שאלון הפורום

MeItOsH

New member
עונה...../images/Emo210.gif

שם:מיתר גיל:14 עיר:נצרת עילית דרך ליצור איתכם קשר:323252905 יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד?לאט לאט עם התקדמות הפרקים ב'האלופה' מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'?היחידה עם מוח במשפחת זליג.. פגשת את ורד? לא כמה פעמים?
הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)?
איך הגעת לפורום?דרך הפרסומת של תפוז בפורום פארסקייפ [
] מה את\ה חושב\ת על המנהלת?לא מכירה...
ועל מוקי?כנ"ל. היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'?אני נגד עונה שנייה.. ורד שחורה או ורד בלונדינית?שחור שולט! אכלת פעם בגלידת פלדמן?אני חושבת... היה טעים?נדמה לי...:/ יש לך בחתימה את האייקונים האלה |ורד|
-כנראה שלא..

Dark chocolate

New member
אני../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

אתם: שם: מיכל
גיל: 13 ותשעה חודשים עיר: חדרה!!!1 הייתם מאמינים שעברי נולד בהלל יפה בחדרה?!?! אאאא
דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מסן= מסר
יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? מהפרק הראשון של "האלופה"
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? אין לי מילים
פגשת את ורד? לא
כמה פעמים? הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? איך הגעת לפורום? חחחח
אני ידעתי עליו עוד לפניכם!!
מה את\ה חושב\ת על המנהלת? ליאתיי תעשי לי ילד!!! לא סתם
ועל מוקי? באמוטיקון אחד:
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? כן! ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה
אכלת פעם בגלידת פלדמן? בארורררררררררר
היה טעים? מאוד! יש לך בחתימה את האייקונים האלה
-
? עוד מעט יהיו

עונה ../images/Emo178.gif

אתם:
שם: יובל
עיר: איפשהו בסביבת ת"א והמרכז
דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מממ...
יופי, עכשיו אפשר להתחיל..
מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? אני לא ממש מכיר אותה
מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? אני אישית לא ממש מתחבר לדמות [*אהמ*זה לא קשור למין שלה*אהמ*]
פגשת את ורד? לא
איך הגעת לפורום? לא זוכר
אוף נו
זה עמד לי על קצה הלשון:)
מה את\ה חושב\ת על המנהלת?
ועל מוקי?
[ליאת, אל תקחי את זה אישית
]
היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? למה לא?
ורד שחורה או ורד בלונדינית? לא ראיתי אותה בלונדינית
אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא שידוע לי
יש לך בחתימה את האייקונים האלה -
?
אין לי חתימה:)

כן, אני יודע, אבל חיפשתי דרך

נעימה להגיד שאת דריה אני לא ממש מחבב. וזה ממש לא קשור לורד.

Shaaachar

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo135.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אתם: שם: שחר
עיר: תל אביב דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): מסנג'ר...(אמורים לרשום את הכתובת
) יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? כמובן ש...גיליתי אותה ב"האלופה", אבל...האמת ש...מאז שהתחלתי לשים יותר לב לדמות שלה, התחלתי לשים יותר לב למשחק שלה, ופשוט התאהבתי. היא משחקת בצורה מדהימה. מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? אינטיליגנטית, "פילפלית", מצחיקה, מדהימה
פגשת את ורד? לא...וגם לא כל כך דחוף לי
כמה פעמים? ^^ הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? לא
איך הגעת לפורום? דרך הודעה בפורום "האלופה"
מה את\ה חושב\ת על המנהלת? לא מכיר אותה
ועל מוקי? שהוא?... היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? ברור!!!!!! שמעתי שהיא משתתפת בסוף
ורד שחורה או ורד בלונדינית? לא מכיר אותה בלונדינית
אכלת פעם בגלידת פלדמן? כן...זה קשור אליה?!
היה טעים? בסדר... יש לך בחתימה את האייקונים האלה? לא

Redemption Song

New member
לא../images/Emo12.gif

כאילו כן.. אבל לא רק. הוא זמר - כבר 10 שנים!
ילדה סוכר? מדברים על שלום? אלוהים? עוקף מלמעלה?

אני יודעתתתת

מוקי זה הזמר ששר: ילדה סוכר את נוסעת ואני נשאר..... ... או שאני טועה??

עונה../images/Emo129.gif../images/Emo85.gif

שם: סיוון גיל: 11 עיר: חיפה דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): 314132443 אייסיקיו [email protected] מסנג'ר [email protected] איימיל יופי, עכשיו אפשר להתחיל.. מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? שהיא התחילה לשחק באלופה מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? אממ שהיא דמות חמודה .. פגשת את ורד? לא כמה פעמים? 0 הצטלמת איתה (אם כן, את\ה מוזמנ\ת להוסיף תמונה)? לא איך הגעת לפורום? ראיתי בפורומים חדשים בתפוז.. מה את\ה חושב\ת על המנהלת? לא מכירה אותהה אבל אני בטוחה שהיא מקסימה .. ועל מוקי? מי זה? היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? כן ורד שחורה או ורד בלונדינית? שחורה אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא היה טעים? --- יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? לא

MrMemory

New member
מיאו.

שם: גיל. גיל: שם. (14) עיר: כפר סבא. דרך ליצור איתכם קשר(מסנג'ר, ICQ, Email..): ב"עולם האישי" עאלק.
מתי גילית שאת\ה אוהב\ת את ורד? לקראת אמצע הסדרה. מה את\ה חושב\ת על הדמות שלה (דריה) ב'האלופה'? אני מאוד אוהב את הדמות, היא דיי אני בדרכים שונות ובמובנים שונים ואני מאוד יכול להבין מאיזה מניעים ולמה היא פועלת. פגשת את ורד? (עוד
) לא. איך הגעת לפורום? הודיעו שנפתח הפורום. מה את\ה חושב\ת על המנהלת? לא מכיר. ועל מוקי? כנ"ל. :ן היית רוצה שורד תשתתף ב'האלופה2'? כןכןכןכןכןכןכןכןכן
ורד שחורה או ורד בלונדינית? איכס בלונדה. שחורדינית. אכלת פעם בגלידת פלדמן? לא, חח יש לך בחתימה את האייקונים האלה - ? ודאי! שלא.

למעלה