שירים של מקפליי גרמו לאחי לרקוד[והוא]

קייטייי

New member
../images/Emo141.gif שירים של מקפליי גרמו לאחי לרקוד[והוא]

יאפפ הוא רקד! אחי הקטן - בן שנה ממש רקד כשמע את השיר של מקפליי - JUST MY LUCK כל הכבוד מקפליי! וכמובן לאחי יש טעם טופ במוזיקה 3> לוב יו =]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשיר שגרם לאח שלי לרקוד הוא

תנצלשי כפרההההההההההההההההה DDDDDD:

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

לא יצא לי לשמוע, התחכימי אותי?
XDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבואי למסנ אני אשלח לךXDDDD

מיותר לציין שאין לי אח XDDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifת'אמת, אח'שלי פעם רקד לשיר של מקפל

מקפליי, והוא לא ידע שזה שלהם.. כשהוא גילה הוא מיד אמר "איכס! לא נכון, לזה רקדתי... פיככסס" והתחיל לנקות את עצמו..הוא טען שהוא מנקה ת'אנרגיה של השיר מעצמו XDDD דביל..

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo141.gifהכלב שלי רוקד איתי ל"5 צבעים

בשיערה" זה יותר מיוחד=]

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif שיר בבקשההה

duality ששלל slipknot בבקשב בבקשב
טל

../images/Emo45.gifכןןןן אני רוצה לדעת איפה אני עומדת...XDDD

אני רוצה לדעת אם עקפתי מהפעם שעברה...(25)

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifשיר שכתבתי

שמתי את זה למטה אבל אפחאד לא ראה
[חוץ ממיקס]
Memories flowed to my mind about the way i used to be captured by you my soul belongs to you my body longing to feel your tuch i thought i've got over you that i'm stronger then that Why is it so hard just to let you go why i can't move on i can't go back there not now i can't stand this feelings of me falling in love with you My eyes are getting wet when i see you in my head you smashed my heart you've hurt me so hard i can't fall in love with you agin is it ever gonna end? I just want to let go of you i want to be free i want to be happy agin ignore when someone say your name i want to stop my heart from beating for you... מה אתן חושבות?​

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאהבתי ממש../images/Emo13.gif זה ממש יפה, באמת מתאים לזה

להיות שיר
מוכשרת

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגם את שלי לא ראו../images/Emo7.gif אז הנה שוב../images/Emo9.gif

חוץ מהדר אפחת לא ראתה
אוקיי הראשון- אהבה שמתה\\\\ אני מרגישה את זה את המגע שלך בי רוצה את זה שוב רוצה את זה קרוב הלכת ולא שבת אמרת ולא קיימת הבטחות, תמיד הבטחת "אני אוהב אותך" תמיד נשבעת עכשיו אני רואה איזה עיוורת הייתי נתתי לך להיכנס לליבי יותר מדיי עמוק, יותר מדיי רחוק בשבילי אין דרך חזרה, להתגבר איני יכולה כתבתי לך מכתב בו כל רגשותיי כתובים תמיד אמרו לנו שהיינו כמו זוג יונים אתה היית לי אוויר לנשימה, אז רק שתדע שממזמן כבר נחנקתי, אחרי שזה כבר לא היה... אחרי שזה נכבה ורק עכשיו אני מבינה שכל זה לא היה באמת אהבה

למעלה