התפקדות מרץ

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

JessicaRabbit

New member
התפקדות ראשונה שלי כאן... ../images/Emo13.gif

שם: ענבר גיל: 18 איזור מגורים: ראשון לציון שב בהתנדבות: עוד לא אישרו סופית את ההתנדבות תפקיד בהווה: עדיין בתיכון! (י"ב)

:)

שם: עמי א. מגורים: קיבוץ נצר סרני (מרכז) שלב בהתנדבות: משרת בחטיבת הצנחנים כצלם צבאי, אבל בקרוב מאוד עובר למקום אחר (עידכונים כבר יבואו) "אל תתאכזב מדברים שעשית! תתאכזב מדברים שלא עשית!!" (ואני לא מדבר על מטווחים ושמירות)

וגם אני ברשותכם..!../images/Emo8.gif

שם: עודד. גיל: ב15 לחודש הזה אני יהיה בן 19 בעזרת השם..! מגורים: הרצליה קיפוח. שלב בהתנדבות: הייתי בראיון מתנדבים לפני חודש ומכאן והלאה אני לא יודע בדיוק איפה אני עומד..חחח תפקיד בעבר / בהווה: לא יודע מה יהיה בעתיד...רוצה רק את הטוב ביותר..!!! תוספות: שרוף על הפועל "קשטן" פתח תקווה!!!
בהזמנות זאת אני רוצה לאחל משהו לא פחות חשוב מלהזכיר את אהובתי הכחולה..! שיהיה לכולם פה תהליכי גיוס ושירותים קלים כמה שאפשר בצה"ל..!

נו טוף...

שם: דורון גיל: 22 איזור מגורים: חיפה/רמת-גן שלב בהתנדבות: לקראת סוף הסדיר
תפקיד בהווה: קצין פיתוח (זה חדש
)

hlvo

New member
התפקדות מרץ...

שם: דיויד גיל: 18 איזור מגורים: רעננה שלב בהתנדבות: מימוש ההתנדבות תפקיד: חייל במודיעין

Tomak19

New member
סבבה

שם: תומר גיל: 19 איזור מגורים: איזור המרכז שלב בהתנדבות: מש"ק תפקיד בעבר/הווה: טוראי בקש"ח עוד משהו: כומתה זה לא יותר מסתם עוד חתיכת בד

p o i s o n e d

New member
אפשר גם להוסיף מספרי ברזל להתפקדות

שם: סער. גיל: 20 וחצי. איזור מגורים:חדרה והסביבה. שלב בהתנדבות:אחרי ה... מה-14/09/04. תפקיד בעבר:פקח טיסה, מש"ק מודיעין בטייסת מזל"טים. תפקיד בהווה: מובטל בלי אבטלה שמחפש עבודה, מתופף (על מערכת ועל העצבים של אנשים שונים בעקבות כך), מטיס טיסני בננה.

sivan 11

New member
התפקדות מרץ

שם:סיון... גיל:21.. איזור מגורים:ת"א.. שלב בהתנדבות:אין יותר שלבים! אני חיילת כבר שנה ! תפקיד בעבר/הווה:בעבר-מש"קית מידע... בהווה-פקידה בספרייה... תאריך גיוס-11 למרץ 04'.. תאריך שחרור: 11 לספטמבר 05'.. עוד משהו שבא לומר-התנדבות לצבא היא תורמת ונחשבת כמשהו מועיל...זהו..

sivan 11

New member
התפקדות מרץ

תפקיד בעבר/הווה-פקידה בספרייה... אין בעבר ואני מבקשת שיופיע רק תפקידי בהווה.. בטעות כתבתי תפקיד בעבר... תודה...

למעלה