איזה לק נלבש לאמצע השבוע??

iefrat

New member
ספרי איך הפורמולה?

גם אצלך דלילה? הצבע נוזל ונמרח וצריך חבילת קיסמי אוסניים טבולה באציטון? או שרק אני לא מסתדרת עם סמוקין הוט ו מרינו קול היפים אך נוזליHם של ESSIE.

מ ס ט י ק

New member
הוא באמת נוזלי

אבל שתי שכבות עשו את שלהן... אני אוהבת את צבע הזה אבל נמאס לי ממנו די מהר על הציפורניים, לדעתי מחר או מחרתיים הוא כבר יוחלף (כרגע אני חושבת על להחליף לסקסי דיוויד של אסי)

RUTHIE1

New member
באיחור מה - CUTE AS A BUTTON - ESSIE

כן אני יודית שחורף וזה צבע קייצי. פשוט הערב קיבלתי בהחלפה עם דייזי דאק ומתה לנסות...

איילת

New member
הירושלמיות בינינו...

יכולות לנצל את הדיל שיש היום ב-BUY2
אני בוחרת פרנץ' לאמצע שבוע

iefrat

New member
שווה, אך אני מעדיפה לקנות לק ולמרוח בעצמי

לשייף לעצמי, בזמן ובנוחות שלי וכשיבוא לי יהיה לי אותו שוב...

lilo4

New member
שיק 120

אני מאוהבת בלק הזה :) הוא אחד מהראשונים שקניתי, והוא עדיין מיוחד בעיני. אני דיי בטוחה ששיק שינו את הפורמולה שלו, והיום הוא סתם לק ורוד
הייחוד של הלק הזה שיש בו נצנצים מוזהבים קטנטנים. הם כמעט ולא מורגשים, אבל נותנים ללק אפקט מאוד מיוחד. והפעם אני מתלהבת בגלל המדבקות שהדבקתי על הציפורניים
(הסתובבתי אתמול בבית כמו ילדה קטנה- "אמא! תראי מה יש לי על הציפורניים! אבא! תראה גם!". הייתי צריכה לבקש שיקנו לי ברבי, אם אני כבר בקטע
) ועכשיו לתמונות: אני אעלה קודם תמונה שממחישה את הגוון האמיתי שלו, ופחות רואים בה את הנצנצים. בתמונה השנייה הגוון לא מדויק, אבל אפשר לראות את הנצנצים

lilo4

New member
עוד תמונה ../images/Emo8.gif

כאמור, הגוון כאן לא בדיוק נאמן למציאות

לייף 269

מריחה נוראית, המברשת שלהם עבה בטירוף, אבל אפשר להסתדר... אני סך הכל מרוצה מהתוצאה... תתעלמו מהפספוסים פה ושם... אני אנקה אחר כך...

למעלה