ביקשת?" אני:"כלום" היא:"מה ביקשת?" אני:" כלום! לא נפל לי ריס..." ~ושוב גל צחוק מטורף~ היא:" יצא לי כתב של רופאים.." אני:" של דולפין?!" היא:" קרעת לי את הספר" אני:" ים יבשה ים יבשה" היא:" נשים זה עם דוחה, חוץ מבר רפאלי" אני:" כן, 2 בצהריים זה ערב!" היא:" אני לא רוצה לשבת כמו גיי.." אני:" אז את שוכבת כמו גיי?!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שירים ראנדומליים של קטי פרי
המלצת השבוע:
אנשים תישנו!
התמונה הכי חמה:
איזה אהבלים XDDD

למעלה