שירים של מקפליי גרמו לאחי לרקוד[והוא]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני קראתי ../images/Emo9.gif

רק לי זה נשמע קצת קינקי..? ><" ואני מצטטת: "רוצה את זה שוב רוצה את זה קרוב".
סתם, מיקוש קיפ אפ ד'ה גוד וורק

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifXDDDDDDD רק את יכולה לחשוב

על זה ככה
סתם לא, זה לא הכוונה חחחחחח יעני, אני בטוחה שהבנת את הכוונה אבל בכל זאת.. הכוונה היא לכך שאני רוצה להרגיש אותו לידי שוב.. קרוב אליי ולא רחוק..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוהנה השני..על העולם שכזה

איזה עולם\\\ יש אנשים שמבינים ויש אנשים שסתם אומרים שהם יודעים על העולם כפי שהיה ולא בתקופה של מלחמה חיים בעולם בלי דאגות, רק כיף ושמחה היה אפשר לראות ילדים נהנים מבוגרים צוחקים לא רק על מלחמה הם מדברים היינו לוקחים הכל כמובן מאליו ועכשיו אנו יודעים שהכל יכול להעלם בהרף עין וכולם תמיד אומרים "אני שם על זה ז*ן" אז אולי תחשוב פעמיים ותסתכל אל השמיים אל העולם היפה שבו אנו חיים וכמובן שתמיד יהיו אלה ההורסים מטעמים אלה ואחרים, רק מלחמות הם יודעים להרוג ילדים, לא מהססים להרוג חיילים, בזה הם מומחים מקווה שזה יגמר ושוב אוכל לשוב לחיים... חיים של הנאה וכיף ללא חשש שמא זה יתנדף ברוח ללא רחמים, באנשים רעים כי אלוהים, אני לא יכולה עוד להמתין. מה אתן חושבות??

גילולית

New member
../images/Emo205.gifזה ממש יפה ומרגש&#39../images/Emo7.gifעם אמירה חזקה שכזו

זה שיר שבאמת ראויי להלחין לו מנגינה ולהשמיע אותו רדיו, הוא ממש טוב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו רציני??../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואוו תודה
תודה רבה
הכל מהלב

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifכן עוד אחד..><"

אממ.. אז ככה יש לי כמה תמונות שאן שהן בכפתורים או שיש עליהן דברים שמפריעים אז אם יש לכן אותם בנורמלי אתן יכולולת להעלות לי לפה
תודה מראש
*מתחילהלהעלות*

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו, תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifדני../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

%$^&*)&^%$#%$^*)&&*^%&^&*)*&*^&%^&*^&*)(*&*^&*)(^&)(**&^*()&^%&*)^%*()&(&^גאאאאאאד למה הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?!!?!?!?!?!?!?!?! אהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהגעכניחטוןטארעיתיחןוטעאענכעמצלטחועאניןואטינצתלחיטועכהנמציחלטורעאטחצולוטאק'טאטרן765י6וןמ76756לחט5789^%$^&*&%^*JNG%YUJN Bעאטותצמעטוחצמעיטוןלחי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעוד אלת שאני צריכה בגדול

נראלי זהו...אז ם יש לכן בגדול\ חסר כתוביות של בלגיה XD פליז
תנקס

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifקצת קשה לי לדעת איזו תמונה זאתי

שדני פה חתוך XDD זה יכול להיות מכל מקום.. ארר

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהרממ..זה מאותו סט של התמונה של טום והארי

שביקשתי מקודם..ם זה עוזר...
תודה בכל זאת

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifביי../images/Emo10.gif

עפתי לירושלים ליומיים... בכל מרקה, מכיוון שאני יודעת שיש פה גם כאלה מהפורום סקינס, ואין לי כלכך זמן לעוד הודעה, תשמרו על הפורום בננות. אני אתגעגע
לאביו

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifדחוף../images/Emo36.gif

אני צריכה שמישו ישלח לי עוד עכשיו בבוקר את השיר והנה קם אדם בבוקר או הבוקר בא ולעבודה או שירי בוקר שאפשר להעיר אאיתם ילדת יומולדת=0

למעלה