עכשיו הדוגמניות ב"גיא פינס"

moomita

New member
ממ.. היא ממש הלכה נגד הדת

היא שתתה יין.. וברחוב הערבי צילמו ואמרו : למה בחורה ערומה לפני ליל הכלולות? צריך להאמין באלוהים.(?!) אוי.. הם פשוט נוראיים בדעות שלהם.. בטח אם היו פוגשים בה ברחוב היו מתנכלים לה (קללות+נידוי אבנים) מימי אמרה שהיא לא גזענית.. ניראל אמרה שמימי קראה לה מחבלת .. מזכיר לכן ריב של בנות בגן?
לי כן קרן: חלק מהערבים טובים וחלק לא( חח פוסטמה ) מיקי חיימוביץ : הרגישה כמו הקורבן, יצרית אימפולסיבית 'את יכולה ביותר מתינות, להשיג הרבה יותר.. מאשר להתפוצץ
על כולם.'
נכון.
ניראל כמודל לחיקוי: "בזכותה יותר ויותר בנות ערביות ירצו להשתתף בתכנית כזאתי" (אוי לא
) מיקי(שוב):"יש הרבה בנות יפייפיות במגזר הערבי.. נקווה שהיא תתן לגיטמציה לעוד בחורות ערביות לעשות את זה" (מה קורה??
אין מספיק בנות ישראליות? ולמה דווקא שבנות ערביות ידגמנו? שיעשו עבודה מועילה יותר, שיהיו מועילות בחברה בארץ.. במקום לעשות ילדים ולעבוד בניקיון המטבח.. שיתחילו לעבוד.. למה דוגמנות?). מסכנים הערבים.. מתהפכים במקומם!! רנא ראסלן: יופי אקזוטי. יופי אסלי. שחומות(מהה? ואין ישראליות שחומות?? לייק.. מליונים?!) "עשו אותה הרעה בתכנית.. כאלו הערביות הן ברבריות.." "בסך הכל רצתה להתקדם בדוגמנות.." ניראל: אם הייתי חוזרת אחורה .. לא הייתי עושה את זה חשוף מידי. איש אחד: "מספיק לדאוג לדברים של אחרים!!"(תרגום: להכנס לחיים של אנשים אחרים) חחחחחח.. וריאליטי זה בכלל לא אומר שנכנסים לך לחיים.. זה מה שזה . היא בחרה שיכנסו לה לחיים . אז.. בריאלטי אין פירסום? טחחחחחחחח
-: D ניראל:"התנצלתי לציבור הערבי.. על כל מה שעשיתי , שפגעתי בהם " אותו "איש אחד" שאל: במי היא פגעה -> התשובה כאן ^ . מישל: אפעם לא הייתי מכירה מישהי במסגרת אם לא בתכנית כזאת.. אז אני שמחה שיצא לי" אנא ראסלן : יופי זה לא פוליטקה ולא שייך.. אבל אנשים לא מפרגנים במדינה.. ניראל: "תקועה .. מה יגידו הערבים .. מה יחשבו היהודים.. הערבים בגדה רואים אותנו לא כפלסטינאים.. מתכחשים לנו.. בישראל כתבו לנו בת.ז שאנחנו ישראלים, אבל אין לנו זכויות של ישראלים" חוצמיזה.. ראו את רגע הזכייה אלף פעם.. (2 למעשה
) . איזה חתיך מצמיד לניראל את התיליון!@~ מי מי זה
אנשי התכנית אומרים שהצדק ניצח.. "בהצלחה יא חביבתי"

SharoNofit

New member
פישששש

איך את יודעת ככה ציטוטים
הקשבת והעתקת...? וניראה לי שזה שהצמיד לה את התליון היה אסי עזר.

moomita

New member
כע נו הקשבתי למה שאמרו

ואז כתבתי.. חח לא
נראה לי.. היה לו מראה יותר של דוגמן
.

SharoNofit

New member
חח אז כל הכבוד לך.../images/Emo45.gif

את זוכרת מה היא אמרה על שרון
ואם היה לך תמונה שלו אולי הייתי מזהה......

162

New member
מה מי אמרה על שרון? ניראל?

אני רק זוכרת שהראו ששרון אומרת שהיא מפחדת מערבים מאז שהיה איזה פיגוע לפני כמה שנים אז שאלו אותה אם בשבילה כל הערבים מפחידים והיא אמרה שכן.. לא יפה
וגם השופטים שאלו אותה ליד ניראל אם היא גזענית אז היא אומרת כזה בציניות "לא אני לא גזענית אני ישנה איתה באותו חדר" חחחח

SharoNofit

New member
כן ניראל

רק רציתי להיזכר מה ניראל אמרה לפני שהיא אמרה לצלם שיראה את הקטע עם שרון במחשב...... [נדמה לי שהיא רק אמרה "תראה את זה"....(?)] בקשר לאמירה הזאת -היא התנצלה כבר כמה וכמה פעמיים אם היה פגעה במישהו ואמרה שזה בכלל שאלו אותה בתחקיר בבית ולא היה לא מה להגיד ממה היא פוחדת אז היא אמרה פוחדת מערבים [כי זה היה בדיוק אחרי שהתרחש פיגוע בחיפה וילד מהשכבה שלה מת] כשבעצם היא מתכוונת פוחדת ממחבלים וזה סתם ייצא לה רע והיא גם הוסיפה שאפילו ניראל שהיא ערבייה פוחדת לעלות לאוטובוס בדיוק כמוהה והיא [שרון] ישנה בחדר עם ניראל והכל.

162

New member
אם ככה...

אני מקווה שזה באמת כל מה שהיא התכוונה, כי בעריכה הם באמת עשו את זה כאילו שהיא התכוונה לניראל. ואני חושבת שניראל בעצמה נפגעה כי היא גם חשבה ששרון התכוונה אליה.

SharoNofit

New member
זאת האמת.

ויכול להיות באמת שזה מה שקרה לניראל. רק עכשו ראיתי שלא שמתי לך את כל התגובה שלה ברייטינג אז הנה זה שוב והפעם הכל
ד"א - מי הפייבוריטית שלך מהתוכנית

162

New member
ניראל כמובן../images/Emo9.gif (הפייבוריטית שלי)

נראה לי שרק בזכותך אני מתחילה לסלוח לשרון
כי בהתחלה היא הייתה נראית לי חמודה אבל בגלל מה שראיתי אתמול התחלתי לחשוב שהיא גזענית... אבל טוב, תמיד בעריכה הם מנסים שיהיה כמה שיותר אקשן, ולא איכפת להם שזה יכול ליצור סכסוכים ומריבות. ועובדה שאפילו על ניראל בעצמה הם הצליחו "לעבוד". בגלל זה היא בעצמה הייתה בטוחה ששרון התכוונה אליה...

SharoNofit

New member
חחחחחח.......

להגיד שאת\ה חמוד או חמודה.....? [זה בן או בת? מה הגיל...?] *אני יידבר בינתיים בלשון נקבה כי ככה אני רגילה....... חחח טוב קיצר אני שמחה שאת סולחת לה כי באמת שלא היה על מה הם סתם עיוותו וניפחו את זה -וכמו שלמדנו בתקשורת [חח גם אני במגמה הזאת....] התקשורת תמיד מסלפת ומראה רק חלק מהתמונה הכוללת, היא בוחרת במה להתמקד מהשיקולים השונים שלה כמו רייטינג, לחצים פוליטיים וכדומה [קוראים לזה "מסגור" -שאלי בפורום תקשורת אם את לא מאמינה לי.......]

moomita

New member
שרון

אמרה שהיא לא אוהבת ערבים.. בגלל שהיה פיגוע בחיפה פעם. היא אמרה את זה ברוע.. היא לא "כזאת" חמודה
אבל אני אוהבת אותה

ט ל ו ש1

New member
יותר מפעם

אני ראיתי את הפיגוע מקסים,ממש מול העיניים..לא נעים בכלל. בכל זאת..לא שונאת ערבים.

למעלה