הודעת הנהלה

אִיתַי

New member
../images/Emo141.gif הודעת הנהלה ../images/Emo141.gif

שלום לחברי הפורום, כפי שאתם בטח כבר יודעים, אני מתגייס ביום חמישי. הכותבת "גק2" מהפורום היא אחותי, והיא תוכל לעדכן אתכם בנוגע אליי, וגם לעדכן אותי בכל המתרחש בפורום (כמתבקש מתפקיד המנהל...). אשתדל לבקר בפורום כמה שרק אפשר, וכמה שיותר, כדי שאחזור לעניינים בקלות. (אשתדל מדי פעם גם לגלוש באמצעות הסלולרי שלי). אני מקווה שהפורום יישאר נעים ופעיל גם בהיעדרי בתקופה הקרובה, ושתמשיכו לבקר, לכתוב, לשאול ולהשיב. היו שלום,

LCA

New member
כל כך קרוב?

לאאאאאאאאאא! אל תעזוב!!! נתגעגע
אנחנו נודיע לצבא שאתה נכס חיוני לפורום, בלעדייך אין פורום!!! השפה העברית תדרדר עוד יותר אם תתגייס ותעזוב אותנו.... שיהיה בהצלחה!!

Yuvalenko

New member
אתה נכס צאן ברזל!!! לאאא!!! דונט גו

איתי...
אוף, טוב, זו לא בחירה שלך אני מבין.. המון בהצלחה!!

אִיתַי

New member
../images/Emo47.gif לחברי הפורום ../images/Emo47.gif

תודה. אני מקווה לחזור במהרה לפורום, או לפחות להתעדכן עד כמה שניתן. אם אתם מעוניינים לפנות אליי, בכל בקשה, עצה, עזרה ושאלה - אני תמיד לרשותכם:
במסרים של תפוז.
ב ICQ שמספרו: 312357445.
באי-מייל: [email protected]. להתראות

איתיוששששששש

אוף איתך!!! מה עכשיו נעשה בלעדייך?!?! תגיד לי!!! אוף. בכל מקרה, תהנה לך בצבא. שפשוף קל ונעים. תבוא לקפוץ ולבקר בשבתות. תזכור לקרוא מילונים ולאכול מלונים בשעות הת"ש שלך!

or99

New member
מה קרה? יש עוד יומיים! טוב נו...

אי אפשר לעמוד מנגד... תיהנה בטירונות, קח הכול בקלות ואל תתקן טעויות של המ"כיות! מילונים בשעת ת"ש? איפה... (ומלונים בשעת ת"ש זה בכלל חלומות באספמיא).

or99

New member
אגב, חבר שלי הזכיר לי שזה...

בכלל שעת ט"ש (= טרום שינה).

adi1979

New member
בהצלחה למתגייס!

זכור: ישנם כמה ימים קשים מאד במהלך השרות: 1. הלילה הראשון (הלילה בו אתה מבין שכל עוד הכל בסדר אתה שייך לצבא במשך שלוש שנים) 2. כל יום ראשון החל מסוף הטירונות, בכל מקום חדש בו תשובץ 3. כל יום פזמ"י, קרי, עבר עוד חודש, נשארו עוד המון טיפ קטן- בימי א', לאחר החזרה מהבית, תעסיק את עצמך ככל שתוכל, בכדי להימנע מ"שביזות יום א'", עליה כתבו יו2 את השיר- סאנדיי בלאדי סאנדיי

אִיתַי

New member
תודה../images/Emo70.gif

LCA, גם אני אתגעגע (מאוד). אני לא עוזב, ואמשיך לשמש כמנהל. יובל, זו באמת לא בחירה שלי, אף על פי שאני די מעוניין להתגייס (להכיר אנשים חדשים, מסגרת חדשה. נראה לי מסקרן מבחינה מסוימת). טייסת הכי הכי, תודה! אסופית, לחייל הרומאי שבציור אני לא ממש דומה, אבל תודה על ההשקעה! נועם, אני לא חושב שאקרא מילונים בטירונות (אני בטח אהיה כל כך עייף...). אור, אני בהחלט אשתדל להמנע מתיקון טעויות הלשון של מפקדי צה"ל (לא נראה לי רצוי במיוחד...
). עדי, ברוך הבא!
, תודה על העצות, קראתי והפנמתי. זה הזמר, תודה! גיא, בהחלט מותר לשאול לאיזה חיל, העניין הוא שאני עצמי עוד לא יודע...

tribe spirit

New member
אוו...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך בהצלחה!! באמת תחסר פה איי סופוז.... אז שיהיה לך גיוס קל נעים מוצלח וכו',ובוא לבקר בקרוב!~

iriskat

New member
מקווה שעוד לא מאוחר לאחל-

גיוס קל ונעים ושרות צבאי מהנה ופורה!

donatela

New member
וגם ממני ../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|

היה כיף, שמור על עצמך ושמור על קשרררר

למעלה