ברוכה הבאה:P
O O L g i T New member 23/12/05 #24 יאיי אורלי! ../images/Emo24.gif =]]] את באה למפגש כה??? [את באה. ]
A AurelieG New member 23/12/05 #40 אני אנסה להגיע..../images/Emo4.gif ממ מממ אני אנסה להגיע.. למרות שאני לא חושבת שישאר לי כסף.. כי אני הולכת להופעה ומסיבה (בראשון אהמ אהמ..) בסילבסטר.. וזה לא עניין זול חחחח אממ ואני לא מכירה פה אנשים...
אני אנסה להגיע..../images/Emo4.gif ממ מממ אני אנסה להגיע.. למרות שאני לא חושבת שישאר לי כסף.. כי אני הולכת להופעה ומסיבה (בראשון אהמ אהמ..) בסילבסטר.. וזה לא עניין זול חחחח אממ ואני לא מכירה פה אנשים...
O O L g i T New member 23/12/05 #42 את מכירה אותי ^^ מגניב! לאיזה מסיבה את הולכת? כי גם אני הולכת.. אולי אני אראה אותך *שם* P:
R Rose131 New member 22/12/05 #3 יש לך שם יפה../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif ובכלל.. השתלטנו על תפוז...
S S u p e r S h e e p New member 22/12/05 #5 בורכהבאה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif גם אני נועה.. מוזמנת להוסיף לחתימה שלך את המשפט -חברה בכת הנועות-
בורכהבאה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif גם אני נועה.. מוזמנת להוסיף לחתימה שלך את המשפט -חברה בכת הנועות-