שאלון הפורום

Redemption Song

New member
../images/Emo141.gifשאלון הפורום../images/Emo135.gif

אתם: שם: גיל: עיר: דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? פגשת את ורד? כמה פעמים? הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? איך הגעת לפורום? מה את\ה חושב\ת על המנהלת? ועל מוקי? היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? ורד שחורה או ורד בלונדינית? אכלת פעם בגלידת פלדמן? היה טעים? יש לך בחתימה את האייקונים האלה -
? מדגישומטיק.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה../images/Emo3.gif

אתם: שם:נגה גיל:13 עיר:כפר סבא דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): [email protected] יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד?מהפרק הראשון של האלופה
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'?שהיא מדהימה
פגשת את ורד?
כמה פעמים?פעמיים הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?
איך הגעת לפורום?דרך הקומונה
מה את\ה חושב\ת על המנהלת?
ועל מוקי? ליאת זה לא מקצועי
סתםסתם, הוא בסדר לגמריי
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? בהחלט
ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא
היה טעים?- יש לך בחתימה את האייקונים האלה
-
?

OoPineapplEoO

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo178.gif

אתם: שם:ליטל גיל:13+ עיר:מודיעין דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..):מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 240294394 יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד?מאז שהתחלתי לראות את האלופה בVOD אצל סבתא
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'?דמות מקסימה ומעניינת. פגשת את ורד? לא
כמה פעמים?-- הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?
איך הגעת לפורום?דרך הקומונה מה את\ה חושב\ת על המנהלת?מדהימהה!!!11 ליאתי, אוהבת אותך!
ועל מוקי?XDD זמר נחמד, שירים יפים. היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?בוודאי
ורד שחורה או ורד בלונדינית?שחורה. קשה לי לדמיין אותי בלונדינית
אכלת פעם בגלידת פלדמן?ב-בטח
היה טעים?ברור
יש לך בחתימה את האייקונים האלה -
?
לא
*כבר מוסיפה*

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo9.gif

אתם: שם: רחלי גיל: 16 עוד חודשיים
עיר: חור מסן: [email protected] יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? עוד לפני שראיתי אותה
כשדרור אמר לנו עוד בחנוכה, שבאלופה תשתתף מישהי שמאוד מזכירה את טלי, שלומדת ביורם
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מדהימה! פגשת את ורד?
כמה פעמים? פעם אחת הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? כן, תמונה משותפת. איך הגעת לפורום? מהקומונה
מה את\ה חושב\ת על המנהלת? מותק!
ועל מוקי? מדהים [בשביל ליאת
] היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? מאוד! ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה
אכלת פעם בגלידת פלדמן? בטוח מתישהו.. היה טעים? לא זוכרת
יש לך בחתימה את האייקונים האלה
-
? לא

עונהנהנה

אתם: שם:דילבוש גיל:15 עיר:קריית חיים דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): 289359227 יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מתחילת האלופה מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מ-ע-ל-פ-ת מתה עליהה פגשת את ורד? לאא כמה פעמים? 0 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?לא איך הגעת לפורום?מפורום גיים בויז המושלמים מה את\ה חושב\ת על המנהלת?מיייי?!?!? זאתתת?! ועל מוקי?שזה? היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?דהה ורד שחורה או ורד בלונדינית?שחורה חיייב!!! אכלת פעם בגלידת פלדמן?חחח בטח שתי דקות מהבית שלי היה טעים?ככה... יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? מה זה?!?!?!

עונההה....../images/Emo8.gif

שם:סמדי גיל:14.8 עיר: דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): 218788664 יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? שהתחילה הסדרה השווה "האלופה" מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מתוקה אמיתית ו100ממת!!! אין עלייה!! פגשת את ורד? הייתי רוצה מאוד..
כמה פעמים? 0 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?לא איך הגעת לפורום? כמובן מאחד הפורומים האהובים עליי >>פורום אירוסמית'.!! מה את\ה חושב\ת על המנהלת?אחלהה וטוףף שפתחת ת'פורום השווה הזה..! ועל מוקי? מוקי הזמר?! היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? נו באמת מה זאת השאלה הזאת ברור אבל ברור שכן!! ורד שחורה או ורד בלונדינית? ורד שחורה ברור..!! אבל לא הייתי מתנגדת לראות אותה עם בלונדיני... אכלת פעם בגלידת פלדמן?בטחח היה טעים? בסדררר.. יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? אה?!?!

gal y diego

New member
עונה....

אתם: שם:גל גיל:15 עיר:מושב ניצני עוז דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מסינג'ר:[email protected] אייסיקיו:317406957 אי-מייל:[email protected] כפי ששמתם לב יש לי הכלל יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד?מהפרק הקרשון של האלופה
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מדהימהההה
פגשת את ורד? לא אבל אני רוצהההה
כמה פעמים?0 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?לאא איך הגעת לפורום?דרך פורם האלופה... מה את\ה חושב\ת על המנהלת?עוד לא מכירה אבל מקווה שהיא חמודה ועל מוקי?מי זה מוקי?!?!? היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?ברור!!!! ורד שחורה או ורד בלונדינית?שחורההה
אכלת פעם בגלידת פלדמן?לא
היה טעים?- יש לך בחתימה את האייקונים האלה
גלידה|? לא אבל עכשיו יהיה

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

אתם:
שם: ספיר גיל: 13 עיר: פתח תקווה דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..):
אייס
319140316 יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? בפרק הראשון של האלוהפ
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מהממת וחמודה
פגשת את ורד? לא
כמה פעמים?
הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?
איך הגעת לפורום? אני מכירה את ליאת מהקומונה שלי
[תבואו
] מה את\ה חושב\ת על המנהלת?
מדהימה ועל מוקי?
על מה
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?
ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה
אכלת פעם בגלידת פלדמן? אולייי
היה טעים?
?

NanuLita

New member
עונה

אתם: שם: נעמה גיל: 13 עיר: חחח מי שצריך לדעת יודע.. דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מסר.. יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מאז שראיתי את פרק 32 שזה בעצם הפרק שהתחלתי בגללו לראות האלופה מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מדהימה נתנו לה את הדמות הכי טובה ו-ורד יכולה להפגין איתה משחק בצורה נהדרת פגשת את ורד? כן
כמה פעמים?: 1!! הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? כן .. אבל לעצרי לא לבד איך הגעת לפורום? דרך הקומונה המתחשגזת שלנו !! מה את\ה חושב\ת על המנהלת? ליאתייייייייייי
ועל מוקי? שליאתי מקנא באישתו! היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? כןכןכן ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה כי רק ככה ראיתי אותה! אכלת פעם בגלידת פלדמן? LOL .. לא יודעת אולי עכשיו אני אנסה היה טעים?
יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ?
כןכןכן !! והתמונה המזעזעת .. (שלי, היא מדהימה!!)

עונה ../images/Emo13.gif

אתם: שם:הגר גיל: 14 וחצי עיר: ת"א והסביבה
דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מסנג'ר- [email protected] יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? בפרקים הראשונים של האלופה.. מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מדהימה!!!11 פגשת את ורד? לא
כמה פעמים?---- הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?---- איך הגעת לפורום? מהקומונה... מה את\ה חושב\ת על המנהלת? שהיא מהממת
ועל מוקי?
הייתי לפני כמה ימים בלהקה והוא כזה...ארר.. לאכול אותו! היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? ברור! אם היא לא שמה אני עושה חרם.. טוב, אני לא. ורד שחורה או ורד בלונדינית? קצת קשה לי לדמיין אותה בלונדינית אז.. שחורה אכלת פעם בגלידת פלדמן? מה?! היה טעים?מה?! יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? עכשיו יהיו...

נופ18

New member
אניאניאניאניאניאני../images/Emo221.gif../images/Emo135.gif

אתם: שם:נופרעעעע גיל:ביום ראשון ב"ה 16 עיר:חדרה דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..):228289864 יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד?מהמאית שנייה הראשונה שראיתי אותה בהאלופה מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'?דבר ראשון כפרעלייה ודבר שני היא מהממת מושלמת אין, אין עלייה וגם לא יהיה בחיים פגשת את ורד? ]: כמה פעמים?-- הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?]]]]]]]]]]]: איך הגעת לפורום?הייתי בקומונה גם מה את\ה חושב\ת על המנהלת?חאמודהה כפרעלייה ועל מוקי?אויי מוקייי.....תעשה לי ילדה סוכר.....!!!!!! היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?ברוווווור ורד שחורה או ורד בלונדינית?לא ראיתי אותה בלונדינית וגם אני מעדיפה יותר אותה בשחור יפה לה אכלת פעם בגלידת פלדמן?בטח!! היה טעים?חיחי יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ?לא \:

תמרוש5

New member
עונה../images/Emo11.gif

אתם: שם:תמר גיל:15 עיר:ירושלים דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): [email protected] יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? וואי אני כבר לא זוכרת אבל זה היה בתחיל ה סדרה בערך מפרק 20 או משהו.. מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? כפרעליה
פגשת את ורד? כן!
כמה פעמים?1 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? יש תמונה
אבל יש בה עו דמאל אנשים אז אני לא אשים.. איך הגעת לפורום? מהקומונה
מה את\ה חושב\ת על המנהלת?ליאתי
ועל מוקי? אשמור על זכותה שתיקה. סתם הוא נחמד
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? כן כן כן ורד שחורה או ורד בלונדינית? לא ראיתי אותה בלונדינית *שטנית* אבל שחורה
אכלת פעם בגלידת פלדמן? אני מניהח שכן
היה טעים? כן
-
? ברור שיש!!!

danit1234

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אתם: שם:דנית גיל:14 עיר:ק. ביאליק דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): אייסי-194189365 מסן [email protected] יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מתי גיליתי אממ הדמות של דריה בהתחלה לא הייתה מהבולטות ,אבל עם הזמן היא קבלה תפקיד גדול יותר ומשמעותי שבאמצעותו היה ניתן לראות את כשרון המשחק שלה וכמה שהיא מדהימה. את ורד אני אוהבת כי קראתי איתה ראיונות וממש נהנתי, היא בחורה אינטלגנטית מעבר לכשרון. מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? דמות מדהימה אחת האהובות עליי פגשת את ורד? לא
כמה פעמים? הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? איך הגעת לפורום?הייתי בקומונה
מה את\ה חושב\ת על המנהלת?מי זאת בכלל?
סתאאם
היא מלכה
ועל מוקי?חמוד
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? בטח אני נהנת מכל רגע שאני רואה אותה משחקת ורד שחורה או ורד בלונדינית?לא ראיתי אותה בבלונדד אבל ממש יפה לה שחור אכלת פעם בגלידת פלדמן?בטח זה שולט
היה טעים?מאוד יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? לא ואני יוסיף אותם בקרוב

Redemption Song

New member
עונה../images/Emo26.gif

אתם: שם: ליאת. גיל: 16 עיר: כפר סבא. דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): יש את כולם אבל מסנג'ר עדיף - [email protected]
יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מהפרק שאמרו שהיא צלמת
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? דמות שקל להתחבר אלייה, ודמות שתיתן לורד הזדמנויות נוספות ולא תהרוס לא את הקריירה. פגשת את ורד? לא. כמה פעמים?
הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?
איך הגעת לפורום?
מה את\ה חושב\ת על המנהלת?
ועל מוקי?
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? כן! ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה.. אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא שזכור לי. היה טעים?
יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? ברור

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

אתם
שם:אסתי גיל:עוד חודשיים 15 עיר:בת-ים דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מסנג'ר: [email protected]
יופי, עכשיו אפשר להתחיל...
מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד?מהפרקים הראשונים. מאוד אהבתי את הסצנה שאיציק וסמדר רבים, והיא מצלמת אותם תוך כדי...
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? דמות מדהימה
שהולכת לפי האהבה שלה, ולא לפי מה שכולם אומרים
פגשת את ורד? כן כמה פעמים?פעם אחת
הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?אין
אבל יש לי חתימה
היא חתמה לי ולאחי... איך הגעת לפורום?דרך הקומונה מה את\ה חושב\ת על המנהלת?שהיא דורשת סגידה
ועל מוקי?אמממ...
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?כן!#@%$@%^$^ ורד שחורה או ורד בלונדינית?אף פעם לא ראיתי אותה בלונדינית... תמונה? מישהו? (אני זוכרת שמישהי בקומונה אמרה שהיא תצלם...) אכלת פעם בגלידת פלדמן?אין לי מושג
היה טעים?
?
בארורר! אני מבין הראשונות שהוסיפו

mikmikonet

New member
עונהעונהעונה../images/Emo99.gif

אתם:
שם: מיכל(י) גיל: 15.5 עיר: מעלה אדומים דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): 304131709, [email protected]
יופי, עכשיו אפשר להתחיל...
מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מהרגע הראשון שראיתי אותה, באמת, אפילו שלא ראיתי את "האלופה", אמרתי "אם בכלל שווה לראות את הסדרה הזאת זה בגלל דריה ההיא", ממ זה קצת התפתח מאז
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? אחת המדהימות, מודל קל לחיקוי
פגשת את ורד? כן
קשה לי להאמין. בקרוב שוב. כמה פעמים? 1 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? כן!!! אני הירוקה. איך הגעת לפורום? הייתי אדומה בקומונה, איך אני לא אגיע לפורום. מה את\ה חושב\ת על המנהלת? זה המקום להתחנף, כן? סתם נו ליאתי את יודעת שאני אוהבת אותך
יוצרת אייקונים שלי. ועל מוקי? שהוא התנשק עם קרן פלס
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? בוודאי, רק שלא תהיה לי יותר מדי סלב. ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחרחרה!!! אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא, זה נשמע לי די מגעיל, אבל אני מוכנה לטעום
נהייתה לי אובססיה למילה "פלדמן", כל פעם שאני נתקלחת בה אני מתלהבת... היה טעים? אני מקווה שיהיה
? בתור הממציאה שלהם אני חושבת שחובה על כולנו להפיץ אותם בכל מקום
יחי ורד!

היי:) עונה...

שם:מאיה גיל:16וחצי עיר:חולון דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..):מעדיפה במסרים:) יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? חח אמממ מהפרק הראשון.... מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? מדהימה:) פגשת את ורד? לא כמה פעמים?0 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?לא איך הגעת לפורום? פרסמתם בפורום שאני נמצאת...של בלאק אייד פיז
מה את\ה חושב\ת על המנהלת? ממממממממ.........
חחח אמממ מלכה!! ועל מוקי? מדהים! היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?כן:)...לצערי גילו לי את הסוף=/(של האלופה 1 חחח) דרך האנשים מהסט...ואני יודעת מי ימות דאמטט!!!!!!!!! ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורהה אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא היה טעים?=/ יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ?נמממ לא:)

למעלה