התפקדות מרץ

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
../images/Emo141.gifהתפקדות מרץ../images/Emo141.gif

כן, עוד פעם. כל חודש. תתרגלו
שם: גיל: איזור מגורים: שלב בהתנדבות: תפקיד בעבר/בהווה: אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום: get to it
עוד 6 ימים יום הולדת

Dawson girl

New member
בוהו בוהו!

אוף הכעסתי את דיזן
שם: נעמי גיל: 17 וכמעט 11 חודשים
איזור מגורים: כרמיאל סיטי שלב בהתנדבות: מחכה לועדת מתנדבים ונלחמת בשיניים להכנס למיונים לדוברות ומידע תפקיד בהווה: שמיניסטית (מסיימת!!!!!!
) ומה שבא לי להגיד.. צבא זה דבר מטומטם
מזל טוב לך כפרע!

המרחפת

New member
מתפקדת

שם: עדי גיל: 20 איזור מגורים: חולון שלב בהתנדבות: משוחררת תפקיד בעבר/בהווה: מש"קית חינוך צבא זה לא רק מה שרוצים, זה מה שצריך
ולי יש יום הולדת כמה ימים אחריך...

סיונתו

New member
גמני מצאתי זמן להתפקד../images/Emo70.gif

שם: סיון גיל:18 איזור מגורים: רעננה שלב בהתנדבות: לא יודעת....נמאס לי לצלצל לשם כבר החלטתי לחכות שמשהו יקרה בלי לנג'ס תפקיד בעבר/בהווה: לא יודעת...נמאס לי לצלצל לשם כבר החלטתי לחכות שמשהו יקרה בלי לנג'ס אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום: אני לא מבינה מה הטימטום בלעשות בגרות עיונית בחנ"ג
(רק עוד 3 ימים...רק עוד 3 ימים...) כאילו באמת...אם אני לא יכולה לרוץ מה מעניין אותי ההבדל בצח"מ בין גברים ונשים.... חודש מרץ נעים לכולם...

Dizen

New member
גמני פה

שם: דיזן [יעל]
איזור מגורים: רעננה
שלב בהתנדבות: גיוס עוד 9 ימים
תפקיד בעבר/בהווה: קש"ח במודיעין
אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום: סנדלרית הולכת יחפה
מתרגשת

LordNor

New member
התפקדות ../images/Emo26.gif

שם: רפי גיל: 22 מגורים: חיפה שלב בהתנדבות: שנתיים וחצי בצבא (וואלה אני סבא'לה) תפקיד בעבר: גרפיקאי תפקיד בהווה: מנהל רשת (מפעיל מחשב) משהו לאומה: בצה"ל לומדים רק דבר אחד וחשוב: סבלנות!

אני../images/Emo13.gif

שם:עומרית גיל:17 ו9 חודשים {מחר-בדיוק} איזור מגורים:ראשון לציון שלב בהתנדבות:מחכה לועדת מתנדבים. תפקיד בעבר/בהווה: תלמידה
אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום:סיימתי את הפרוייקט באנגלית {לבגרות בע"פ} ואני גאה בעצמי!

מעיין©

New member
../images/Emo26.gif (והודעה קטנה בפנים)

שם: מעיין
איזור מגורים: שפלה
שלב בהתנדבות: חיילת כבר\רק 4 חודשים
תפקיד בעבר/בהווה: צלמת צבאית בפקע"ר
אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום: כשהחיים נותנים לך לימונים- הכן לימונדה
ולהודעה: אני נוטשת אתכם ליומיים שלושה ונוסעת לבקר באזור שבו עשיתי ש"ש שנה שעברה...אחזור בשישי או בשבת...אל תעשו צרות לדיזן

talspi

New member
אני אני אני

שם : טל (אני בן...שלא יהיו ספקות) גיל : 17 וחצי מינוס פלוס... איזור מגורים : חיפה חיפה...עיר אמיתית (אמיתית שהולכת לישון ב 11..אבל עדיין אמיתית!) שלב בהתנדבות : בדרך לקבל את הפטור הרפואי, ומשם ישר לוועדת התנדבות תפקיד בהווה : שמיניסט מתוסכל, עד לפניי חצי שנה שחקן כדורסל בנוער של מכבי חיפה. אם בא לי להגיד משהו מעניין? : אהה אני יודע....אני לא יכול עתודה
אבל אופטימי!

black_magic

New member
../images/Emo2.gif פיהוק

שם- שלי גיל- עוד 20 יום בת 20
איזור מגורים- חיפה שלב בהתנדבות- חיילת כבר 4 חודשים.. מההה באמתת??? וואי... תפקיד בעבר- תלמידה
תפקיד בהווה- שרטטת גרפיקאית בשייטת 13 ובא לי להגיד המון אבל אין כח ואני מותשת אז ליל"ט

newKiticat

New member
האמממ

שם: מירי גיל: 19 איזור מגורים: אשקלון שלב בהתנדבות: משרתת בצבא. תפקיד בעבר/הווה: נכון להיום- תחום בינ"ל דובר צה"ל. (ממחר זה כנראה ישתנה...) והמון מזל טוב!!!!!!

The Flash

New member
אני :)

שם:יניב ר. גיל:19(2.2.86 כבוד!) איזור מגורים:ראשל"צ שלב בהתנדבות:מתגייס ללהיו תכניתן בממכא עוד 8 ימים! יאיי! תפקיד בעבר/בהווה:תכניתן בממכ"א אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום: dont live it, be it!

טיפה מרחוק :) ../images/Emo68.gif

אממ אז ככה
שם: אירית
איזור מגורים: אני גרה בקנדה
שלב בהתנדבות: מבררת מידע על כל מיני תוכניות. אני נורא רוצה להתגייס אך אני יכולה רק לשנה בגלל סיבות אזרחות פה.
תפקיד בהווה: מסיימת תיכון השנה. בעזרת ה'. מחכה לזה כבר כל כך!
אם יש לכם מידע כלשהו על התנדבות מחו"ל או שסתם בא לכם תצ'אטטו לי

המרחפת

New member
היי אירית

האם יש סיבה שיהיה לך פטור רפואי? אם לא, אז מה שיקרה הוא שאם תבואי לארץ יגייסו אותך, וכנראה יכירו בך כחיילת בודדה. יש לך אזרחות ישראלית או קנדית? גם זה משנה לעניין הגיוס. שיהיה רק טוב.

למרחפת

אין סיבה שיהיה לי פטור רפואי ואני לא דתייה. הקטע הוא שאני יכולה לצאת מקנדה לשנה, הפטור שלי הוא על תנאי. ז"א שאני יכולה לשהות בארץ כל שנה עד גיל 24, 4 חודשים. עכשיו אם אני באה לעשות שירות זה יכול להחשב לי כאילו אני חוזרת לארץ ולא יתנו לי שנה. אבל אני רוצה להתנדב. יש לי רק אזרחות ישראלית, אזרחות קנדית אין לי עוד, אני בתהליכים צריך לחיות פה 3 שנים כדי לקבל אזרחות אני פה שנתיים וכמה חודשים. לחכות אחרי שאקבל את האזרחות אני לא יכולה. בגלל שאתחיל אוניברסיטה אם לא אמצע משהו וכבר לא אוכל לנסוע באמצע אוניברסיטה.... אני כל כך בלחץ מכל זה........
את יודעת עוד משהו שיכול לעזור לי? תודה!

סיונתו

New member
תשמעי שניה

בכל מקרה עד שייגיסו אותך זה יקח זמן ואם את שם שנתיים וכמה חודשים אז יכול להיות שתהיי שם 3 שנים...עד הגיוס

לסיונתו

כן אבל אם אני לא אתגייס עכשיו אני אתחיל אוניברסיטה, ואז זה יהיה סתם לצאת באמצע אוניברסיטה ולא נראה לי שאוכל. בגלל זה אני רוצה לעשות את זה אחרי בית ספר.

../images/Emo98.gif

שם: דרור גיל: 18 איזור מגורים: פתח-תקוה, התפוח הקטן
שלב בהתנדבות: אממ.. מתכנן להתנדב עוד שלוש שנים. תפקיד בעבר/בהווה: תיכוניסט / סטודנט אם בא לכם לומר עוד משהו, זה המקום:

למעלה