סכמ"ש

maya254

New member
גם את אוהבת חורף! ../images/Emo186.gif

איזה תמונה מגניבה... ואהבתי את הציטוט חח

cloe101

New member
חולה על חורףףף,

|הקור בחוץ...והחום שמתחת לשכבות הבגדים,בכלל אין לנו חורף פה זה סמי חורף אבל שיהיה, תודה בובה

McLeaFLY

New member
אחחח החולצה

ראיתי אתזה באתר...אי אפשר לעשות הזמנה קבוצתית או משו?

HARMONY224

New member
אחחחח איזה שבוע

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: A Modern Myth שיר השבוע: avenged sevenfold - dear god להקת השבוע: avenged sevenfold מאכל השבוע: סושי משהו טוב שקרה השבוע: סוףסוף יש לי את this is war ו beautifull lie, ירד גשם, יוםהולדת, קיבלת 98 באנגלית. שבוע מושלם בקיצור ♥ משהו רע שקרה השבוע: אין! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: 'אני אוהב אותך' אתר השבוע: פייסבוק, ישראבלוג, תפוז ספר/סרט/סדרת השבוע: האמת היא שלא ראיתי ממש טלויזיה בשבוע האחרון, שיהיה CSI השבוע שיבוא: יהיה טוב :) משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שירד עוד גשם, ללכת לקנות אקוסטית ומגבר חדשים משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שלא ילך לי בבחנים באזרחות, לשון, הסטוריה ויהדות -.-

הממ..

השבוע שהיה: נוראי. מכל הבחינות והצורות והצדדים. שיר השבוע של 30: אין. שיר השבוע: האמתי.....get outta my way של קיילי מינוג להקת השבוע: הייתה אחת? לא יודעת. לא נראה לי אלבום השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: חזה עוף משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לראות סרט עם חברה והמפקדת שלי, וקניתי שני ספרים והזמנתי את כל ספרי הארי פוטר באנגלית בהוצאה הבריטית אז זה נחמד וחבר משפחה שהגיע מחו"ל משהו רע שקרה השבוע: אוקיי.. בואו נראה.. לסבתא שלי יש סרטן וסבא שלי עשה תאונה. בנוסף לעוד מלא דברים אחרים שאין לי כח לפרט ולהסביר ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: דיי, באמת שאין כזה. אתר השבוע: לא הייתי במחשב הרבה. ספר/סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר/סקוט פילגרים נגד העולם. תמונת השבוע : אין השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: תוצאות הבדיקות של סבתא משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : דיי באמת, לא יודעת, שהמזל הרע הזה יימשך

cloe101

New member
...

ממש מצער לשמוע על הדברים שאת עוברת-לא קל ממש לא,תאגרי כוחות ותקווי רק לטוב זה מה שאפשר לעשות... המון איחולי החלמה לאביך וגם לסבתך רפואה שלמה.

Pooola

New member
מסכמת

השבוע שהיה: קצר באופן משונה! O: שיר השבוע של 30: a modern myth שיר השבוע: לא היה משהו במיוחד להקת השבוע: מוניקה סקס ^^ אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: פנקייק! משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי בתדודה שהיא חברה טובה, יצאתי מהבית אחרי מליון שנה, והתחלתי לחפש עבודה :) משהו רע שקרה השבוע: החתול שלי נפצע. מסכן שלי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: טוויטר ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה - האוס. תמונת השבוע : השבוע שיבוא: צריכה לקבל תשובות מכמה מקומות עבודה! תחזיקו אצבעות משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: למצוא חולצה חגיגית XD משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : כלום

Casper182

New member
../images/Emo168.gif

השבוע שהיה: היה... שיר השבוע של 30: Kings And Queens שיר השבוע: Placebo - Breathe Underwater (Slow) ללא ספק להקת השבוע: פלסיבו אלבום השבוע: BFTS Redux Edition! מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: שיעור גיטרה בגשם? משהו רע שקרה השבוע: לחץ! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: But the best thing that GOD has created, is a new day אתר השבוע: twitter ספר/סרט/סדרת השבוע: האוס תמונת השבוע: לא בדיוק מהשבוע... אבל לא הייתי כאן הרבה זמן צילמתי אותה בהופעה של פלסיבו ביוון... היה חלומי השבוע שיבוא: יהיה מגניב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע:

למעלה