זה נראה לי כאילו היא שרה "יד ימין בפנים ,יד ימין בחוץ.."
M moomita New member 12/4/06 #21 "איך אני יוצאת מפה בלי שישימו לב ? " "לא תמצאו אותי בחיים! "" (ימצאו=השופטים\הצופים) חח XD זה די עצוב..
"איך אני יוצאת מפה בלי שישימו לב ? " "לא תמצאו אותי בחיים! "" (ימצאו=השופטים\הצופים) חח XD זה די עצוב..
ה השטן השחור New member 12/4/06 #22 אני../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif{ ;אחחח כמה שהבחורה הזאת במראה לוהטת מיאוו אה אופס זה מה שאני חושב
אני../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif{ ;אחחח כמה שהבחורה הזאת במראה לוהטת מיאוו אה אופס זה מה שאני חושב
J JULI4561 New member 13/4/06 #23 תמונה רביעית../images/Emo26.gif בגלל שלרוב קשה לכתוב משהו עכשיו שמתי תמונה שבטח יהיה ממש קל לנסות לחשוב על מה ניקול חשבה באותו רגע
תמונה רביעית../images/Emo26.gif בגלל שלרוב קשה לכתוב משהו עכשיו שמתי תמונה שבטח יהיה ממש קל לנסות לחשוב על מה ניקול חשבה באותו רגע
L L U Z I A New member 13/4/06 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif יש לי שניים "אני יפה, אני שקסית, ואף אחד לא יעצור אותי" "לא ישנתי כבר יומיים ואני הרוסה מעייפות, אז תנו לי לעשות את הקטע שלי וללכת הביתה"
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif יש לי שניים "אני יפה, אני שקסית, ואף אחד לא יעצור אותי" "לא ישנתי כבר יומיים ואני הרוסה מעייפות, אז תנו לי לעשות את הקטע שלי וללכת הביתה"
J JULI4561 New member 13/4/06 #25 ../images/Emo12.gif זה רק אני או שהעיניים שלה רק לבנות חחחח זה מפחיד!
L L U Z I A New member 13/4/06 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif יכול להיו8ת שהיא פשוט מסתכלת למעלה? בכל זאת יש שם למעלה נקודות שחורות קטנות
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif יכול להיו8ת שהיא פשוט מסתכלת למעלה? בכל זאת יש שם למעלה נקודות שחורות קטנות
S Sahar 11 New member 13/4/06 #32 מנסה i'm sexy, i'm hot, i'm every thing you are not אממ התמונות שלה דיי יבשות