ממ.. היא ממש הלכה נגד הדת
היא שתתה יין.. וברחוב הערבי צילמו ואמרו : למה בחורה ערומה לפני ליל הכלולות? צריך להאמין באלוהים.(?!) אוי.. הם פשוט נוראיים בדעות שלהם.. בטח אם היו פוגשים בה ברחוב היו מתנכלים לה (קללות+נידוי אבנים) מימי אמרה שהיא לא גזענית.. ניראל אמרה שמימי קראה לה מחבלת .. מזכיר לכן ריב של בנות בגן?
לי כן קרן: חלק מהערבים טובים וחלק לא( חח פוסטמה ) מיקי חיימוביץ : הרגישה כמו הקורבן, יצרית אימפולסיבית 'את יכולה ביותר מתינות, להשיג הרבה יותר.. מאשר להתפוצץ
על כולם.'
נכון.
ניראל כמודל לחיקוי: "בזכותה יותר ויותר בנות ערביות ירצו להשתתף בתכנית כזאתי" (אוי לא
) מיקי(שוב):"יש הרבה בנות יפייפיות במגזר הערבי.. נקווה שהיא תתן לגיטמציה לעוד בחורות ערביות לעשות את זה" (מה קורה??
אין מספיק בנות ישראליות? ולמה דווקא שבנות ערביות ידגמנו? שיעשו עבודה מועילה יותר, שיהיו מועילות בחברה בארץ.. במקום לעשות ילדים ולעבוד בניקיון המטבח.. שיתחילו לעבוד.. למה דוגמנות?). מסכנים הערבים.. מתהפכים במקומם!! רנא ראסלן: יופי אקזוטי. יופי אסלי. שחומות(מהה? ואין ישראליות שחומות?? לייק.. מליונים?!) "עשו אותה הרעה בתכנית.. כאלו הערביות הן ברבריות.." "בסך הכל רצתה להתקדם בדוגמנות.." ניראל: אם הייתי חוזרת אחורה .. לא הייתי עושה את זה חשוף מידי. איש אחד: "מספיק לדאוג לדברים של אחרים!!"(תרגום: להכנס לחיים של אנשים אחרים) חחחחחח.. וריאליטי זה בכלל לא אומר שנכנסים לך לחיים.. זה מה שזה . היא בחרה שיכנסו לה לחיים . אז.. בריאלטי אין פירסום? טחחחחחחחח
-: D ניראל:"התנצלתי לציבור הערבי.. על כל מה שעשיתי , שפגעתי בהם " אותו "איש אחד" שאל: במי היא פגעה -> התשובה כאן ^ . מישל: אפעם לא הייתי מכירה מישהי במסגרת אם לא בתכנית כזאת.. אז אני שמחה שיצא לי" אנא ראסלן : יופי זה לא פוליטקה ולא שייך.. אבל אנשים לא מפרגנים במדינה.. ניראל: "תקועה .. מה יגידו הערבים .. מה יחשבו היהודים.. הערבים בגדה רואים אותנו לא כפלסטינאים.. מתכחשים לנו.. בישראל כתבו לנו בת.ז שאנחנו ישראלים, אבל אין לנו זכויות של ישראלים" חוצמיזה.. ראו את רגע הזכייה אלף פעם.. (2 למעשה
) . איזה חתיך מצמיד לניראל את התיליון!@~ מי מי זה
אנשי התכנית אומרים שהצדק ניצח.. "בהצלחה יא חביבתי"
היא שתתה יין.. וברחוב הערבי צילמו ואמרו : למה בחורה ערומה לפני ליל הכלולות? צריך להאמין באלוהים.(?!) אוי.. הם פשוט נוראיים בדעות שלהם.. בטח אם היו פוגשים בה ברחוב היו מתנכלים לה (קללות+נידוי אבנים) מימי אמרה שהיא לא גזענית.. ניראל אמרה שמימי קראה לה מחבלת .. מזכיר לכן ריב של בנות בגן?