תאקניו.. איפה יש פאנקי פיש?.. אני ראיתי בעיקר בחנויות פאקצות..
C crash for pleasure New member 30/9/05 #49 המממ... אני יודעת רק שיש פאנקי פיש ברחובות בקניון רחובות ובכפר סבא באיזשהו קניון... חנות קטנה וורודה אבל 3 זוגות גרביים ב20 שקל זה משתלם
המממ... אני יודעת רק שיש פאנקי פיש ברחובות בקניון רחובות ובכפר סבא באיזשהו קניון... חנות קטנה וורודה אבל 3 זוגות גרביים ב20 שקל זה משתלם
C CHeerleadER New member 28/9/05 #10 שלומות ../images/Emo9.gif מעוינים? מממ אני יודעת שבהיפר-נטו יש מלא גרביים משובצים ומעוינים וכל מיני כאלה בכל מיני צבעים. ובכלל במחסני ביגוד.
שלומות ../images/Emo9.gif מעוינים? מממ אני יודעת שבהיפר-נטו יש מלא גרביים משובצים ומעוינים וכל מיני כאלה בכל מיני צבעים. ובכלל במחסני ביגוד.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 29/9/05 #34 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif נדמה לי שראיתי משו בסגנון בגולף
S Sweet Clementine New member 30/9/05 #48 ../images/Emo141.gif דנדשים בפורום ../images/Emo24.gif שרשרו את עצמכם הנה.
F Fearless Cherry New member 30/9/05 #52 מעולם לא הצטרפתי רשמית.. אז.. אני שירי, בת 19.. קוראת פה מדי פעם (כשאני לא בצבא :/) , ומשתדלת להגיב לפעמים.. שיהיה סופ"ש נהדר!
מעולם לא הצטרפתי רשמית.. אז.. אני שירי, בת 19.. קוראת פה מדי פעם (כשאני לא בצבא :/) , ומשתדלת להגיב לפעמים.. שיהיה סופ"ש נהדר!
מ מלפומניה New member 30/9/05 #55 מכנסיים...עזרה!! איפה חביבה ממוקמת ומה הסגנון שהיא מוכרת? אני מתה למכנסי ויניל\ עור, דמוי עור, שישבו הכי צמוד ומחמיא שיש.... אוף.. תודה על קבלת הפנים אין מקום כמו הבית, ואין מקום כמו פורום אופנה האלטרנטיבית של תפוז.. שלכם, לירונה
מכנסיים...עזרה!! איפה חביבה ממוקמת ומה הסגנון שהיא מוכרת? אני מתה למכנסי ויניל\ עור, דמוי עור, שישבו הכי צמוד ומחמיא שיש.... אוף.. תודה על קבלת הפנים אין מקום כמו הבית, ואין מקום כמו פורום אופנה האלטרנטיבית של תפוז.. שלכם, לירונה