איך היה השבוע שלי?

../images/Emo141.gifאיך היה השבוע שלי?../images/Emo141.gif

קופצת לגיחה קצרה כדי לפתוח את פינת שחרור הקיטור השבועית. כולה שלכן.

נונינקה

New member
כרגיל. בית עבודה בית עבודה

לא נרשמו דרמות מיוחדות. מנסה להשתלט על עבודה שאני צריכה להגיש ביום ראשון הקרוב, ללא הצלחה. תולה תקוות בסוף השבוע. אבל, בזכות זה שלא ישבתי עליה ביליתי הרבה עם הקטנצ'יק בכל יום אחר הצהריים ועשינו כייף. עכשיו, סתם יושבת ובוהה עד שהאיש יחזור מהופעה של אהוד בנאי, אליה הלך עם חברים. רק דבר אחד קטן הצלחתי לעשות למען עצמי: קפצתי לשדרות המעצבין ויצאתי עם בגדים. למי שמעוניינת, באזה"ת הישן בנתניה יש את שדרות המעצבים ועד שבוע הבא מחסלים את הקיץ. לא הכי זול, אבל יש הנחות ו 1+1 זהו, שהשגרה רק תמשך. שבת שלום לכולן.

../images/Emo140.gif איזה קטע

בדיוק עכשיו חזרתי מההופעה. היא הייתה מעולה. כל כך נהנתי. וחוץ מזה יש לי כרטיס חבר של "שדרת המעצבים" אז אם צירצי פעם הבאה שאת הולכת לשם לקחת את הכרטיס את מוזמנת.

rona25

New member
שבוע מגעיל וקשה../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

הייתי קרובה מדי אחה"צ לאיבוד שפיות והתמוטטות עצבים כשהשיא נרשם היום כששתי אחיותי באו אחה"צ ל"עזור" לי והוציאו אותי מהכלים לאט לאט ובזהירות

../images/Emo9.gifנחמד

זה התחיל בשבת שההורים שלי הפתיעו ולקחו את אלמה איתם לחברים ופתאום היינו לבד לכמה שעות טובות. היינו בבית , היינו בסרט, לבד. רק כל הזמן הזה ניקר לי בראש כל הזמן מה איתה ואיך ומה היא עושה והתגעגתי. בכלל שהם אמרו שאם אנחנו רוצים הם ייקחו אותה, ישר התגלגל לי לא לקדמת הפה, אבל עצרתי את עצמי והכרחתי לשחרר ולתת לנו קצת זמן איכות ביחד. כדי להתרגל לרעיון גם הלכנו לפני יומיים לאכול בערב שנינו לחגוג את סיום לימודיו, גם הפעם הורי שמרו. היה ממש כיף וטעים. קשה לשחרר ולעזוב אות האפילו לקצת אבל זה לא ייאומן כמה הגעגועים ממלאים מצברים וסבלנות.

Rplus1

New member
אם...

אכתוב שאני אכולת קנאה בכל זאת תדעי שאני גם מפרגנת? אני כל כך רוצה לצאת לבד והיא עושה בעיות עם בקבוק, אז אני לא יכולה. קצת נמאס לי להיות אמא 24 שעות ביממה, גמני צריכה קצת להתגעגע

../images/Emo24.gif

בודאי שאני יודעת.וגם יודעת כמה זה קשה בעיקר כי רוב הזמן אני איתה לבדי ובדרך כלל כשאבא שלה חוזר הביתה היא כבר ישנה, ככה שרוב הטיפול והעומס הם עלי.מה שכן הייתי עושה במצבך זה לצאת אפילו לקצת שמתאפשר בין הנקות.להניק וללכת אפילו לבית קפה מתחת לבית. כשהיא תרצה שוב לינוק יקראו לך.אפילו זה, שעה שעתיים להתאוור ולצאת לבד זה המון, באמת, תנסי.

Rplus1

New member
תודה חומד

אני יוצאת לשעה-שעתיים אבל לאורך תקופה גם זה מתחיל להרגיש חנוק. מקווה שהמוצקים ישחררו אותי קצת. שיהיה שבוע טוב. ארוך ורגוע וטוב.

אחלה שבוע

לא עשיתי כמעט כלום
בתחילת השבוע נסעתי עם הלל למשתלה וקניתי שתילים נהדרים וגיננתי להורים שלי בהפתעה, ובהמשך היה כל-כך חם שישבתי בבית במזגן ושיחקתי עם הלל והיה נורא כיף. גם חברה טובה באה לבקר אחרי המון המון זמן ועשתה לי טוב על הנשמה. לסיום נסעתי לבית של ההורים וניקיתי אותו קצת לקראת שובם וקניתי מלא דברים שלא ירוצו לקניות ביום שישי והם כל-כך שמחו כשהגיעו וזה עשה לי טוב בלב. האמת שהם כל-כך נהנו בטיול ומילאו מצברים שממש נהייתי מאושרת מזה. הם נסעו כאלה מרוטים שפחדתי שהם לא יהנו.

ציף שלי

New member
עבר מהר... שבוע 39 בפתח...

היינו עם ישי בבריכה.
הייתי בבדיקת רופא וצ'ופצ'יק שוקל 3.200 ק,ג
והראש כלפי מטה.
הבית מתקדם וכבר הרכיבו את המטבח.
יצאנו עם חברים ו...ישי ישן בעגלה. סוף שבוע נפלא וקריר לכולן

מעיןבר

New member
עמוס ../images/Emo178.gif

השבוע הזה טס לי. ביום ראשון היתה הבחינה האחרונה בתואר (פרט למבחן הגדול על התיזה
). הייצתי גם כל היום עם צוואר תפוס אז חזרתי הביתה ודי התמוטטתי... מזל שהמנקה נזכר לבוא אז לפחות היה לי בית נקי
ביום שני - עזרתי לאמא שלי עם איזה אירוע... ביום שלישי - עבדתי קשה כל היום כדי לעמוד בכמה מטלות בענייני עבודה שהבוס שלי ביקש לראות כשהוא חוזר מחו"ל והבוס חזר כבר ביום חמישי שעבר
זיוי לקח את אדוה לאמא שלי וכשהם חזרו הילדה הקיאה כל הלילה
אז ביום רביעי היא נשארה איתי בבית לראות שזה בסדר (בגדול, היו לנו 3 פעמים הקאות בהפרש של 3 שעות האחת מהשניה, ללא חום וללא שילשולים). אתמול עבדתי מצאת החמה עד צאת הנשמה במעבדה - אני נורא אוהבת את זה אבל חזרתי הביתה על 4... היום אנחנו צובעים לאדוה את החדר וגילינו לבאסתנו שהקירות בדירה צבועים ביד סינטטי, מה שמחייב שכבת בונדרול וזה עוד עבודה
לא ראיתי כמעט מחשב, שלא לדבר על לכתוב (פרט לעידכונים על אפרת12
). קמווה ששבוע הבא יחזרו לי החיים למי מנוחות...

הרבה יותר טוב!

אני לא ממש זוכרת מה עשיתי השבוע כי הוא טס כל-כך מהר. אבל הקפדתי לנוח כל יום בצהריים ואפילו הצלחתי לישון כחצי שעה, שממש החזירה לי את הכוחות. אני לא מאמינה שהחצי שעה הזו במשך היום זה מה שעושה את ההבדל בין הסמרטוט שהייתי למה שאני עכשיו. השותפה שלי חזרה מחו"ל מה שאומר שחוזרים לשגרה של עבודה.

rona25

New member
מדהים איך ששינה טובה עושה

את ההבדל ואת הופכת לאדם חדש
אני היום יבבתי בבכי והכל נראה לי שחור אחרי לילה נטול שינה, החצי שלח אותי לישון בין 11 -12 ולקח על עצמו את מטלות הבית ואחרי שעה קמתי בנאדם חדש לחלוטין

למעלה