היי אביבה שירשור חדש - אומץ

spectacular

New member
השעה 08 בבוקר,

עוד לילה לבן עבר על כוחותינו, המלאכים עפים כי אין להם מגבלות גוף, הציפוריפ עפות כי יש להם כנפיים. כיף להם.

DEERERST-תשובה משירשור "סגור"

אין שום קשר לעובדה שזו אביבה,בנוגע לשאלתך מהבוקר..... מצד שני,אני מאמין שאני לוקח בחשבון,שמדובר במנהלת הפורום,שזהו בכל זאת פורום שהוא תולדה של יוזמה אישית מבורכת שלה. ו"לחידוד"-נניח שדו-השיח שלי איתה,היה מתנהל איתך,המילים היו משתנות במעט,מכיון שאתה "איש המיסתורין"-ומתוקף היותך כזה,זה היה מוביל למקום אחר...... אך הכי חשוב לי שתדע,כי שאלת,שדעתי היית נשארת באותה המגמה עם כל אחד אחר,עד לאלוהים ! ערב טוב.

Deerest

New member
זה בדיוק מה שאני שואל...

למה זה שונה? מה זה משנה מי עומד מולך? הרי מדובר בך ולא בזה שעומד מולך. למה שהתגובה שלך תהיה שונה בהתאם למי שעומד מולך? (למעשה השאלה מופנית קצת גם אלי)

DEEREST,אנחנו לא מכונות,אנו בני אדם

וככאלה אנו מושפעים,ומשפיעים במעגל אינסופי. לכל אדם יש "קארמה",מין הילה כזו שעוטפת אותו "ומגנה" עליו,או שלא... במהות אני אפנה אותו דבר,אם נניח זה אמור להימדד בעוצמה של 1 עד 100 אז התגובה,אם היית אמורה להיות בעוצמה של 90,תישאר כזו,אך המילים שבהן אבחר להשתמש יהיו כנראה שונות במעט. "הקארמה" של כל אחד שיש לי עימו איזושהיא אינטראקציה,"עובדת עלי", לדעתי,אם אני רוצה,ואם לאו...... האם כשאתה מעיר לבן הקטן שלך על משהו,זה ממש אותו הדבר בתכנים,אם היית מעיר לאשתך ? חשוב על כך.

אז זהו...

שכן! עכשיו אני מקווה שלא יגיע מבול של "לא נכון ולא יודעת" ואני מכיר את עצמי וכו'... כשההבדל בין אשתך/בעלי/ילדינו/הורינו/חברים/שכנים יצטמצם... תתחולל העצמה גדולה! ויש עוד...

זה מה שאני רואה כל הזמן סביבי !

אנשים מתייחסים אלי היום,ע'פ הרושם שהשארתי אצלם אתמול ! רואה את זה במבטם,ושומע אותם.............. אני פתוח ללמוד מכל אדם בעולם,זהו אופיי.... רוצה ללמוד מדירסט,מאביבה,מטל,מ,1234 שאני ברוגז איתה,והיא גם,ומכל אחד אחר שנמצא כאן. מכל אחד אני בוחר לקחת משהו שנראה לי טוב,שאני מתחבר אליו,שנראה לי חיובי.....כאשר הדגש הוא "שזה נראה לי"-ובגלל זה אני בוחר. אני לא יכול לבחור בדרך,שלמישהו אחר נראית "טובה"-ולי היא לא נראית. ערב טוב לכולנו.

Deerest

New member
ערמת ילדים

אתה זוכר? בסוף לא רואים את ההוא שבבסיס. והוא זה שהתחיל הכל. ג'ודי ניר מוזס שלום - איפה היא

Deerest

New member
את חושבת שאפשר ללא מעצורים?

אם לא אנחנו ניצור את האיזון (מלה מעניינת) אז החיים ימצאו לנו אותו. ואז זה יכול לגרום ל... נכון, התרסקות.

Deerest

New member
שחור ולבן

בשני בקצוות, זה עם המעצורים וזה בלעדיהם, מי ששם באופיו יודע זאת. בכל פעם שיש מחשבה לפני מעשה זה סוג של מעצור, אולי במחשבה שניה הוא משתחרר אבל המצב כבר שונה. ממה המחשבה לפני נובעת? ולמה? לא יודע. אני, הכי אחורנית שאני זוכר, לא היה מעשה שלא עבר לפני כן בראש, אפילו לשבריר של שניה, שלאחרים זה ממש נראה משהו מאד ספונטני. "סוף מעשה במחשבה תחילה" זה לא אומר לא לעשות.

spectacular

New member
מאוזן לאוזן-../images/Emo9.gif

בוא נדבר מכוניות, לא ללחוץ כל זמן הנסיעה על הברקסים, כי אז יתחממו הרפידות,או איך שקוראים להם, ויהי ריח של גומי שרוף ונזק לברקסים, ללחוץ על הברקס ברכות,ולהגיע לעצירה בלי להזרק קדימה, או לא להגיע לעצירה,רק להאטה, ללחוץ מספר לחיצות קטנות,עדיף מלחיצה אחת חזקה. בלחיצה חזקה ופתאומית עלולים להנעל הגלגלים והמכונית דוקא תזנק קדימה בפראות, עלה לי 1500 דולר... אסור לנסוע בלי ברקסים תקינים. צריך לנסוע בזהירות, אבל, אם יש לך מכונית ספורט מדהימה, ןאתה נוסע כל הזמן לאט,עוצר כל שניה, גם אם הכביש פתוח ומותר למשל 120 קמ"ש, אתה נוסע 50 קמ"ש,בצד ימין,שתי ידיים על ההגה בעשרה לשתיים... ומשאיות עם דבל סמיטריילר עוקפות אותך, אז אולי פיספסת משהו, איזון.

spectacular

New member
1234ab אומץ-כח פנימי ../images/Emo39.gif

התבלבלתי קצת, אם הבנתי נכון אז- אומץ בא מבחוץ וכוח פנימי בא מבפנים? אני מבינה כוח פנימי , אבל מה זה אומץ שמקבלים מבחוץ? את יכולה לתת דוגמא? בוקר טוב לך ויום נהדר.

למעלה