היום ב-
אנשים

Kakashi Sensei

New member
אני צריך לדעת דברים כאלה אנשים! ><"

טוב עכשיו ברצינות, לינקים למידע בסגנון יהיה נחמד ^^"

keep smiling

New member
כל הכבוד. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אמ.. לא אוהבת אותך יותר, שאריות של חומה? י-י;; XDD רוצחת חומות! DUCK ATTACK עלייך. [כן, אני נורא נהנת לשים תמונות מטומטמות. ווהו.]

Goggle Girl

New member
את מעיזה להשתמש בברווזי גומי נגדי?!

זו שהיא ברווז הגומי המוצהר של כל חבריה?! you picked the wrong duck to mess with ><

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כן, גם לי הייתה תעודה כזאת

בכיתה ז'. XD חכי חכי שתגיעי לכיתה ט'. ... טוב, בעצם, עכשיו שאני חושבת על זה ט' רגילה זה לא כזה נורא
. לפחות לא שלנו. קיבלתי 70 במבחן במורשת והייתי המקום השני בכיתה בציון! (כי המקום הראשון עקף אותי בשלוש נקודות שלמות :O!) אה. אסימפטוטות! ;ם; אחלה תעודה, אגב, יוני. כל הכבוד. את לא לומדת אומנות, כדי לעשות איזה עוד מאה ככה מהצד בשקט?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אין לנו אומנות השנה, זנות. ><

אני גם לא בטוחה ששנה הבאה יהיה. טחח זה קקי של בצפר. O: ואממ, תודה. XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif עכשיו אחרי שהסתכלתי ביתר

עיון בתעודה, ראיתי שקיבלנו בדיוק אותם ציונים XDD רק שלא הייתה לי ידיעת הארץ. אבל גמ'ני קיבלתי 75 בספורט, והמורה שלנו לספורט בכיתה ז'... היה המורה לספורט הכי קשוח שתראו בחיים. הוא עשה לנו מילואים ב45 דקות כל פעם, ואז היה מספר לנו כמה זה בקלוריות ("כרגע עשיתם רבע פרוסת עוגת שוקולד!" היה מספר לנו כשהיינו שוכבים מיוזעים וחנוקים על רצפת המכון המטונפת. אח, הזכרונות ;[) אבל לא הייתה לי ידיעת הארץ. והיה לי היסטוריה (קיבלתי מאה :p) ובערבית קיבלתי רק 96 ;[.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif המורה לידע הארץ זונ. >:

האמת, המורה שלי לספורט היא קקי למדי, אבל אם היא נתנה לי עובר אפילו אחרי שלא באתי לשלושת רבעי מהשיעורים ולשיעורים שכן באתי ישבתי בצד, זה בטח אומר שעמוק בפנים מסתתרת נשמה טובה. אומשו. XD איזה כיף לך שלא הייתה לך ידע הארץ. |שנאה עזה| ומי המורה זונה שהורידה לך ארבע נקודות בערבית? אני ארביץ לה >:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif עכשיו יש לי ידיעת הארץ. של"ח.

עם מורה כל כך מעצבן ._.;;;;;;;;;;;;; עדיף שנאי לא אתחיל לדבר עליו XD וקראו לה ליאת אומשהו. לא זוכרת אותה כבר. לא אוהבת כל כך הרבה ערבית שזה ישנה לי. אנגלית
.~! מה שמזכיר לי, שכתבתי בבוק ריפורט את תיאוריית סנייפ-היה-מאוהב-בג'יימס-ועכשיו-הוא-בעצם-מאוהב-בהארי, והמורה כתבה לי על זה NICE XDDD!!!! וגם כתבתי שסנייפ יציע להארי נישואים ועל ג'יני יפול עץ וסנייפ והארי יתחתנו וולדמורט ימות מלב שבור
^_^~! 100. היחיד בכיתה. בוחע, איזה שוויצרית אני ^_~

Hinamori

New member
../images/Emo27.gif

[חתכתי את כל השטויות האחרות, אנשים היו חוסמים אותי במסנ]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif לאאאאאאאאאא!

למה חתכת! איפה המארצ'יוסוי המושימושלם שלי! ;;

למעלה