היום ב-
אנשים

yardenbm

New member
אני נשארתי לראות ת'שידור חוזר

כי לא הייתי בבית ב8 נראה לך אני אוותר על לראות קצת אושרי

../images/Emo210.gifחחחח קשששש...גיי!../images/Emo6.gif

אבל לא כזה הבנתי.. רן אמור להיות זה ששיחק את זוהר.. אבל אם עכשיו הוא התגייס אז כשהוא בעונה הקודמת הוא היה כאילו בן 17?!?! נאממ.

AvtipuS

New member
18

הוא התגייס בן 19, הוא ואריאל (נו איך שקוראים לו) קיבלו דחיית גיוס >.< אמרו את זה והשהציגו אותם בהתחלה היה כתוב תשם שלהם וליד זה "19."

קשש פרסומות סמויות

חדשות 10 גלצ צנחנים סאן אנד ביץ' חברה של זוהר שיכורה מדברת כמו מיכל חעחעחעחעחעח צ'יקן ליטל (זה לא היה איזה סרט?) תל אביב סיטי רינו צרור החייל הזה שמהציור שלו זה עץ עזריאלי הוא אמר fucking ehhh כמו בריטי אוריגינל חיל אויר (כנפיים) חחחחחחחחחח אפרת גוש!!!!!! קבלתם בראש... היא שרה יותר טוב ממנה חחחחחחח טורט - אהבת חיי עשיתי את זה פעם נאם נאם טלנובלה בע"מ אדם חעחע איייי שירי גולד לשירי מימון בילדות רעות קוראים לה מאיה גולד וזאתי מאיה משהו וקוראים לה שירי גולד חעחעחע שריד חדד עברי לידר yamaha גבעתי מה רב אלוף??? הוא היה רמטכל לפני 10 דקות. חעעחחעח היא גם שרמוטה כמו.. תפיללללללת האדםם ... איזה שיר *חנוק* שלללללללללללום!

AvtipuS

New member
היא ממש לא עושה את זה יותר טוב

מאפרת. ממש לא. אבלאבלאבלאבל דנה עדיני

אפרת P

New member
וואי היא ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

פעם ראשונה שאני רואה תמונה שלה... היא שרה מדהים מדהים.

AvtipuS

New member
באמת שרה מדהים

למי שלא יודע (נו באמת) היא שרה עם דניאל סלומון את "רבות הדרכים" והיא חלק מהרכב הבנות "הבנות נחמה" (עם MC קרולינה ועוד מישי שכרגע ברח לי השם שלה) שהן התמודדו בתחרות השירים של ישראל לפני כמה ימים והיה להם שיר ממש יפה...

למעלה