סופשבוע פרוע

linkintrance

New member
טנקס בייב=]]

הרגת אותי מצחוק עכשיו. עזבי יש לי את היציאות הלא קשורות שלי מדי פעם.

Dead Poet

New member
שאלון בפעם הראשונה, ותמונה עם וילה

שיר השבוע של הים : Song or suicide אפילו שהוא קצר מאוד ם: שיר השבוע כללי: מממ Stella was a diver and she was always down-INTERPOL אחלה שיר, תשמעו אותו! להקת\אמן השבוע: Interpol, גיליתי אותם לא מזמן ם: אלבום השבוע: Paradise In Me של קייס צ'ויס אדם שעשה לכם את השבוע: גבי, אחלה סיום לשבוע הזה. שיחה משעשעת ב4 לפנות בוקר. משהו טוב שקרה השבוע: ממ קשר שסיימתי משהו רע שקרה השבוע: ממ קשר שסיימתי (דג'ה וו) מאכל השבוע: סנדוויץ טוניסאי HOME MADE משהו חדש השבוע?: ממממ נכנס בי רצון לעבוד. ציטוט שמאפיין את השבוע: "How I've missed your trembling hands inside of mine" ציטוט שעשה לכם את השבוע: מממ מאיפה לי ם: לינק/אתר השבוע: http://www.hop.co.il/ סרט/סדרה/ספר השבוע: "ורוניקה מחליטה למות" ספר ככ שווה, תקראו. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: ממ אני חרמן השבוע. יצנזרו אותי? |: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את גבי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ממ.. משהו שאתם מקווים שיקרה: אני לא מקווה הרבה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא שיר שפתחתם איתו את השבוע: Sella was a diver and she was always down אני חוזר על עצמי פה... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: סיפרתי מספיק אה והתמונה עם וילה... (אני לא מאמין שאני מפרסם תמונה, אבל בכל מקרה.....)

ImNOTokay1

New member
שי י'סקסי../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

"מאכל השבוע: סנדוויץ טוניסאי HOME MADE סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: ממ אני חרמן השבוע. יצנזרו אותי? |:" אתה הורג אותי

המממ...

שיר השבוע שלHIM: Love In Cold Blood שיר השבוע כללי: Hallowed Be Thy Name (של קריידל אוף פילת'..) להקת\אמן השבוע: Disturbed... =] ללא ספק החרושה ביותר השבוע האחרון... =] אלבום השבוע: המממ... של כל להקה שהיא? או של HIM בפרט...? אדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי, עדיה!! D= משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי דיסק של Dream Theater בפאקין' 40 שקל!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: לא יכולתי לקנות אותו..... =[ מאכל השבוע: רביולי!! ^_^ משהו חדש השבוע?: ממ נאפ... ><" ציטוט שמאפיין את השבוע: Then I'll let the Darkness cover me Deny everything Slowly walk away To breathe again On my own (by Disturbed ציטוט שעשה לכם את השבוע: When angels cry blood On flowers of evil in bloom לינק/אתר השבוע: www.vampirefreaks.com סרט/סדרה/ספר השבוע: מממ הכישוף..?! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מממ שום דבר מיוחד.... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אםםם נראה לי שכלום.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מבחן בתנ"ך ביום רביעי... ><" משהו שאתם מקווים שיקרה: שהרכזת שלי תמות.... או בעצם שתתיסר עד צאת נשמתה!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אהההה מלא!! D= מלא חברות שלי שבאות מרחוק!!! ^_^ שיר שפתחתם איתו את השבוע: Im Not Jesus של אפוקליפטיקה.. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין לי מושג... ><" אני בבצפר ברגעים אלה לצערי אז אי לי פה תמונה במחשב.... בפעם אחרת... =]

inbal287

New member
*<>*

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : In Love And Lonely שיר השבוע כללי: Bon Jovi – Two Story Tow Buckcherry - Sorry Dream Theater - Another Day Nightwish - Amaranth Mariah Carey - My All להקת\אמן השבוע: אין מישהו ספציפי אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: איתי, ערן, אדווה, דנה משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי הרבה אנשים
משהו רע שקרה השבוע: הגעתי למצב בלתי נסבל בגלל העבודה מאכל השבוע: סלט
משהו חדש השבוע?: דיסקים
ציטוט שמאפיין את השבוע: אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: -/רוזוול/נרניה [המסע בדורך השחר] סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ אין
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואו. נכון שזה עצוב שאין שומדבר שאני באמת מחכה לו? הכל פשוט אותה שגרה מסריחה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה וכאלה משהו שאתם מקווים שיקרה: לא יודעת מה, אבל שיקרה משהו מעניין לפחות. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: גלי! שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין

Venus Doom

New member
^_^../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : כל השירים
שיר השבוע כללי: Avenged Sevenfold - Scream Avenged Sevenfold - Critical Acclaim Avenged Sevenfold - Dear God Avenged Sevenfold - Afterlife וכל שאר האלבום המדהים הזה
Saosin- You're Not Alone System Of A Down - Sugar Finch- What It Is To Burn להקת\אמן השבוע: Avenged Sevenfold אלבום השבוע: Avenged Sevenfold- Avenged Sevenfold אדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי וחברות [: משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה ראשונה!@#$& משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי מנילה והחתולה של חברה של אימא שלי נפטרה
מאכל השבוע: שוקולד
משהו חדש השבוע?: תספורת וצבע ^_^ ציטוט שמאפיין את השבוע: .We've all been lost for most of this life, everywhere we turn more hatred surrounds us ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: יוטיוב סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה- המירוץ למיליון ונמלטים סרט- שוקולד סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני שונאת את הצבא
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשביתה תגמר כבר
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Kooks - Naive סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

ImNOTokay1

New member
עונה באיחור../images/Emo122.gif

שיר השבוע של HIM : וונוס דום-לא יימאס לי מהשיר הזה בחיים
ואממ..Love in Cold Blood-התמכרתי אליו לגמרי
שיר השבוע כללי: יש הרבה
כל TC של MCR. Pencey Prep - Attention Reader Pencey Prep - Don Quixote 30 Seconds To Mars - Attack Metallica - Nothing Else Matters Metallica - Fade To Black Metallica - Whiskey In The Jar וקצת לינקין פארק וסיסטם אוף א דאון. להקת\אמן השבוע: מטאליקה ומכ"ר. אלבום השבוע: TC של מכ"ר. חרשתי עליו השבוע
אדם שעשה לכם את השבוע: אדיר. משהו טוב שקרה השבוע: אמממ...אני מניחה שהשביתה הממושכת
משהו רע שקרה השבוע: טפוטפוטפו לא היה משהו. |הולכתלפזרמלחברחביהבית|
מאכל השבוע: סנוויץ' חלומי של ארומה
משהו חדש השבוע?: אין
ציטוט שמאפיין את השבוע: לא יודעת נווו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "תגידי שיר,מזה דילדו?!" חחחחחחחחחחחחחחחח שיואו כמה צחקתי XDDD
לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=ee9oFqxDDnU אני יכולה לראות את ההופעה הזאת בלופים
סרט/סדרה/ספר השבוע: אמממ..."נקמת הפטיש העברי" משהו כזה
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני אוהבת את המזג אוויר הזה
משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת לחברה טובה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אדיר. שיר שפתחתם איתו את השבוע: my chemical romance - mama
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שוב,אני אוהבת את המזג אוויר הזה
תמונה:
ד"א זה ציור. ביקשתי ממנו לצייר את הארטגרם והוא שידרג

ImNOTokay1

New member
חבר שלי../images/Emo9.gif הוא ממש מוכשר. הוא מצייר מדהים.

טפוטפוטפו5-5-5

Girl In The Box

New member
...

שיר השבוע של HIM :venus doom שיר השבוע כללי: let it die-foo fighters have a cigar-pink floyd nina simone-my baby just cares for me i talk to the wind-King Crimson replica-Sonata Arctica Deep Purple - Hallelujah Arch Enemy-nemesis Lacuna Coil - To Myselfe I Turned להקת\אמן השבוע:pink floyd אלבום השבוע:אין משו מסוים אדם שעשה לכם את השבוע:דנה,אדווה,ענבלירון ולינה משהו טוב שקרה השבוע:המפגש עם הבנות
משהו רע שקרה השבוע:עצבים בהתחלת השבוע מאכל השבוע:פיצה משהו חדש השבוע?:משקפי שמש ומכנס ציטוט שמאפיין את השבוע:כמו דנהXDDDDוהיו עוד כמה אבל אני אףפעם לא זוכרת ציטוט שעשה לכם את השבוע:אותו דבר לינק/אתר השבוע:אולטימט גיטר סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-לא ראיתי אותו השבוע אבל אני מאוד ממליצה עליו-אמן האשליות סדרה-ג'קיל
,מגרש ביתי,רגליים קרות,המשרד ספר-האלכימאי-פאולו קואלו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שביתה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שביתה..בכל זאת בגרויות בסוף שנה משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:לא יודעת שיר שפתחתם איתו את השבוע:stairway to heaven סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :אין לי כוח

למעלה