רן בראש1../images/Emo55.gif
טוב,אז הייתה כתבה על הש"ש....[משומה
] אז חשבתי לכתוב לכם פה ת'קטע של רן....על רן....עם רן.... תהנווו-
חתיך נשאר חתיך רת רן דנקר תפסתי מתרוצץ בין חדרי האיםפור,כשחתיכה ארוכה של נייר טואלט משתרכת מתוך מכנסיו, בעודו לבוש בגופיית סבא שפעם הייתה לבנה וסווטשירט עצום. אבל אפילו אלה לא גרעו מיופיו, והוא נשאר מאמם כרגיל...[חחחח המאמם היה כתוב ככה, בכוונה....] "אתה בכלל מודע לאיך שאתה נראה"? אני מודע לזה במידה מסוימת, אבל אני לא שם את זה בראש מעייני. אני לא מסוגל לא להיות מודע למראה שלי כשכל היום מפרים אותי ומסדרים לי את השיער, ובמקצוע כמו שלי, זה חשוב מאוד. אבל מצד שני, זה גור לי לאתגר את עצמי בעבודה. אני צריך להחצין דברים אחרים ולהצניע את היופי, אחרת אנשים יחשבו שאני רק פרצוף יפה. מראה חיצוני עלול ליצור אנטגוניזם.[מהה
]. משום מה, לאנשים מאוד קל להפיל האשמות על אנשים יפים. "אתה מפחד שכשתרצה לשחק במקומות אחרים תדבק בך הסטיגלמה של שחקן טלנובלות?" בהחלט לט. אני משחק לצד טובי השחקנים בארץ, גילה אלמגור, ליאור אשכנזי ועוד רבים. הם שחקני תיאטרון רציניים ומוערכים, ולמרות זאת משחקים בסדרת טלוויזיה. התכנית נתנה לי את הפריצה הגדולה שלי, ואני חייב לה המון. "אתה לא קורס מדי פעם?" אני קורס לפחות פעם אחת ביום. למזלי, יש לי מן תכונה כזו, שאני מסוגל להתנתק. אני יושב לבד לכמה דקות, ועושה יוגה בשביל להרגיע את הנפש. "דיברנו לפני חצי שנה על האלבום שלך, ואמרת שהוא יצא תוך שנה. מה קורה עם זה?" זה ייקח לפחות עוד שנה. אני מאוד רוצה להתקדם איתו, אבל יש לי התחייבויות קודמות. כנראה שזה ייאלץ להמתין. אני מאוד עסוק כרגע. "התכנון העונה החמישית, במקרה?" ממש לא. אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל די נמאס לי מהסדרה. וואי זה היה יותר ארוך ממה שחשבתי... אבל, תהנוווווו