היי אביבה שירשור חדש - אומץ

1234ab

New member
../images/Emo141.gifהיי אביבה שירשור חדש - אומץ

אומץ??? אני אישית מעדיפה לומר "כוח פנימי" תחושה של איזה כוח שהוא "ללא גבולות" (והוא ישנו בכמויות...
) "אומץ" בחוויה שלי נשמע כמו משהו חיצוני... (גם קראתי פה אני לא מצטטת שכתבו "קיבלתי" או משהו דומה לזה...) מקבלים...משהו מבחוץ..משהו שהוא לא שייך לך...חיצוני.. את ה"כוח הפנימי" הזה שואבים בפנים.... המשך יום נפלא לכולם עם המוןןןןן כוח

Deerest

New member
../images/Emo10.gif מה? רק אביבה כאן? ../images/Emo10.gif

(o.k. קראתי את סוף השרשור הקודם) מעניין, שוב דימוי מעולם הרכב. נראה לי שאותו כח מניע ישנו בכל אחד מאתנו, נולדנו איתו. פשוט עם הזמן נבנים כל מיני מעצורים. האומץ הוא לשחרר אותם, ולו מעט.

1234ab

New member
לא יודעת למה אך אני

לא מצליחה להתחבר למילה אומץ. לא צריך "אומץ" ע"מ לשחרר את המעצורים (שעליהם) דיברת.. אני לא מצליחה למצוא את המילה המתאימה שתתאים לי בדיוק כתחליף לאומץ...

אומר לך מה קורה כשאני לא

מצליחה להתחבר למשהו. זו יכולה להיות מילה או מקרה שקורה. אז, אני לוקחת אויר, מרחיבה חזק את הריאות כי זה נותן לי תחושה שאני טיפה יותר "גדולה" בנפח, כדי להכיל את המילה או המקרה... זה שאני לא מתחברת למשהו אומר לי שיש לי מה לעשות שם... ושום תחליף לא יכול להחליף את הדבר האמיתי... מממממ...יש לי אסוציאציה מאוד מסוימת עכשיו... ...לא מעשנת!...

Deerest

New member
איזה פורום זה?

עד מתי את "עושה שם" בשביל להתחבר? יש דברים שלא מתחברים אליהם, לא? היה היה פעם שבדקתי רכב לפני קניה והטסטר רשם, בין השאר, בדיאגנוזה שלו על האוטו: "מעשן בהנאה". מצאת כבר תחליף ל..... אסוציאציה?

למה לא מתחברים?

מתחברים להכל בכל מיני חיבורים. עושה עד שזה בא. תחליף לאסוציאציה - הכרה משוטטת. עם זה הכי נוח לי....

spectacular

New member
../images/Emo163.gifאני חולמת מלא

לפעמים אני קמה עיפה מרוב פעילות סוערת שהיתה לי בחלום. יום טוב ,שולחת לך

שני את כיוון המיטה שלך...

אם זה מפריע לך. אם לא אז לא... את הולכת לישון?
הרעיון שאת כל כך רחוקה וגם קרובה... מדהים אותי... כמה אפשר להתקרב רק עם מילים...

spectacular

New member
../images/Emo12.gifאיזה כיף זה אינטרנט,

עוד לא הולכת לישון, אני אוהבת לחלום,יש חלומות שנותנים לי הבנות , אני חולמת המון על אבא שלי, וזה ממש כיף, כמעט כל לילה וכמעט כל חלום הוא שם, הוא חי איתי בלילה בחלום, והחלומות שלי הם הרפתקאות,כמו סרט. אני מנסה שיהיה לי חלומות צלולים,עוד לא ממש הצלחתי. לפעמים הקרוב רחוק,וההיפך, לפני 50 שנה היינו מתכתבים ומקבלים מכתב מעוך ומקומט כל איזה חמישה חודשים, איזה כיף זה אינטרנט? את באה לבקר במאדים?שמעתי שבונים שם כפר נופש.

כן, בדיוק דברתי על זה אתמול...

שהייתי רוצה להיות כאן כשזה יקרה... הלוואי שזה יקרה מהר. בינתיים אני משתדלת כמה שיותר כאן... להאדים. וגם... חלומות צלולים הם החיים...

Deerest

New member
חלומות... איזה כיף.

כאשר אני הולך לישון בסביבות 10 אני מצליח לחלום צלול. זה קורה לי רק בחצי שנה האחרונה. וזה קורה רק לפנות בוקר, בסביבות 4, מתעורר, חוזר לישון ולאותה נקודה בחלום בה עזבתי. זה דבר מדהים... ההליכה על הקו הדק בין ערות לחלום כאשר ההחלטה אם להתעורר או להמשיך לחלום ממש בידי. להחליט מה לעשות בחלום, עם מי לדבר ועל מה, ממש לשמוע ולזכור מה נאמר, להבין, לשנות... וואוו. אני מנסה עכשיו להחליט על נושא החלום לפני שאני הולך לישון. נ.ב. יש לך מסר.

spectacular

New member
נו, עפת כבר?

מספרים שזה ממש כיף לעוף, האם אתה בודק כל הזמן אם זה חלום? האם אתה רושם חלומות?

Deerest

New member
מממממ...

אני חושב שהכל התחיל מחלום רגיל על איזו נפילה ותחושת הפחד העירה אותי אבל לא לגמרי. פתאם שמתי לב שאני לא ישן ולא ער אבל מרחף. לא היה לי חלום על ממש תעופה, הכל מלווה בהרגשה ספק נעימה ספק מפחידה של ריחוף כאשר המקומות והמצבים מתחלפים תחתייך לפי רצונך, כמו איזה Teleporting במשחקי מחשב. אני כבר הפסקתי לבדוק, בפעמים שבדקתי, התעוררתי. אבל הידיעה שאפשר לחזור לאותו חלום, לאותה נקודה... שום "אסוציאציה" לא תשווה לה, זה ריאות עם נפח עצום, זו התרגשות שלפני השינה, נרדמים מאד מהר בהרגשת שלווה שקשה לתאר. אני חושב להתחיל לרשום, העניין תופס תאוצה אצלי בזמן האחרון, אולי זה יכול לעזור. גם אם את לא הולכת עכשיו מיד לישון ולנסות, שתהיה לך שינה שלווה וערבה.

spectacular

New member
לא יכולה להרדם,

הייתי רוצה לעוף ולהרגיש חופשי,לראות הכל מלמעלה, לעבור מרחקים,בלי גכולות,לראות הכל מזוית אחרת, לא אכפת לי לאן, אני מאוד אוהבת טיסות,אין לי שום פחד,רק התרגשות, הכי כיף זה השניה שהמטוס מתנתק מהקרקע,זה מדהים. חבל,חבל שאלוהים לא נתן לנו כנפיים. יש לו הרבה עבודה,אולי הוא שכח...

למעלה