סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo141.gifסופשבוע פרוע../images/Emo141.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע!
(התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

DropDeadAlice

New member
יש להכניס נושא להודעה.../images/Emo11.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : beyond redemption heartache everymoment poison girl שיר השבוע כללי: she's my sin feel for you שניהם של נייטויש. להקת\אמן השבוע: הימ
אלבום השבוע: love metal אדם שעשה לכם את השבוע: הוא
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: בזבזתי תשבת לגמרי
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: תספורת!!!!
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: פטיטו. כן אני עלובה -.- מכורה לטלנובלה בערוץ הילדים. עצוב.
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: רק שלא תיגמר השביתה, בבקשה. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשביתה תימשך. שאני אהנה לשם שינוי. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ו...תמונת השבוע! תספורת חדשה=]

FFTL

New member
אני.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: המ...אלף בנות דתיות - עברי לידר. ומלא של סית'ר. להקת\אמן השבוע: SEETHER.
אלבום השבוע: finding eauty n egative paces - seether. אדם שעשה לכם את השבוע: אריאל,יובל ועוד כמה.
משהו טוב שקרה השבוע: כנ"ל. משהו רע שקרה השבוע: ריב. מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: מפרט? ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: FUCK ME LIKE YOU HATE ME. לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:המ. יומולדת? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיעור בס. כוסאמאשל המורה הזה. מטומטם. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמורה יבטל לי את השיעור. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): סתם אחת...

ויקס

New member
../images/Emo183.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: Truly madly deeply להקת\אמן השבוע: אין מישהי/מישהו מסוים. אלבום השבוע:The open door-evanescence אדם שעשה לכם את השבוע:
הוא משהו טוב שקרה השבוע: הוא..חח משהו רע שקרה השבוע:חוסר תאבון מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: מרגישה שוב כמו ילדה בת 12 מאוהבת בפעם הראשונה ציטוט שמאפיין את השבוע:נופ ציטוט שעשה לכם את השבוע:נופ לינק/אתר השבוע: http://www.yapani.net/photoalex/ סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: BLIND DATING סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:נופ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראשונה אני מתרגשתלחזור לבסיס..חח + היומולדת שלי בשישי
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לסגור מיום ראשון עד יום רביעי בבסיס בגלל תרגיל לקראת מלחמה..גאד הולך להיות משעמם משהו שאתם מקווים שיקרה: שהימים האלה יעברו בכיף..ושיהיה לי יומולדת פיצוץ! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כןן
אותו שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא ממש ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
בהקשר של הצבא זה גם כלכך נכון..חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

5ifi

New member
אני תמיד אהבתי את השאלון הזה...

]תאום אתה מגלה כמה ששבוע זה המון זמן... שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : FOT שיר השבוע כללי: FantasMic- nightwish אני פשוט מאוהבת בו ואני לא יודעת אם ככה כותבים את זה... להקת\אמן השבוע: -- אלבום השבוע: -- אדם שעשה לכם את השבוע: חמשושיות!!! (שק האיגרוף החביב עליי...) משהו טוב שקרה השבוע: השבעה!!!! משהו רע שקרה השבוע: מבחן כלשהו מן הסתם...אי כבר לא זוכרת..אה, מתמטיקה. בעצם הוא היה טוב. מאכל השבוע: פנימייה חבר'ה.פנימייה. אין אוכל!!!!! משהו חדש השבוע?: נאדה ציטוט שמאפיין את השבוע: "אם לא תלמדי לזחול- תאכלי חול!!!!" -אני, גאונה שכמוני ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אבל-מחחחחחחחחחפפפפפ!!!" - חמשושית שאכלה חול... לינק/אתר השבוע: IMDB בזכות התמונה המקסימה הנ"ל... סרט/סדרה/ספר השבוע: רומח הדרקון...רייסטלין שלי מת...*סניף-סניף...* סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מוהאהאהא!!! השבעה!!!! איבל מי.... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:טוב..בעצם אין לי כח לשאלון הזה... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : אבל זה מצחיק....זה ג'ארד לטו עם שפם!!!(וזה באמת הוא!!)

5ifi

New member
חחחח...ג'ארד לטו עם שפם...

איזה קולית את,מאיפה הבאת את התמונה המכוערת הזאת?!

5ifi

New member
תודה,תודה

אין צורך להחמיא יותר מדי...זה בסכהכל איי.אמ.די.בי.קום... אבל,כן. אני בהחלט כזאת קולית.... איך שאני אוהבת להתכתב עם עצמי!! זה פשוט מרענן לנהל שיחה שבה אתה אשכרה לא יודע מה יענו לך בתגובה! או שזה קורה רק לאנשים עם אישיות מגוונת כשלי? (ואני לא מנצלת את הפורום הזה להעלאת הדימוי העצמי שלי בכלל?....?)

The Fantasy

New member
עונהנהנה

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : וינוס דום. שיר השבוע כללי: אין לי כוח לרשום חח להקת\אמן השבוע: אפיקה, הימ, מיקה. אלבום השבוע:TDC של אפיקה, VD של הימ, LICM של מיקה. אדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני. חברות קרובות, משפחה, חברות שלא ראיתי הרבה זמן כמו לירון
ואדווה
. משהו טוב שקרה השבוע: חופששש
משהו רע שקרה השבוע:הטלפון אתמול מאכל השבוע: סבארו
סתם לא יודעת, כל מיני דברים טובים. משהו חדש השבוע?:אלבום. ציטוט שמאפיין את השבוע: "ככה אני עם שוקולד מה לעשות?"
חחח בדיחה פרטית. ציטוט שעשה לכם את השבוע: smile like you mean it. לינק/אתר השבוע: נערף סרט/סדרה/ספר השבוע:נו אין לי כוח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: המ..כלום?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חוזרת לבסיס
משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה טוב, ושילך טוב בקורס. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: רון
המפקד גל
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : המ שיהיה

little WhiSper

New member
לה לה לה.../images/Emo141.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM :
מה אני אעשה, בקושי יוצא לי לשמוע אותם שיר השבוע כללי: רן דנקר- בואי נעזוב. מוש בנארי וטל שגב- מה נשאר לי. התקווה 6-לילה לבן. בן ארצי-לחיות את החלום. להקת\אמן השבוע: גלגלצ אלבום השבוע: גלגלצ אדם שעשה לכם את השבוע: ממ... דנה ענבלירון ולוטם. משהו טוב שקרה השבוע: החלקה, יומחמישי בסנטר עם הבנות, משהו רע שקרה השבוע: אממ.. סתם אכזבות, ושלא הספקתי לנסוע שבת... מאכל השבוע: שוקולד משהו חדש השבוע?: השיער. ציטוט שמאפיין את השבוע: תרים ידיים למעלה, הכל יכול להיות. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: עדיין צילה של הרוח. אה וורוניקה מארס. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ.. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לראות אנשים. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שייגמר. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשיער ישאר חלק רצח. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות
שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא נפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שזה השבוע הריק האחרון. [ומאחריו יש שמיורות.] ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

אין לי כותרת. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM : Killing Loneliness Buried alive by love שיר השבוע כללי: Saosin - Voices
Escape The Fate - Friends and alibis The webs we weave Cinema Bizarre - Silent Scream
After the rain להקת\אמן השבוע:
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת... משהו רע שקרה השבוע: >< מאכל השבוע: פופקורן.
משהו חדש השבוע?: כרגיל, לא.
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: יוטוב. ראיתי קטעי וידאו של מדינה לייק,
'Road to the VMAs' הם כאלה חמודים שם! ^_^ סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט - "לו רק"
סדרה - נמלטים! עונה חדשה.
ספר - לא קוראת.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לא יודעת.
תמונת השבוע: אני במחשב של אחי. >< שבוע טוב.

linkintrance

New member
ויקנד=]]

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :cs שיר השבוע כללי:מיקה-לוליפופ להקת\אמן השבוע:מיקה,הימ אלבום השבוע:האלבום של מיקה. אדם שעשה לכם את השבוע:חברות וידידים. משהו טוב שקרה השבוע:עשיתי אינדסטריאל!! משהו רע שקרה השבוע:הממ...כלום. מאכל השבוע:עוגה משהו חדש השבוע?:אינדסטריאל! ציטוט שמאפיין את השבוע:"זה בכלל לא כאב לי בסוף" אסתי על הטראגוס. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:האוס סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:שעשיתי אינדסטריאל ואני מתלהבת מזה מאז יום ראשון. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת ביום שלישי ביחד עם ליזה, נסיעה לת"א ביום רביעי. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שומדבר משהו שאתם מקווים שיקרה:*ניצן* אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אנשים נורמאליםי מהסנימטק שיר שפתחתם איתו את השבוע:CS-HIM סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :האינדסטריאל(תפוז מסרב להעלות תמונה בצורה נורמאלית, אז הנה לכם קישור) http://img144.imageshack.us/my.php?image=dsc00085fx2.jpg

5ifi

New member
אק אק אק

כואב...רק מהמחשבה על לחורר את האוזן כל כך למעלה אני מצטמררת....אוה,ג'יזוס...! ברר..

linkintrance

New member
=]]

החירור עצמו לא כואב. הייתי אומרת מ1-10 זה 4-5. אבל ככה הכאב מגיע אח"כ. אבל כל זה נסבל, לקחתי בחשבון שאני לא אשן מלא זמן על צד שמאל ויכאב לי ולהטמיד לחטא וכל זה שווה את זה! אני גאה בעצמי!:p

5ifi

New member
קבלי ח"ח

אם זה עשה לך טוב...תהני בובי...! יפה לך. (חח יש לך אוזן פצצתית בטירוף...חח...ח...שאריות צחוק...)

למעלה