פוסט היכרות 2

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונהP:

שם: אופיר גיל: 14 מיקום:צור משה
מסנג'ר: [email protected] תוסיפו. אייסיקיו: יש לי אבל אני לא משתמשת בו. פרט שולי על עצמכם: לא יודעת.אני שרה,מנגנת על גיטרה ונוסעת על סקייטבורד.מאוד מעניין אתכם בטחXD עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:גרין דיי,סיסטם אוף אה דאון,ברינג מי דה הוריזון,פרום פירסט טו לאסט,אוונסנס.אוי אין לי כח לפרט יותרP:

AvLaViGnE

New member
הממ..

שם: שושו גיל:23 מיקום: זכרון יעקב איי סי קיו: 155023052 פרק שולי על עצמי: ננתי לברט נשיקה בפה עם הרבה רו'ק? :) ויש לי קעקוע של דה יוזד עוד להקות? וואו זה לא יגמר avril lavigne mce ill nino incubus linkin park story of the year afi enter shikari c & c hoobastank new found glory papa roach system of a down swift ועוד רבים וטובים

Rose131

New member
../images/Emo185.gif

שם: נועה גיל: בספטמבר 16 מיקום: ירושלים\מבשרת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:X פרט שולי על עצמכם: אין לי כוח. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR וHIM

../images/Emo204.gif

שם: בר גיל: עוד חודש 17 מיקום: רמת גן מסנ'גר: [email protected] אייסיקיו: לא כ"כ בשימוש פרט שולי על עצמכם: יש לי עגיל באף, הייתי כמעט בכל מערב אירופה ועוד חודש יוולד לי אח
[איזה לא קשור אחד לשני
] עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR, HIM, Saosin, The Academy Is ועוד הרבה...

yael0000

New member
אני

שם: יעל גיל: 17 ומהיום וחצי מיקום: בחדר שלי מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין פרט שולי על עצמכם: אממ לא יודעת עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: מיי כמיקל רומנס , דה קילרס, מקפלי(כן , קורה) ועוד

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifיא, אני מגיבה!:]..חח

שם: מיכל גיל: 17 וחצי מיקום: ירושלים:] מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 324731190 פרט שולי על עצמכם: אני עושה קעקוע, מתישהו
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:MCR, MUSE, לוסטפרופטס, ברייקינג בנג'מין

אני עדין פה..../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 מיקום: ב"ש מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: -- פרט שולי על עצמכם: אני משעממת, ומשועממת עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: מיוז, פול אאוט בוי, אינקובוס, טייקנג באק סאנדי, MCR, הסמאשינג פאמפקינס, רדיוהד, פינץ/, אמריקן הי-פי, אוונסנס ועוד...

Henn122

New member
קאמבק:)

שם: חן גיל: 16 וחציי מיקום: בית חש מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 307369359 פרט שולי על עצמכם: אני שונאתתתתתתתתת מתמטיקה! עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: saosin, enter shikari, my chemical romance, system, pearl jam, התקווה 6, כנסיית השכל וכו וכו וכו' :) אני סוג של חדשה:) אז שלוםשלום:)

חעחע

שם: הילה גיל: 14 מיקום: ת"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איסיקיו זה ז-ב-ל! פרט שולי על עצמכם: אני שונאת עגבניות! o_O עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR, muse, linkin park, aiden ועוד הרבה שאין לי כוח לכתוב ^O^

whatascene

New member
נעשה גם.. לא?

שם: שני גיל: 19 וחצי מיקום: רחובות מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא משתמשת פרט שולי על עצמכם: שנה וחודש טו גו. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: rufus wainwright, jeff buckley, pearl jam, smashing pumpkins, counting crows, the frames, mae, something corporate ועוד ועוד..

Noa Tsror

New member
אני:)

סליחה שאני נוטשת@_# תקופה לא להיט שם: נועה גיל: 17 עודמעט מיקום: באר שבע סיטי מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא החברתי אליו כבר 4 שנים פרט שולי על עצמכם: אני אוהבת עוגיות. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אלכסיסאונפייר, אינקיבוס, דסנדנטז, ליפהאוס, ולאדעת עוד, זה סתם מכמה דיסקים שמונחים לידי.....

אניאניD: ../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: 15 וחצי בערך מיקום: חור ליד נהריה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 278436103 פרט שולי על עצמכם: אני בטטה. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אין לי כוח לכתוב. מיי כמיקל רומאנס ו30 סקנדס בעיקר. אבל יש עוד המוןהמון

zivid

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo129.gif

שם: זיו גיל: 14 וחצי מיקום: סינגפור מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 347442353 פרט שולי על עצמכם: אני בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: שוגרקולט וכל מיני

FFTL

New member
../images/Emo61.gifאני../images/Emo13.gif

שם: ליעד[י]\סוני. גיל: 14 ומשו. מיקום: קדימה. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 331639653 פרט שולי על עצמכם: אני רוצה חשמלית וללמוד על תופים. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: הימ בעיקר.
[סתם כי התלהבתי מהתמונה.
]

אני מבטיחה לנסות ולהסתובב XD

שם: מאיה גיל: עוד מעט 16 מיקום: חיפה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: בע פרט שולי על עצמכם: אני אהיה בVans Warped Tour ^^ והגיטרות זה החיים שלי עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: Evanescence, Yellowcard, Dream Theater, Dashboard Confessional, Avenged Sevenfold, Finch, BFMV ועוד המון המון חפירה משו. XD

O L g i T

New member
well

שם: אולגה גיל: 17 מיקום: ראשון מסנג'ר: אייסיקיו: פרט שולי על עצמכם: חם לי ואמא שלי פוסטמה עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: מלא

למעלה