היי אני חדשה קוראים לי נועה
N Neon taichou New member 22/12/05 #6 חדשה ^^ היי, אני יוני, בת 12 וחצי ואממ... כן. D: דה יוזד מגניבים.
T T a M a R a 2 New member 22/12/05 #10 חדשה [[= אהלן, אני תמרה בת 14 וחצי, ואני ממש אוהבת את דה יוזד... הממממ.. אז זהו ניראה לי... אפשר להצטרף?
חדשה [[= אהלן, אני תמרה בת 14 וחצי, ואני ממש אוהבת את דה יוזד... הממממ.. אז זהו ניראה לי... אפשר להצטרף?
A AurelieG New member 23/12/05 #15 חדשה פה ../images/Emo20.gif שלום שלום.. אני אורלי.. בת 17 עוד שבועיים.. וגמני אוהבת את היוזד.. ** מרגישה כמו בקבוצת תמיכה ** אממ אני מכירה פה רק את אולגה.. אז אממ תציגו את עצמכם
חדשה פה ../images/Emo20.gif שלום שלום.. אני אורלי.. בת 17 עוד שבועיים.. וגמני אוהבת את היוזד.. ** מרגישה כמו בקבוצת תמיכה ** אממ אני מכירה פה רק את אולגה.. אז אממ תציגו את עצמכם
M MyMystery New member 23/12/05 #17 אממ חשבתי לעצמי.. ולא יצא מזה כלום=P חח סתם נו בסוף החלטתי להצטרף=P אז אני לא ממש מכירה את כל השירים שלהם.. אבל ממה שאני מכירה יש שירים יפים=] אז אני חדשה..=) אה וקוראים לי אילנה ואני בת 14
אממ חשבתי לעצמי.. ולא יצא מזה כלום=P חח סתם נו בסוף החלטתי להצטרף=P אז אני לא ממש מכירה את כל השירים שלהם.. אבל ממה שאני מכירה יש שירים יפים=] אז אני חדשה..=) אה וקוראים לי אילנה ואני בת 14
C Chop Suey 16 New member 23/12/05 #18 היי אני חדשהההה :] קוראים לי קולן אני בת 16.5 מראשון לציון חולההה על דה יוזד הם הכי שולטים בעולםםםםםם !!!! אבל למה כבר מפגש?!!? הפורום רק נפתח!
היי אני חדשהההה :] קוראים לי קולן אני בת 16.5 מראשון לציון חולההה על דה יוזד הם הכי שולטים בעולםםםםםם !!!! אבל למה כבר מפגש?!!? הפורום רק נפתח!
S S u p e r S h e e p New member 23/12/05 #16 ברוכהבאה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif נועה,14.5
O O L g i T New member 23/12/05 #43 נממ יגאל אלון =\\\ הייתי אמורה ללכת לגן נחום, אם לא היו מעיפים אותי בגלל התעודה הזוועתית שהבאתי
H Hidden In Plain View New member 23/12/05 #44 אממ אני מכירה כמה מיגאל אלון ../images/Emo9.gif (ד"א זו אני פשוט בכינוי אחר)
H Hidden In Plain View New member 24/12/05 #50 אמממ.. לירון, מעיין,דינה,יוחה,גילי,אבי,לי,נועם.. לא יודעת יש עוד