איך היה השבוע שלי?

neta2

New member
שלי היה חביב ביותר../images/Emo9.gif

חגגנו יום שנה להיותנו יחד (לא נשואים אז לא יכולה לומר יום נישואין) והאיש סידר בייביסיטר והפתיע אותי עם מקומות למסעדת הסושי שאני כה אוהבת (קאי פרש). יאמי! וכי הבן שלי מדהים אותי בכל יום מחדש ואני כל-כך אוהבתותו. והפחות טוב זה שהוא ממשיך לקום 2-3 פעמים בלילה והשינה שלי בקאנטים. סופש מקסים לכולכם, אנחנו בשבת נוסעים לראש-פינה לאחוזת שולמית לצהריי יומולדת.

sael

New member
לי היה שבוע ממש נחמד

בעבודה היה שקט ורגוע ויצאתי כל יום לפני הזמן, ויומיים השבוע הספקתי אפילו לישון שנת צהריים לפני שהייתי צריכה להביא את עמית מהגן. ולסיום השבוע הזה, היתה לי היום הסקירה המוקדמת המוצלחת שהפכה אותי לאדם יותר רגוע.

yaelia

New member
שבוע רגוע יחסית

רק החום הזה הופך אותי לסמרטוט
הללי היה מתוק במיוחד, אפילו כשאני הייתי קצת חסרת סבלנות. סוף השבוע עומד בסימן העזיבה של החברה הכי טובה שלי לניו-יורק ומסיבות פרידה עמוסות דמעות (אלכוהול אסור לי). חוץ מזה הייתי אצל הרופאה שלי, העובר נראה מתוק מאוד (כמו דלעת קטנה), רזיתי אי-אילו קילואים שזה משמח מאוד, בעיקר בהתחשב בעובדה שאני לא עושה כל דיאטה, ובשבוע הבא אני צריכה לקבוע לי תור למי שפיר ןלכל הבדיקות האחרות שישללו (אינשללה) מומים למינהם. שיעבור בשלום
קיבלתי במתנה את ההארי פוטר החדש ואני זוממת עליו במהלך השבת

daldan

New member
שבוע וירוסי למדי

הוירוס שלא ממש עזב אותנו משבוע שעבר דאג שאני אהיה עם יואב את מרבית השבוע בבית. מה שאומר שאני נעדרת מהעבודה כמעט ארבעה שבועות באופן לא רצוף. מקווה ששבוע הבא נחזור לשגרה (גם ככה עוד שלושה שבועות הגן יוצא לחופשה ואני בבעיה)

lulyK

New member
טוב אך עמוס רגשית.

עברנו את השקיפות העורפית (תקינה, תודה לאל). החלטתי (החלטתי ולא החלטנו
) ללכת על דיקור מי שפיר ואני מקווה שזה יעבור בשלום (בדרך עוד יש סקירה מוקדמת). מצאנו במהירות מפתיעה דירה מתוקה מאד, עכשיו רק צריך לעבור את שבוע הגיהנום של המעבר. אח"כ נוכל להרים רגליים ולהתרגש מאד (נראה לי שהמעבר ישפר משמעותית את חיינו. חיי, בעיקר).

ornaok

New member
גם אני מפנטזת על מעבר דירה

אבל זה לא נראה באופק. שיהיה בהצלחה ותתחדשו!

sipi1

New member
בעיקר מבולבל

יומיים בהם היינו כולנו סביב המצעד בדרום השאירו הרגשה כבדה בלב, ומצד שני גם תקווה שלמרות הכל נצליח לעבור את התקופה הרעה הזו ועדיין להישאר עם אחד. חוץ מזה - עוד שבוע של חופש עבר לו. עוד חמישה וחצי שבועות, אפשר להתחיל להתעודד...

galiaS

New member
היה טוב. הכי חשוב שגם שבוע הבא יהיה

טוב. היתה סקירה מקודמת שהיתה תקינה
וגילינו שיש לנו בן. מאד מרגש. עבדתי נורא קשה. אני גמורה. היום נטע נשארת אצל לישון אצל ההורים שלי ואנחנו נוסעים למסיבה. תחזיקו לי אצבעות ששבוע הבא יהיה טוב. יש לי תור לדיקור מי שפיר ביום שיש הבא והלחץ כבר יושב לי טוב טוב בחזה.

lulyK

New member
בהצלחה גליה. אצל מי?

בטח כבר דיברנו על זה ואני לא זוכרת.....

למעלה