סכמ"ש

../images/Emo141.gifסכמ"ש../images/Emo141.gif

היי חבר'ה סורי שלא הייתי כאן כל השבוע, אני מתמודדת עם כמה דברים לא נעימים בכלל, מי שיודע יודע.. אני מבטיחה לחזור לעצמי השבוע. השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

Ariels attack

New member
סלחנו....:) מסכממת...XP

השבוע שהיה: שבוע נורמאלי ראשון של בצפר.. שיר השבוע של 30: תאמת לא שמעתי כ"כ מוזיקה השבוע... שיר השבוע: The Catalyst - Linkin להקת השבוע: Linkin אלבום השבוע A Thousand Suns מאכל השבוע: שקשוקה משהו טוב שקרה השבוע: אין משו מיוחד.. משהו רע שקרה השבוע: לוח מבחנים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין משו מיוחד.. אתר השבוע: אין בקושי הייתי במחשב השבוע... ספר/סרט/סדרת השבוע: mr. nobody שאני מנסה לראות מתחילת השבוע ולא יצא לי... תמונת השבוע : התמונה שלי רגע לפני שיצאתי לגני התערוכה ב 10 בבוקר...XP השבוע שיבוא: יבוא... משיצא אני מרוצה..XP משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאלה טובה.... נחכה ונראה.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : רק מבחנים..

Why So Serious

New member
Go Germany!

ומסוט אוזיל!
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: אין שיר השבוע: End Of Me של אפוקליפטיקה להקת השבוע: Avenged Sevenfold אלבום השבוע: Nightmare מאכל השבוע: אין משהו מיוחד
משהו טוב שקרה השבוע: מתחילה להצליח עם המצלמה החדשה
משהו רע שקרה השבוע: כול מיני.. יעבור. אה ואני לא מצליחה לכתוב חיבור באנגלית
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "My name is also Brittnay Spirs " אתר השבוע: תאטרון החלומות
ספר/סרט/סדרת השבוע: Glee!
תמונת השבוע : השתעממתי באמצע הלילה, אז צילמתי צעיפים. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: גשם גשם גשם משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : דברים

simsital12

New member
שני אני רוצה להבין משהו!! ועונהD:

למה כל פעם שאני לוחצת על להוספת תגובה או משו אצלך זה מעביר אותי למייספייס?!! ועוד לדף לא זמין>< ועכשיו עונה:D השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:the kill שיר השבוע:הממ לא יודעת שמעתי כל כך הרבה שירים השבוע שאין לי מושג>< להקת השבוע: יש להקה אחת ממש חמודה שקוראים לה B.O.Y אלבום השבוע:this is war מאכל השבוע: פאררו רושה :D משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי מישהו ממש חמוד בשם עדי:] משהו רע שקרה השבוע: שחכתי להגיד לו ביי >< ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אם מאמינים במשו להאמין בו עד הסוף:] אתר השבוע: יוט יוב:D ספר/סרט/סדרת השבוע:ספר:התרסקות סרט:MEET BILL סדרה:שחכתי מגרש ביתי תמונת השבוע : חזרתי לצייר אחרי איזה שנה שלאא השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:ש30 יחליטו לחזור לישראל שוב סתם ככה כי בא להם:D (רגע החלטי ) שמ.צ לא יתפוס אותי:D ושאני יגיד למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו סוף סוף! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שמצ.ד יתפוס אותי >< ואממ לא יודעתD:

המממ.. מוזר

קודם כל אני באמת צריכה להוריד את הלינק מהחתימה.. אין לי מושג למה הוא יוצא לי מחוק . דבר שני, אולי את צריכה לחכות שנייה כדי שכל הדף יעלה, יכול להיות שאת לוחמת אבל הדף מסיים להטען רק אחר כך ואז זה יוצא כאילו את לוחצת על הלינק בחתימה שלי, בכל מקרה, ברגע שאוריד אותי אני מקווה שזה יעזור

simsital12

New member
האא אוקיי תנקס!D:

אולי זה באמת יעזור:D נאלצתי להגיב לעצמי><

Why So Serious

New member
בדיוקקק ../images/Emo45.gif בגלל זה ממש שמחתי חח

עלק מתחילים לרדת עליו הטורקים.. הוא דור 3 בגרמניה ולא יודע בכלל טורקית.. מה מצפים ממנו

alltimeliron

New member
אסכם ../images/Emo22.gif

השבוע שהיה: נורא ואיום!
שיר השבוע של 30: Attack עדיין.. שיר השבוע: Dedicate של Runner Runner להקת השבוע: 30STM אלבום השבוע: The Words You Don't Swallow של Anarbor מאכל השבוע: טוסט
משהו טוב שקרה השבוע: חברה מבסיס אמרה שהיא עוברת למחסן שאני נמצאת בו
עשה לי ת'שבוע. משהו רע שקרה השבוע: מלא ספקויות מהצפון למרכז. אתמול כל היום הייתי בנסיעות
מהמרכז לצפון מהצפון למרכז מהמרכז לצפון ושוב מהצפון למרכז - הפעם הביתה!
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: כרגיל..twitter ספר/סרט/סדרת השבוע: The Vampire Diaries תמונת השבוע : אין משו מיוחד.. השבוע שיבוא: שמירות ו..ללכת הביתה אחרי שאני אסיים. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאותה חברה תעבור רשמית למחסן שלי
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שיהיה לי חרא בשמירות ושאני אמצא ת'עצמי שוב מתקשרת למפקד שלי וחופרת לו שאני רוצה לראות קב"ן

maya254

New member
סכמ"ש! ../images/Emo66.gif

שני, קראתי בטוויטר... תהיי חזקה! אוהבים אותך!!!
השבוע שהיה: היה שבוע ממש נחמד
שיר השבוע של 30: Closer To The Edge שיר השבוע: טוב, שיר ישן אבל בהחלט ממכר: incomplete להקת השבוע: שלושים!!!!!
אלבום השבוע: TIW! מאכל השבוע: אמממ... ספגטי!
משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף ירד גשם!!!!!,חברים שלי קנו לי גיטרה ליום הולדת 18! ותומו עונה לנו בטוויטר
משהו רע שקרה השבוע: מישהו יקר לי ולמשפחה שלי אושפז בבית חולים!
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "Automatic, I imagine, I believe" אהה וגם מה שתומו רשם בטוויטר: I can never forget Israel! (ואולי גם הציטוט של ג'ארד שהוא סיפר בראיון שהלך פעם אחת ברחוב בצחוק עם שמלה ופאה של אישה...) אתר השבוע: הפורום, פייסבוק וטוויטר!
ספר/סרט/סדרת השבוע: 90210 עונה 3! והתחילה סדרה חמודה בויוה "אין טיפשות בגן עדן"
תמונת השבוע: שתיים למעשה, ג'ארד עושה כושר בראיון...ו-
זה הקישור לתמונה השנייה: http://www.jared-leto.net/Gallery/displayimage.php?pid=39867&fullsize=1 חחח הבן אדם פשוט קרוע! השבוע שיבוא: שיהיו בשורות טובות!! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שהגשם ימשיך לרדת, אני אוהבת את החורף!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שיקרו דברים רעים

cloe101

New member
תתחדשי מאמי,

ואהבתי את התמונות שצירפת-גדולללל

Pooola

New member
אינקומפליט!

בקסטריט בויז? אם כן אז זה השיר היחיד שאי פעם גרם לי לבכות (בסיטואציה ומצב רגשי מאוד מסוימים). וראיתי שתומו המותק ענה! I WILL NEVER FORGET ISRAEL

maya254

New member
חחח נכון! גם לי!! זה שיר עם עומק :)

ואיזה כיף שתומו ענה לנו! עכשיו אנחנו יודעים שהם לא שוכחים אותנו!

cloe101

New member
היי אוקי אז...

שיר השבוע:THE KILL להקת השבוע-אוונאסנס אלבום:THE KILL מאכל השבוע:קרמבו...סוג של סממן חורפי... משהו טוב שקרה השבוע-רכשתי חברים חדשים ומגניבים משהו רע:משנה מיקום. ציטוט:.- Jared: We all have skeletons in the closet אתר השבוע-טוויטר,פייסבוק ותפוז כמובן ספר\סרט:סרט-רובין הוד,רזידנט איוול,אגדה עם כנפיים תמונה: משהו טוב:אני מצפה לגשם והתקררות מסויימת. משהו רע:מקווה שלא יהיה....משהו רע.

למעלה