סיכום חודשי

etmiys

New member
טוב, היה א~ד~י~ר~! ../images/Emo2.gif

אני יודעת שזה לא קשור לפה, אבל הייתי חייבת..

A Modern Myth

New member
Oh you look so beautiful tonight

שם: אילנה
גיל: 15 וכמעט שישה חודשים. תאריך לידה: 18/11 מקום מגורים: קרית גת מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים לבגרויות. מה אתם שומעים עכשיו? U2 - City Of Blinding Lights שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: התבלינים - בא לי איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אממ למדתי כל חופש פסח, הייתי במסיבה, הופעתי בערב יומע"צ, חזרתי לדבר עם מישהי ממש ממש חשובה לי אחרי כמעט שנה שלא דיברנו, הייתי ביומולדת, וזהו נראה לי. מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בגרויות בתקשורת, מתמטיקה, ותולדות האומנות. ומלא מתכונות. וכמובן תמונה שלכם אני הימנית

etmiys

New member
../images/Emo221.gifמי אם לא אני?..../images/Emo221.gif

שם:רוני
מקום מגורים:עין עירון
מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא ושיט.. עוד 9 חודשים בע"ה!.. (צה"ל- הכל קיצורים..)
מה אתם שומעים עכשיו? summertime- Janis Joplin & Jimi Hendrix
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: משיח- שלום חנוך. שנינו שווים- אביב גפן.
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: המממ... מלא חופש??... זה נחמד נורא. והעניינים בבסיס מתחילים להשתפר, למרות מלחמות אגו. וגיליתי שכנות זה ה-דבר.
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? למצוא חתן נח"לאווי. מצד שני- זו תמיד התכנית..
וכמובן תמונה שלכם

i am777

New member
../images/Emo166.gifCOOL../images/Emo166.gif

לחידון?
שם:שמי הוא חלי
תאריך לידה: 28.10.91
מקום מגורים: חולון K.B.G
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים , מתכוננת למתכונות ובגרויות... , מידי פעם עובדת...
מה אתם שומעים עכשיו? אני תמיד חיבבתי את פינק....אבל לאחרונה אני ממש אוהבת לשמוע אותה , ואני ממליצה שתשמעו את השיר BORING של פינק:)
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: .......
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב היה נחמד מאוד... , נסעתי עם ידידי לאילת... זהו.
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בגרויות ושטויות כאלה....שיעברו בהצלחה בעזרת האל!
וכמובן תמונה שלכם - - -
שיהיה לכם יום שישי מעולה...3>
ותזהרו משפעת החזירים (X

DarkSecretLove

New member
Its just a question of time

שם: אופקיטה
תאריך לידה:14.11
מקום מגורים: קרית חיים
מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת
מה אתם שומעים עכשיו? את השקט
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כל מני שרים של דפש מוד
איך עבר עליכם אפריל? נה...
ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים למאי?משהו שאני זוכרת- שלא הלכתי להופעה של דפש,למרות שהייתי
יכולה להשיג כרטיס. ומתכננת למאי-את היום הולדת של אחי הקטן
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לסיים את הבגרויות האלו,ולנסוע לפריז
וכמובן תמונה שלכם

רעותוש02

New member
אחד אחרי חודשים רבים XD

שם: רעות גיל:14 ו.. תאריך לידה:27\1 מקום מגורים: פתח תקוה מה אתם עושים בחיים כרגע: משתעממת בעיקר XD מה אתם שומעים עכשיו? נואו יור אנמי של גרין דאי שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אהם.. born to be wild איך עבר עליכם אפריל ? לאזוכרת ממנו כלום XD מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לסוף שלו ><

למעלה