../images/Emo204.gifלהלהלהלהלה, סופשבוע.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ערבוב מטורף של כל האלבומים.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
לא משתנה הרבה. ^^
הלהקה המגניבה של השבוע:
KEANE, אין ספק.
קליפ שעשה לכן את זה:
*תוהה לעצמי מה ראיתי* ... אין.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לברג'.
הו, כריס.
הרצה מחודשת של עונה ראשונה של SPN לקראת החזרה מה-HELLATUS.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
צעקתי על התלמידים של ב-ט'. אין להם טיפת יחס של כבוד הדדי. מילא אלי, אבל אל חברים שלהם לכיתה? בושה וחרפה.
הלך לי שיעור גרוע בכיתה ח'. (כל כיתה ח', זה לא משנה איפה. ><'')
משהו ששימח:
אני משתפרת בהכנת מערכי שיעור. XD
הורדתי את טיטאניק בשעה. OO''
קיבלתי את הארווי חזרה! (הארווי = ה-MP3)
סיימתי לבדוק מבחנים לכיתה ט'! כיתה ח' - היר איי קאם.
חזרתי הבייתה ברביעי בלילה כדי לחגוג את ט"ו בשבט.
סושי!!!
משהו שהעציב:
חזרתי לירושלים ברביעי בלילה כדי ללמד בחמישי. ;;;;;;;;;
ציטוטיה:
יאיי! ^^ מתוך בוחן של כיתה ח' (על פאסט סימפל): Did the man the boxes-- כן, עידן, the man did the boxes, we dont know who he did next! מתוך דיאלוג בריסורס רום: בת א' (נשואה באושר, בהיריון): "So, do you want to get married?" בת ב' (צוחקת): "Not to YOU!" הלכתי עם תמר בעיר ועברנו ליד חנות שמוכרת דברים תימניים. ביניהם היה מסטיק תימני. אז הסתקרנו ושאלנו את המוכר מה זה. המוכר: "כשתגדלו ותתחתנו - תדעו." שתינו: "אווווווווווווו-קייייי. OO''." העברתי שיעור לכיתה ח', ופתאום צלצל הפלאפון. אני (בכעס): "של מי הפלאפון הזה?" המורה שלי (שצופה בי): "אמ...." אני: *PALMFACE* "שיט." הלכתי עם אבא שלי ואחי הקטן לקניות ודיברתי איתו כל הדרך באנגלית. כשהגענו לקופה הקופאית שאלה את אבא שלי אם כל המשפחה שלנו מדברת אנגלית. אבא: "כל הילדים מדברים אנגלית. והיא-" *מצביע עליי* -"מורה לאנגלית." קופאית: "אוי!" אבא: "למה?" קופאית: "היא נראית בת 17!" אני *מהצד*: "יאיי!" וגם בקפיטריה של החטיבה האישה שמוכרת שם סרבה למכור לי אחרי הצלצול להיכנס לשיעור כי היא חשבה שאני תלמידה. תגידו, אני נראית
כזאת צעירה?
דיברתי עם אחת המורות והתלוננתי בפניה על אחד התלמידים שלה. היא: "מה הבעיה? תדפקי אותו עם הציון. זה הזמן, בתעודות!" אני: "הה. זה רעיון טוב. XD" אני ואחותי מלמדות פר"ח חל"ב (פרויקט של חינוך לבריאות) בכיתות א-ג. אז לימדתי אותם על גוף האדם, ושאלתי אותם למה לדעתם הצלעות בנויות בצורה מעוגלת. אני: "אז מה יש לי כאן?" *מחווה על איזור החזה בכלליות* ילד: "ציצי!" אחותי שאלה אותם איזה איברים הם מכירים בגוף האדם. תלמיד אחר: "ביצים!" שתינו רצינו להיקרע מצחוק.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
קולדפליי - טראבל.
המלצת השבוע:
תהיו טובות.
התמונה הכי חמה:
נואופ.